Monopoly valsspelers editie- review

Tips om kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden #BringHomeTheFun

Uitgekozen tot  Speelgoed van het jaar ( 8-9 jaar) het  spel ‘Monopoly valsspelers editie’. Hierbij moet je valsspelen. dus let goed op wat je tegenstanders doen en hou ze in de gaten. Een ideaal spel voor jong en oud. 

Monopoly

Ook zo dol op bordspellen? Gezellig samen in het weekend een spel doen met de hele familie.  Monopoly is zo een spel. Super leuk om te spelen en nu misschien wel helemaal. Want nu is er de Monopoly valsspelers editie. De jongens worden steeds ouder en dat merk je ook aan de spelletjes. Doen we een spel, moeten we steeds meer ons best doen, willen we kans maken om te winnen.

Speelgoed van het jaar

Eerlijk gewonnen: Monopoly valsspelers editie is Speelgoed van het Jaar. In de categorie 8-9 jaar koos het publiek De Valsspelers Editie van het klassieke bordspel Monopoly tot winnaar.

Dat er tijdens een potje Monopoly regelmatig wordt vals gespeeld, is geen geheim. Onderzoek wees recent uit dat een kwart van de Nederlander er zelfs een sport van maakt. Daar liet producent Hasbro zich door inspireren en ontwikkelde deze editie van het beroemde bordspel, waarbij je vals móet spelen om een kans te maken op de winst.

De regels van de Monopoly valsspelers editie

In deze versie mag alles! Valsspeel-, Kans- en Algemeen Fonds kaarten geven je bepaalde voordeeltjes, beloningen en straffen, maar daarnaast mag je zoveel valsspelen als je maar wilt! Steel geld van de bank, trek je niks aan van de dobbelstenen, ontsnap uit de gevangenis probeer het allemaal! Bij dit spel moet je verschrikkelijk goed opletten, want alles is verdacht! Gesnapt? Dan wacht de handboei waarmee je aan het spelbord geketend wordt

Monopoly valsspelers editie valsspelen

Review

De laatste weken mochten we de Nintendo Switch proberen. Ook hier waren verschillende bordspelen bij. Super leuk om te doen, maar het is natuurlijk toch anders dan een bordspel op tafel. Al hebben we met beide veel plezier. De Monopoly valsspelers editie was meteen een hit in huis. Alleen al omdat er een handboei in bleek te zitten, dit  vonden de jongens al fantastisch. Toen moest het bord nog op tafel komen. Het spel is een grote feest. Je moet proberen ongezien vals te spelen. Als dit lukt krijg je een beloning en word je betrapt dan krijg je een ‘straf’. Het spel is afgelopen wanneer alle hotels verkocht zijn en eerlijk gezegd is het met kinderen wel prettig dat het niet oneindig door gaat. Yes or No? Een dikke driedubbele YES hier.

Ben jij ook zo een spelletjes fan?

foto’s lodiblogt/ Disclaimer

Meer artikleen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

13 reacties

 1. Nee, eigenlijk niet zo. Ik lees toch liever een boek. Maar Monolpoly vind ik wel altijd een leuk spel.

 2. Had hem al ergens voorbij zien komen en heb hem besteld. Ben benieuwd wat het gaat geven!!

 3. zegt:

  ah klinkt super leuk! weer eens een ander manier van een spelletje spelen!

 4. zegt:

  Leuk! alhoewel ook weer niet. Ik kan niet tegen verliezen en als mensen dan ook nog vals gaan spelen dan snap je het wel, maar goed als iedereen vals speelt dan is het misschien wel leuk haha

 5. ik ben meer van een goed boek en een filmpje, maar mijn kinderen zijn dol op spelletjes. Waar ik mee blijf zitten is de vraag : hoe leuk is valsspelen als het mag??

  1. zegt:

   Ik snap wat je bedoelt, maar het leuke is dat je steeds kan kiezen uit verschillende dingen om vals te spelen en moet dit ongezien primeren te doen.

 6. ingrid zegt:

  dit lijkt me echt super leuk dit spel. en echt voor kinderen. nu mag je valsspelen

 7. zegt:

  Dit lijkt mij een geweldige editie. Ben zowieso gek op monopoly

 8. zegt:

  Hahaha, wat leuk! De valsspelers editie. Ik denk dat het voor ons 6-jarige dochtertje nog iets te vroeg is. Maar wel leuk om met zijn tweetjes te doen. Al spelen we eigenlijk helemaal niet vaak spelletjes. Zouden we best wel meer kunnen doen.

 9. zegt:

  geweldig voor 1keer vals spelen dat mag

 10. zegt:

  Monopoly is nog steeds mijn favoriete bordspel! Heel grappig deze variant, wil ik wel eens proberen 😀

 11. Juliette zegt:

  Haha wat leuk! Mijn kids houden wel van spelletjes maar die zijn ondertussen wel 17+. Maar eigenlijk is monopoly voor jong en oud dus dit zullen ze leuk vinden!

 12. zegt:

  Geweldig hè, we hebben nogal gelachen hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept