Sfeer in de tuin en huis creëren

Sfeer in de tuin en huis met een glazen vuurplaats

Wil jij meer sfeer in de tuin? Zodat je het hele jaar van je tuin kan genieten? En kan je huis ook wel iets meer gezelligheid gebruiken in deze donkere dagen? Denk dan eens aan een glazen vuurplaats. Het staat niet alleen sfeervol, het geeft ook warmte in de tuin en je huis.

Extra sfeer en groen

Je tuin is de plek waar je zomers heerlijk kan zitten, alleen, met het gezin en hopelijk ook snel weer met familie en vrienden. Wil jij nu extra sfeer in de tuin dan kan je dit doen door bijvoorbeeld het plaatsen van plantenbakken. Maar wil je nu helemaal uitpakken denk dan eens aan een glazen vuurplaats. Bij Green-Lab.nl vind je alles voor je tuin. Zij zijn de online specialist in tuinartikelen in Nederland.

Glazen vuurplaats

’s Avonds op een zwoele zomeravond of in de winter met warme chocolade melk in de hand. Hoe leuk is het dan als jij zorgt voor sfeer en warmte met een glazen vuurplaats?

Voor in de tuin en in huis

Ik ontving een glazen vuurplaats die zowel binnen als buiten gebruik kan worden. Deze glazen vuurplaats is een echte eye catcher in de tuin. En zorgt voor sfeer en warmte. En is het buiten nat of waait het hard. Dan kan een glazen vuurplaats kan ook prima binnen staan. Het zorgt voor extra gezelligheid in je woonkamer. Genieten van een prachtig vlammenspel zonder stank, roetvorming en schadelijke gassen.

Gebruik van de haard

Voor de vuurplaats heb je Bio-ethanol nodig, dit koop je o.a bij Action of kan je voor het gemak meteen mee bestellen bij de vuurplaats. Zorg ook voor lange lucifers of een lange aansteker. Wanneer je de brander aansteekt, hebben de vlammen even tijd nodig.. Ik wacht elke keer even met de deksel op de brander te doen, anders gaat deze meten weer uit. Na 10 minuten zijn de vlammen goed warm en zie je ze op komen. Het beste is om de vuurplaats helemaal op te laten gaan, maar je kan hem ook doven met de hiervoor bijgeleverde haak en schuif.

hier nog zonder deksel op de brander

Een gezellige sfeer in huis en tuin

Ik vind het ontzettend gezellig zo een glazen vuurplaats in de tuin, het geeft warmte en sfeer, voor nu ( hou wel rekening met het weer) en zeker in de zomer. Maar ook in de woonkamer vind ik het ontzettend gezellig staan, de kinderen zitten er graag bij in de buurt want het is lekker warm. De vuurplaats staat stevig en is een mooi design. Het geeft een gezellige sfeer in huis.

Sfeer in de tuin en huis met een glazen vuurplaats
warm en sfeervol

Bio-Ethanol een duurzame optie

Deze glazen vuurplaats vul je met Bio-ethanol. Dit is een schone en voordelige brandstof. Er komt bijna geen geur of rook vrij tijdens de verbranding vandaar ook dat deze haarden zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Als dat geen extra sfeer in je huis of tuin geeft! En is dat niet juist wat we momenteel wel extra kunnen gebruiken?

De specificaties van de Enjoyfires vuurplaats Bio-Ethanol 

  • De brander heeft de afmeting 25x25x65cm
  • De brander heeft een capaciteit van 0,7 liter
  • Hij brand ruim 1,5 uur  
  • Wordt geleverd inclusief: brander, vlam sluiter en glazen wanden 
  • Gebruik uitsluitend Bio-Ethanol om de brander te vullen
  • Je hebt geen elektriciteit nodig voor de brander

Geniet optimaal van je tuin

Momenteel zien wij natuurlijk weinig andere mensen dan ons eigen gezin en juist nu- met de feestdagen die er aan komen- is extra sfeer en gezelligheid creëren iets wat we allemaal misschien wel willen. Maar ook als we elkaar weer mogen ontmoeten en samen kunnen zijn dan hoop ik dat we veel buiten kunnen zijn, in de tuin. Glazen vuurplaats aan, de barbecue aan en genieten van het samen zijn.

Lees ook: Warmte- de 5 voordelen van een pelletkachel.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept