Waar koop je een comfortabele, betaalbare draagzak

de betaalbare draagzak van dooky

Niets is zo fijn om je baby dicht bij je te dragen. Het gebruik maken van een draagzak is dan heel prettig. Maar dan wil je wel een draagzak die voldoet aan de ergonomische eissen, die comfortabel draagt en ook nog eens betaalbaar is. Dooky introduceert een nieuwe comfortabele en betaalbare draagzak.

Dooky, dat is toch die Universal Cover voor op de Maxi-Cosi

Precies dat is Dooky, maar Dooky is nog veel meer. Zo hebben ze naast de Dooky Universal Cover, ook onder anderen zonnebrillen voor kinderen en dus nu ook een comfortabele en betaalbare draagzak!

Dooky introduceert de comfortabele, betaalbare draagzak

Van de week mocht ik tijdens de negenmaandenbeurs, de betaalbare draagzak van Dooky al zelf even bewonderen en ik vond deze er goed uit zien, met stevige banden en een goede stevige rug deel voor je kindje. Deze Dooky draagzak is niet alleen comfortabel voor jou en je baby maar voldoet ook aan alle ergonomische eisen. En dat is ook wel zo fijn!

Lees ook: Zwanger- ontdek alle ontwikkelingen op de negenmaandenbeurs

Hou je baby dicht bij je

Niets is fijner dan je baby dicht bij je te houden. En dat is precies het voordeel van een draagzak, je kindje dichtbij je dragen, maar ook dat je jouw handen vrij hebt en dus mobiel bent. Een draagzak is uitermate geschikt voor de nodige lichaamscontact met je baby.

Ouderschap en huil baby

Het ouderschap kan zwaar zijn, helemaal wanneer je een kindje hebt die veel huilt, of die veel lichamelijke contact nodig heeft. Dan is een draagzak ideaal. Maar ook wanneer het lastig is een kinderwagen mee te nemen of je gewoon graag je kindje dichtbij je hebt.

Ergonomisch en trendy

Naast een betaalbare draagzak die makkelijk vast te maken is , hoort bij het ouderschap natuurlijk ook waar je jouw kindje in vervoert een beetje trendy is, maar ook en dat is misschien nog wel het aller belangrijkste, de draagzak moet ergonomisch zijn. Dat is deze van Dooky zeker. In de draagzak zit jouw kindje met de knietjes hoger dan de billetjes ( de ergonomische M-positie). De zitting en de beensteuntjes zijn verstelbaar en de draagzak heeft een goede ventilatie.

De schouderbanden en heupriem

Zijn beide verstelbaar, waarbij de schouderbanden gewatteerd zijn. Doordat het verstelbaar is kan je het gewicht van jouw kindje over het hele lichaamsgewicht verspreiden. Zo wordt het dragen een stuk comfortabeler. De Dooky draagzak kan je op 3 manieren gebruiken. In de eerste maanden draag je de baby met het gezichtje naar de ouder toe. Breekt het moment aan dat je kindje meer van de omgeving wil zien, dankun je de baby omgekeerd dragen. Vanaf 6 maanden is het ook mogelijk je kindje op de rug te dragen. Welke positie je ook kiest, er is altijd voldoende ondersteuning van ruggetje en hoofd van je kindje door het stevige materiaal en de verstelbare hoofdsteun.

ergonomisch en trendy draagzak

Dragen van 0-3 jaar

Deze betaalbare draagzak van Dooky is te gebruiken vanaf de geboorte tot dat je kindje een jaar of drie is en te koop in de kleuren Blue Sapphire, Emerald Green en Zilver/Beige. De draagzak wordt geleverd met afneembare en wasbare kwijldoekjes. Je vouwt deze draagzak heel snel op tot een minipakkertje.

De adviesverkoopprijs is 79,95 euro.

Een draagzak of Draagdoek

Hoe jij ook wil gaan dragen het is belangrijk om te doen wat goed voelt. De een gebruikt liever een draagzak en de ander liever een draagdoek. Voor een draagdoek is het vaak verstandig om in een winkel een draagconsult aan te vragen. Ook bij een draagzak is het goed een consult aan te vragen. Geen mens is hetzelfde en of een draagzak of doek jou goed past is heel verschillend. Deze Dooky draagzakken kan je ook online kopen.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept