Interieur Lifestyle

Mijn zoektocht naar een uniek kleed.

Ondanks dat de beide jongens heerlijk kunnen spelen op hun eigen kamers, spelen ze het liefst beneden. In de woonkamer. Ze hebben hun speelgoed, tekenspullen en auto’s in het dressoir liggen. Het dressoir staat naast de kachel. Deze plek, op de grond is de plaats waar ze het liefst liggen of zitten te spelen. Omdat het op de vloer vaak zo koud is, ben ik op zoek naar een kleed die ik voor het dressoir kan leggen. Ik heb wel een paar wensen voor een kleed en al zoekende kwam ik terecht bij Sukhi.

Mijn wensen ten aanzien van een kleed

Zoals ik al aangaf heb ik wel een aantal wensen ten opzichten van een kleed. Ons interieur is wit, grijs met donkere hout accenten. Ik zoek een licht kleed. Niet te groot, eigenlijk de breedte van het dressoir en niet te hoogpolig, want dan raken ze hun poppetjes kwijt en kunnen de auto’s er niet op rijden. Zoekend op internet kom je genoeg aanbod tegen, maar ik wilde iets unieks, niet twaalf in een dozijn en natuurlijk kijk ik ook naar de prijs.

Waarom Sukhi?

De reden dat ik bij Sukhi ben gaan kijken is naast de prijs ook vooral het unieke aan de kleden en de grote keuze die er is. Bij Sukhi koop je handgemaakte kleden. Sukhi werkt rechtstreeks met de mensen die het maken, zonder opslagruimtes, winkels en tussenpersonen. Zo kunnen ze de prijzen laag houden.

Keuze

Ik twijfel tussen de patchwork kleden en de vilten kleden. Het strakke van een patchwork kleed vind ik erg mooi, uniek en geven ook in lichtere tinten kleur aan het interieur. Sukhi patchwork vloerkleden komen rechtstreeks uit Turkije. Dé regio voor topkwaliteit kleden. De patchwork kleden zijn handgemaakt van allerlei verschillende stukken vintage kleden. Ze brengen een unieke, kleurrijke sfeer in je ruimte. Maar ook heeft Sukhi een enorm aanbod van wollen en vilten vloerkleden uit India. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren, patronen en stijlen. Bij de vilten kleden vind ik het voordeel dat ze op maat  gemaakt worden en warm zijn. Ideaal dus voor de jongens om op te liggen en te spelen.

Ik weet het nog even niet. Ik word ook een beetje hebberig van de vele mooie sprankelende kleuren die ik voorbij zie komen op de site. Het is dat ik de keuze al heb gemaakt voor een licht gekleurd kleed, want ik zie paarse, rode en blauwe kleden die ook wel heel erg mooi zouden staan.

Naar welk kleed en welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Naast een kleed ook een nieuwe bank? Lees mijn tips dan even door.

kleed

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sukhi./disclaimer

3 thoughts on “Mijn zoektocht naar een uniek kleed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *