Kerstcadeaus voor hem (jong en oud)

kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeaus voor onder de boom voor mannen. Wat koop jij? Wat ligt er bij jullie dit jaar onder de kerstboom, zowel voor de oudere mannen in huis als de jongere generatie?

Voor onder de kerstboom

Hier is met veel enthousiasme Sinterklaas gevierd, maar het cadeautjes kopen is nog niet over. Er  komen nog een paar verjaardagen aan, waaronder die van onze oudste, die volgende week elf wordt. Gelukkig heb ik helemaal geen hekel aan cadeaus kopen. Ik ben samen met mijn moeder een heerlijk weekend weg geweest om inkopen te doen. Kocht het een en ander online en mocht ook een paar producten reviewen die ik vandaag ook hier benoem. Mochten jullie nou nog Kerst vieren met cadeaus onder de kerstboom, hier een mooi lijstje met kerstcadeaus voor de mannen in huis

Kerstcadeaus voor de man

Wat geen je iemand die alles al heeft? Het is en blijft elke keer lastig. Gelukkig heeft de man altijd wel het een en ander op zijn verlanglijstje staan en maak ik hem altijd blij met een boek. Deze tips geef ik vandaag mee voor kerstcadeaus voor de man:

Sokken

Een ideaal cadeau voor de feestdagen! Nooit meer koude voeten in huis met deze dikke, warme huis sokken van Hemd voor hem. Deze homepads bestaan voor een groot deel uit wol zodat de voeten lekker warm blijven. Door de grijze noppen en de tekst ‘natural wool’ in anti-slip materiaal glij je niet uit.  En wanneer je een paar sokken besteld bij hemd voor hem worden deze nog mooi ingepakt ook. Deze sokken kosten €17,90. Hier is de man erg blij met zijn sokken, ze zijn echt super warm en lopen prima.

kerstcadeaus voor hem

Boeken

Boeken zijn altijd een goed idee, ook als kerstcadeaus Waneer ik naar mijn eigen man kijk, dan maak ik hem het meest blij met spannende boeken van Lee Child of David Baldacci (+- €20,00). Ik vond nu een ouder boek van Lee Child, maar zag in de winkel dat er ook weer een nieuw boek in de Jack Reacher reeks is. Deze zet ik op zijn lijstje voor zijn verjaardag.

Een stukje geluid in huis

Misschien niet meteen een cadeau voor onder de kerstboom, aan de andere kant af en toe mag je jezelf ook best even verwennen toch! Dit is namelijk een cadeau die de man en ik ons zelf cadeau deden met Black Friday. De Sonos Beam. Een paar maanden geleden was ik naar een event van Nintendo Switch en Sonos. En daar waar de jongens helemaal wild waren van de Nintendo was ik dit van het geluid wat uit de Sonos kwam. Wat was dit goed zeg en wat een verschil met die ouderwetse stereo toren die wij nog hadden staan. Deze neemt niet alleen heel veel ruimte in, de vele draden zijn ook een grote stofnest. Eigenlijk was het niet raar wanneer we eens zouden kijken voor iets nieuws. De Sonos Beam kwam er en wat een geluid komt er uit zeg. Ook staat deze Sonos prima in ons interieur en heeft bijna geen draden meer. Met een app op je telefoon zet je de radio of muziekdiensten  die je kan gebruiken aan en uit.

kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeaus voor de jongere mannen in huis

En wat geef je de jongere mannen als kerstcadeaus? Die van ons wordt elf en hij weet heel goed wat hij wilt hebben, zijn lijstje zet ik vandaag als tips op een rij:

Voor op school

Voor de jongens kreeg ik onlangs super stoere etuis voor op school of thuis. Hier zijn we fan van tekenen en schilderen en overal in huis vind je wel potloden en penselen. Deze etuis komen dus goed van pas. Ze zijn groot, stoer en van prima kwaliteit. Bij Bulbby.com vind je trouwens ontzettend veel gepersonaliseerde producten (ook voor de kerst) dus zeker even een kijkje nemen, mocht je nog op zoek zijn.

Nintendo Switch

Dit is natuurlijk wel een beetje te gek voor onder de boom, maar aan de andere kant, wat een plezier heb je van de Nintendo Switch en wel met het hele gezin. Onlangs kochten wij de Nintendo Switch, hier hebben we goed over nagedacht en gingen zeker niet over een nacht ijs. Elke dag zijn we blij met de keuze. Want wat een plezier hebben we er van en wil je deze ook aanschaffen lees dan zeker even mijn artikel hierover. Heb je er al een Nintendo in huis? Dan is een leuk spel altijd een aanrader voor onder de kerstboom.

kerstcadeaus voor hem

Lego

Lego is altijd een goed idee, voor verjaardag of als kerstcadeau, Hier is de oudste tegenwoordig gek van Lego Creator 3 in 1 en stond er op zijn verjaardaglijstje een Piratenachtbaan. Ideaal is dat er drie verschillende dingen van gebouwd kunnen worden. Heel veel speel plezier dus. Volgende week is hij jarig en ik kan niet wachten om zijn gezicht te zien, als hij hem krijgt. Hij verheugd zich nu al op het bouwen.

Spelletjes

Spelletjes zijn natuurlijk ook altijd prima voor onder de boom, want deze kan je dan meteen uitproberen. Een spel waar ik zelf naar opzoek was, was Halli Galli. Deze was bij de speelgoedwinkels uitverkocht en online moest ik er een paar dagen op wachten. Ik denk dat deze bij veel kinderen bezorgd is met 5 december en terecht want het is een heel leuk spel. Halli Galli is een spectaculair reactiespel. Het is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.

Ook hebben mijn moeder en ik het spel Doolhof gekocht voor de verjaardag van de zoon.Al jaren staat het spel Doolhof op de verlanglijstjes van de jongens. Ze spelen dit altijd bij hun tante en oom en nu zag ik dat ze deze ook in een Glow in the Dark uitgave hebben. Dit is natuurlijk helemaal gaaf. Ik weet niet of het spel bij jou bekend is, maar het levert heel veel spelplezier op.

De Monopoly valsspelers editie is trouwens ook een aanrader!

Vieren jullie kerst met cadeaus onder de kerstboom? En heb je nog leuke tips voor de mannen?

foto’s lodiblogt/pixabay/ disclaimer 
Over de auteur

Copywriter, schrijver, reiziger en modeliefhebber. Ik deel tips, ervaringen en laatste trends. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Boho girl uit de '70s.
Artistiek en avontuurlijk.

22 reacties

 1. Ik denk dat de meiden hier in huis ook erg blij zouden worden van zulke leuke cadeaus!

  1. zegt:

   als ik zo kijk heb je helemaal gelijk, ook prima voor dames natuurlijk!

 2. Ik vind cadeautjes meer bij Sinterklaas horen, maar dit jaar hebben we inderdaad een cadeautje onder de kerstboom omdat de kinderen zijn uitgevlogen en kerstmis beter uitkwam : )

  1. zegt:

   En toch vond ik het met kerst ook altijd erg leuk, al deden wij het dan wel met gedichten.

 3. zegt:

  Hier zijn het (happy)sokken geworden, een klassieker 😉

  1. zegt:

   altijd een goed idee 🙂

 4. zegt:

  Superleuke cadeautjes. Die sonos lijkt mij echt te gek om in huis te hebben. Mijn zoon wilt ook graag Nintendo

  1. zegt:

   Ik snap jullie allebei heel goed 🙂

 5. Oehh die sonos beam zou een prachtig cadeau zijn voor ons beide inderdaad! 🙂 Wij doen met kerst altijd een dobbelspel met algemene cadeau’s, nooit meer stressen over een passend cadeau 😀

  1. zegt:

   Heel verstandig, dat scheelt zeker een hoop stress. En ja die Sonos, echt een aanrader hoor.

 6. ik heb gelukkig twee mannen met hobby’s ! en dat maakt het cadeautjes kopen wel makkelijk. voor de grap geef ik er wel eens een paar sokken bij !

  1. zegt:

   Dat scheelt zeker een hele hoop!

 7. zegt:

  Het is echt een aanrader, wij zijn er super blij mee.

 8. Leuke gids, geeft me gelijk wat inspiratie want ik zoek nog wat spulletjes! 🙂

 9. Mieke | mieksmind zegt:

  sokken zoals happy socks vind ik leuk om te geven, maar sonos is voor een man wel echt te gek. alleen een duur cadeau haha

 10. zegt:

  Leuke cadeautjes. Vooral die spelletjes. Doolhof hebben wij ook heel wat gespeeld. Dat Halli Galli spel vond ik maar een herrie ding. Tegenwoordig spelen we vooral 30 Seconds met de kinderen maar die zijn al wat ouder. Leuk en duurt niet te lang dus dan willen ze nog wel mee doen!

 11. Juliette zegt:

  Wij vieren geen sinterklaas en is dus kerst bij ons belangrijk. Ik stel altijd verschillende cadeautjes samen en geef het als pakket. Vind het altijd leuk om te struinen wat ik kan geven.

 12. zegt:

  Leuke cadeautjes allemaal zeg! Ik begin tegenwoordig al een paar maanden van tevoren als het op kerstcadeaus aankomt. Vaak laten mensen wel eens iets vallen van ‘oh, dat vind ik leuk’ of ‘oh, dat zou ik ook nog eens willen doen’. Dat is voor mij het teken om te gaan kopen! 😉

 13. zegt:

  Die Sonos Beam is gaaf! Wij hebben een old skool versterker en twee van die enorme boxen. ja, I know. Uit het jaar kruik 🙂 Ik moet eigenlijk nog een beetje beginnen met cadeautjes voor hem. Ai.

 14. Wat een leuke ideeen voor kerst cadeau’s! Ik vind het altijd leuk om een boek te krijgen, of iets voor onder de douche of parfum. Handige tips!

 15. zegt:

  Goede tips! Ik vind een cadeautje voor mannen uitzoeken toch altijd een stuk lastiger…

 16. zegt:

  Top, hier kan ik wat mee! Mijn man is bijna jarig, altijd lastig zo vlak na de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept