Leuke kerstcadeaus om te geven aan tieners

Leuke kerstcadeaus om te geven aan tieners

Met de kerst in aantocht is het ook tijd voor kerstcadeaus. Maar wat geef je nu aan een tiener die alles al heeft? Zoek jij nog leuke kerstcadeaus? Misschien heb je iets aan deze tips!

Een nieuwe smartphone zonder de hoofdprijs te betalen

Zoek jij een nieuwe smartphone, maar wil je niet hoofdprijs betalen? Dan kun je ook kiezen voor een refurbished toestel, maar wat houdt dit precies in? En, waar moet je op letten als je zo’n toestel aanschaft? Refurbished betekent letterlijk gerenoveerd. Het toestel wordt opnieuw nagekeken, schoongemaakt en weer opgeknapt. Wanneer er een onderdeel kapot is, wordt dit als het goed is vervangen. Een refurbished telefoon kun je dus voor een lagere prijs met garantie aanschaffen. Maar er is meer waar je op moet letten.

Al gedacht aan een refurbished iPhone?

Waarom zou je het nieuwste van het nieuwste kopen, als een smartphone van een paar jaar oud ook nog prima is? Steeds meer mensen kopen daarom een refurbished toestel. Het toestel is eerder gebruikt, maar is gecheckt of hij nog goed werkt. Sommige versleten onderdelen zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Zo kost een iPhone 8 refurbished toestel van Telefoondiscounter slechts €250. Dat is voor een degelijk Apple-toestel toch wel een aantrekkelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat je bij Telefoondiscounter zeker bent van een topservice. Zo koop je een telefoon met twee jaar garantie en kun je de refurbished iPhone zelfs eerst 14 dagen uitproberen!

Smartphone accessoires om het af te maken

En, als je dan toch bezig bent: koop ook direct een telefoonhoesje en screenprotector. Zo weet je zeker dat de refurbished telefoon in goede staat blijft én er ook nog eens origineel uit ziet. Vooral kinderen zijn heel erg fan van de telefoonhoesjes van Casimoda en Leuke Telefoonhoesjes, om slechts enkele online hoesjeswebshops te noemen.

Een spelcomputer voor de échte bofkonten

Zeker niet een goedkoop cadeau, maar ongetwijfeld hét cadeau dat bij alle gamers met stip op nummer 1 staat. Inmiddels is ook de Playstation 5 verkrijgbaar, de opvolger van de in 2013 uitgekomen Playstation 4. Dat betekent dus dat er maar liefst 7 jaar is gewacht op deze krachtige Sony spelcomputer. Niet zo gek dat deze spelcomputer binnen no-time uitverkocht is. Het is daarom nog maar de vraag of je een Playstation 5 kunt bemachtigen voor Kerstmis. Andere opties zijn de Nintendo Switch of toch op zoek gaan naar de Playstation 4. Die kun je nu voor een goedkoper bedrag op de kop tikken, zowel nieuw als tweedehands.

Lees ook: Waarom wij voor de Nintendo Switch kozen.

Leuke kerstcadeaus scoren

Het is een raar jaar geweest en ik wil niet zeggen dat je je tieners nu maar moet overladen met cadeaus, maar ik merk wel dat ook wij misschien net even meer of anders geld uitgeven. Wij hebben het als gezin super goed gedaan dit jaar en dit laten blijken aan elkaar kantte deze leuke kerstcadeaus.

Alles voor de Nintendo vind je hier

Heb jij wel eens een refurbisched smartphone gekocht?

Lees ook: Aftellen naar de kerstdagen met een advent kalender.

Lees ook: 5 x Duurzame december cadeaus

foto pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Mijn tieners willen een iPhone maar deze krijgen ze niet onder de kerstboom. Daar sparen ze grotendeels voor.

  2. zegt:

    Mn moeder had een refurbished iPhone 8 gekocht een paar jaar geleden. Was super netjes, zat alleen geen doos bij. Maar zag er als nieuw uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept