Waar koop je een uniek kleed voor in de huiskamer

Een uniek kleed voor in de woonkamer

Een uniek en warm kleed voor in de woonkamer. Ondanks dat de beide jongens heerlijk kunnen spelen op hun eigen kamers, spelen ze het liefst beneden in de woonkamer. Omdat het op de vloer vaak zo koud is, ben ik op zoek naar een kleed. Hier heb ik wel een paar wensen bij. 

Mijn wensen ten aanzien van een kleed

Zoals ik al aangaf heb ik wel een aantal wensen ten opzichten van een kleed. Ons interieur is wit, grijs met donkere hout accenten. Ik zoek een lichte, niet te groot, eigenlijk de breedte van het dressoir en niet te hoogpolig, want dan raken ze hun poppetjes kwijt en kunnen de auto’s er niet op rijden. Zoekend op internet kom je genoeg aanbod tegen, maar ik wilde iets unieks, niet twaalf in een dozijn en natuurlijk kijk ik ook naar de prijs.

Sukhi?

Ik kwam al zoekend terecht bij Sukhi. Zij hebben unieke kleden en een grote keuze. Bij Sukhi is alles handgemaakt. Sukhi werkt rechtstreeks met de mensen die het maken, zonder opslagruimtes, winkels en tussenpersonen. Zo kunnen ze de prijzen laag houden.

Keuze

Ik twijfel tussen de patchwork kleden en de vilten kleden. Het strakke van een patchwork vind ik erg mooi, uniek en geven ook in lichtere tinten kleur aan het interieur. Sukhi patchwork vloerkleden komen rechtstreeks uit Turkije. Dé regio voor topkwaliteit kleden. De patchwork zijn handgemaakt van allerlei verschillende stukken vintage kleden. Ze brengen een unieke, kleurrijke sfeer in je ruimte. Maar ook heeft Sukhi een enorm aanbod van wollen en vilten vloerkleden uit India. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren, patronen en stijlen. Bij de vilten vind ik het voordeel dat ze op maat  gemaakt worden en warm zijn. Ideaal dus voor de jongens om op te liggen en te spelen.

Ik weet het nog even niet. Ik word ook een beetje hebberig van de vele mooie sprankelende kleuren die ik voorbij zie komen op de site. Het is dat ik de keuze al heb gemaakt voor een licht gekleurd kleed, want ik zie paarse, rode en blauwe die ook wel heel erg mooi zouden staan.

Lees ook: welk vloerkleed past bij jou

Naar welk kleed en welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Update 2023: De website van Sukhi bestaat helaas niet meer. Mocht je kleden zoeken kijk dan eens bij Bol.com

kleed

foto’s beeldbank/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

 1. Ik zou kiezen voor patchwork.

  1. zegt:

   die zijn mooi he! frisse kleuren ook

 2. Nikki - Sukhi zegt:

  Super leuk!! Hartstikke bedankt! 🙂

  groetjes, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept