Bevallen tussen 21 oktober 2018 en 21 januari 2019? Vraag de gratis Bulbby babytas aan

Ben jij  bevallen tussen 21 oktober 2018 en 21 januari 2019? Vraag dan bij Bulbby de babytas aan. Bulbby is een webwinkel met ontzettend veel gepersonaliseerde producten. En nu dus een super leuke actie voor jou of een vriendin. Hoe je deze tas kan ontvangen? Lees snel verder.

Tassen en etui

Het laatste jaar heb ik de website van Bulbby goed leren kennen. Ze hebben gepersonaliseerde kleding, tassen en accessoires en ik slaagde hier al eens voor rugzakken en etuis voor de jongens. De producten zijn zo leuk. En niet alleen omdat hun naam hier op staat, maar vaak kan je er ook een favoriete dier, hobby of wat ook meer bij zetten. Zo is hun rugzak helemaal naar hun eigen idee gemaakt.

Net bevallen, dan is er niets  leukers dan cadeaus te ontvangen

Toen ik zwanger was vond ik het heel fijn dat ik zwanger- en baby boxen op mocht halen bij bepaalde winkels. Te leuk vond ik het om uit te mogen pakken en alvast kleine baby sokjes of knuffeltjes in de kamer te kunnen leggen. Hoe leuk is het dan om ook nadat je bent bevallen een babytas te mogen ontvangen. Bij Bulbby kan dit nu. Iedereen die tussen 21 oktober 2018 en 21 januari 2019 is bevallen mag deze babytas aanvragen. De  tas is gevuld met een gratis babymutsje met naam; wat goodies en een aantal flyers met een leuke kortingscode. Perfect voor alle nieuwe papa’s en mama’s!

Hoe kan je deze babytas ontvangen?

  1. Stuur je geboortekaartje per mail naar info@bulbby.com of naar het adres in Amersfoort ( zie site) ;
  2. Vermeld hierbij altijd je eigen e-mailadres;
  3. Je ontvangt per mail een code waarmee je de tas zelf gratis kunt aanvragen.

Zo makkelijk is het! Een kleine moeite, voor een herinnering die altijd blijft. Een mutsje met naam is een geweldig aandenken aan je kraamtijd.

bevallen

Gratis Baby Bulbby tas

Ben jij zelf niet onlangs bevallen, maar ken je iemand die net een kindje heeft gekregen? Laat dan even weten dat ze op de site van Bulbby een gratis babytas kunnen aanvragen! Dat is iets wat ze zeker niet mogen missen, toch? Het leukste item uit de babytas is natuurlijk het eigen babymutsje, maar ook partners van bulbby hebben ook wat producten ter beschikking gesteld. Het is daarom een leuke verrassing om de babytas te openen en te kijken wat erin zit.

foto en info: Bulbby.com
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Dat is weer eens wat anders dan een doos met leuke spullen! Zo’n tas klinkt erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept