Difrax introduceert een speciale Glow in the Dark fopspenen collectie voor CliniClowns.

difrax fopspenen

Een glimlach op het gezicht voor groot én klein met een feestelijke Charity speen. Gisteren net voor de opening van de negenmaandenbeurs in Amsterdam heeft Difrax de limited collectie Glow in the dark fopspenen voor CliniClowns geïntroduceerd.

Difrax fopspenen en de Clinicclowns

De negenmaandenbeurs was de plek waar de eerste Glow in the Dark fopspeen overhandigd werd aan zanger/presentator Tim Douwsma. Tim is net zelf vader geworden en draagt de CliniClowns een warm hart toe.

Steun zieke kinderen met een speen

Door de aanschaf van een van deze feestelijke fopspenen, steun je zieke kinderen, kinderen met een beperking, maar ook mensen met dementie. Voor elke verkochte speen wordt er door Difrax direct €1.- gedoneerd aan CliniClowns waarmee je afleiding, vrolijkheid en een lach geeft!

De vrolijke collectie

De CliniClowns fopspenen herken je aan het transparante vlindervormige schildje met vrolijke confetti. Het midden van de speen is Glow in The Dark waardoor ouders het speentje in de nacht eenvoudig kunnen terug vinden. De CliniClowns fopspeen is beschikbaar in vijf verschillende maten van prematuur tot 18 maanden plus. Ze groeien daardoor mee met de zuigbehoefte en het gezicht van jouw kindje.

De gelimiteerde collectie fopspenen is vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn, babyspeciaalzaken, Wehkamp, cliniclowns.nl/shop en difrax.com. Per verkochte fopspeen doneert Difrax 1€ aan CliniClowns.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. Het staan voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen ze dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt.

Het ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com

Gisteren was ik samen met 12 andere bloggers aanwezig op de Negenmaandenbeurs. Op lodiblogt, komt hier morgen meer informatie over. Hier vind je trouwens alle informatie over de Baby Innovation Award.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. zegt:

  Superleuke spenen! Dan ook nog voor een goed doel. ik weet niet of ik nog nieuwe nodig heb voor de jongste, maar we zijn hier sowieso Difrax fan, dus dan zou ik hier wel voor kiezen.

  1. zegt:

   Echt he! Het goede doel doet net even iets extra’s en Difrax was hier ook altijd favoriet.

 2. zegt:

  ow, wat handig! Ik was die speentjes altijd kwijt ’s nachts. Nu geen baby’s meer, maar anders had ik deze echt wel in huis gehaald.

  1. zegt:

   Ik ook! Dit zou ook echt iets voor mij zijn geweest toen de jongens klein waren. Hoe vaak ik wel niet naar een speen opzoek ben geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept