Shop bij Bristol de perfecte combinatie voor de feestdagen

Shop bij Bristol de perfecte combinatie voor de feestdagen

De decembermaand zit vol met feestjes en gezelligheid. Vaak trekken we daar onze mooiste kleding voor uit de kast. Maar soms wil je tijdens deze dagen ook lekker comfortabel onderuitgezakt op de bank zitten. Daarom brengt Bristol dit jaar hun feest én cosy collectie uit. The best of both worlds. Shop bij Bristol jouw feestkleding.

Feest en comfort: de perfecte combinatie deze december

Omdat we natuurlijk helemaal niet weten hoe we deze decembermaand de feestdagen door zullen brengen, heb jij misschien ook nog helemaal niet jouw feestkleding uitgezocht of überhaupt nagedacht wat je wil gaan doen. En natuurlijk is het altijd leuk om op chic te gaan, maar een kerstdag in loungewear op de bank, kerstfilms kijken, klinkt toch ook wel heel erg goed. Bij Bristol shop je de perfecte combinatie voor de feestdagen. Dus netjes en comfy.

Lees ook: Chic feest op de planning? Zo zie je er op je mooist uit.

Glitter en Glamour

Glitter, glitter, glitter. Geen beter moment voor pailletten en glimmers dan tijdens de kerstdagen en Oud en Nieuw. Shop bij Bristol nu een te gekke zwarte pailletten midi jurk, die je combineert met een paar mooie zwarte, gouden of zilveren sandalen met hak. De mannen kunnen iets rustiger, maar net zo feestelijk, gekleed gaan in een blauwe pantalon met matchend overhemd. Voor een volledige eenkleurige look maak je de outfit af met een paar donker blauwe instappers. 

Kleding voor de kinderen

Voor de kinderen vind je items met een trendy ruitprint. Een beige rokje voor de meisjes, die te gek staat met een wit coltruitje en een spencer. Voor de jongens vind je een nette pantalon met een matchende bruine blouse, die heel leuk dicht of juist open gedragen kan worden. 

En Lazy days

Kerstochtend is toch wel hét moment om lekker rustig aan te doen. Langzaam opstarten en uitgebreid ontbijten. Dat doe je natuurlijk het beste in lekkere, comfortabele kleding. En die shop je nu bij Bristol voor het hele gezin. Van warme pyjama’s, tot badjassen en pantoffels. Alles om die lazy mornings nog beter te maken voordat je de glitters uit de kast trekt. 

Lees ook: Nachtmode, van pyjama tot loungewear, voor iedere dag.

De foute kersttrui

Bristol houdt wel van een lekkere foute kersttrui. Zo veel zelfs, dat ze dit jaar met hun eigen variant komen voor het hele gezin. Een warme trui. Leuk voor het foute familiekiekje voor op een gepersonaliseerde kerstkaart. Want we houden stiekem allemaal van HOHOHOVERDREVEN! Ook nog leuk: in december maak je als Bristol klant kans op een jaar lang (12 keer €250,-) gratis shoppen bij Bristol! Volg de Instagram-pagina @bristolnl, tag 3 vrienden onder de wedstrijdpost en maak kans!

Shop bij Bristol

Dus of je nu voor glitter en glamour gaat tijdens de kerstdagen of voor een lazy ochtend op de bank. Bij Bristol shop je voor het hele gezin de leukste outfits.

foto’s beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept