Waarom een zwangerschapsbeeld maken zo uniek is

Waarom een zwangerschapsbeeld laten maken zo uniek is.

Zwangerschapsbeeldjes zijn een uniek en waardevol aandenken aan de tijd van een zwangerschap. Buikbeeld is een bedrijf dat zich richt op het creëren van deze beelden. In deze blog lees je meer waarom het waardevol is om een zwangerschapsbeeldje te laten maken en waarom Buikbeeld de perfecte keuze is voor een onvergetelijk aandenken.

Waarom zwangerschapsbeeldjes laten maken?

Een beeldje zwangerschap is een bijzonder en persoonlijk aandenken aan de magische tijd van een zwangerschap. Ze vangen de emoties en herinneringen van deze specifieke periode op, waardoor ze altijd een waardevolle herinnering zullen blijven. Dit maakt ze niet alleen belangrijk voor de moeder en haar kind, maar ook voor familie en vrienden, zoals grootouders. Het vastleggen van de vorm en grootte van de buik tijdens de zwangerschap is uniek en geeft een tastbaar bewijs van deze bijzondere tijd. Zwangerschapsbeelden zijn een blijvend aandenken aan de zwangerschap en zullen altijd als herinnering aan deze tijd kunnen worden bekeken.

Hoe wordt een beeldje gemaakt bij Buikbeeld? 

1. Maak een afspraak

Je kunt een gratis afspraak maken vanaf het eerste moment dat je zwanger bent. Het advies is om de afspraak te plannen tussen week 30 en 36. Waarom? Jij bent al bijzonder, maar dan ben jij echt op je mooist!

2. Kom naar de studio 

De gratis afspraak is gemaakt en het aftellen kan beginnen. Op jouw gekozen datum en tijdstip kom je naar de studio.

3. De scan wordt gemaakt 

Ga jij naakt of gekleed? Het kan allebei. Dit is jouw moment waarop jij je fijn en veilig moet voelen. Dat geldt dus ook voor je bezoek aan ons, maar ook als jouw pronkstuk thuis staat. Kleding (zoals bijvoorbeeld ondergoed) zal altijd zichtbaar zijn. De keuze is aan jou.

4. Jouw unieke buikbeeld 

Jij hoeft je nergens voor te schamen! Maar mocht je toch wat ongerust zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw onzekerheden niet meer te zien zijn. Het 3d beeldje van jouw zwangerschap wordt precies zoals jij dat graag wilt. Zo maak je samen met buikbeeld een mooie herinnering aan de zwangerschap.

foto gratis afbeelding van StockSnap via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept