zomerjassen
Fashion

Een nieuwe zomerjas kopen, waarom is het zo lastig

Waarom is het toch zo lastig om een nieuwe zomerjas te vinden? De kleur, het model, de stof, het moet allemaal maar net bij je passen en dan nog. Hoe vaak draag je nu eigenlijk een oerjas? 

Er is genoeg keus

De afgelopen jaren ben ik gezonder gaan leven. Gezonder eten en meer bewegen. Hierdoor zijn veel kleren, waaronder ook mijn winter en zomer jas te groot geworden. Leuk! Kan ik weer eens wat nieuws kopen, maar wat een ellende was het om een leuke, vrolijke zomerjas te vinden. Er is meer dan genoeg keus, daar ligt het echt niet aan. Maar ik heb met een zomer (of winter jas)  dat ik er echt tegenaan moet lopen. En meteen moet denken; Yes!

Op zoek naar een zomerjas

Genoeg winkels met genoeg jassen ben ik binnen geweest, maar dat ‘wow’ gevoel ontbrak. Veel jassen waren een beetje oubollig, ouderwets en vooral meer voor de ‘oudere’ vrouw. Ik mag dan met mijn tweeënveertig ook niet meer tot de jonge blommen behoren, oud gekleed gaan, wil ik niet!.

Zoek en je zal vinden

Online zoeken naar een nieuwe jas is lastig, natuurlijk kan je het een en ander bestellen, thuis passen en eventueel terug sturen. Maar liever ga ik zelf naar een winkel toe, al moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn kleding ook steeds vaker online koop hoor.

Uiteindelijk vond ik een zomerjas bij Miss Etam.  Een winkel waar ik niet altijd slaag, maa zo zie je toch maar dat het ineens raak kan zijn. De jas is strak, getailleerd en helemaal mijn kleur. Ik heb mijn jas gevonden! Laat de zomer maar komen.

Hebben jullie al een zomerjas? En was het ook zo zoeken of had jij er zo een gevonden?

foto’s lodiblogt/Pixabay

4 thoughts on “Een nieuwe zomerjas kopen, waarom is het zo lastig”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *