Een nieuwe zomerjas kopen, waarom is het zo lastig

zomerjassen kopen, wat is dit toch altijd ontzettend lastig.

Het leed dat zomerjas kopen heet. Of nou ja eigenlijk heb je het ook bij een winterjas. Waarom is het toch zo lastig om een nieuwe zomerjas te vinden? De kleur, het model, de stof, het moet allemaal maar net bij je passen en dan nog. Hoe vaak draag je nu eigenlijk een zomerjas? 

Er is genoeg keus

De afgelopen jaren ben ik gezonder gaan leven. Gezonder eten en meer bewegen. Hierdoor zijn veel kleren, waaronder ook mijn winter en zomer jas te groot geworden. Leuk! Kan ik weer eens wat nieuws kopen, maar wat een ellende was het om een leuke, vrolijke zomerjas te vinden. Er is meer dan genoeg keus, daar ligt het echt niet aan. Maar ik heb met een zomer (of winter jas)  dat ik er echt tegenaan moet lopen. En meteen moet denken; Yes!

Lees ook: Sporten met de Bikini Body Guide

Op zoek naar een zomerjas

Genoeg winkels met genoeg jassen ben ik binnen geweest, maar dat ‘wow’ gevoel ontbrak. Veel jassen waren een beetje oubollig, ouderwets en vooral meer voor de ‘oudere’ vrouw. Ik mag dan met mijn tweeënveertig ook niet meer tot de jonge blommen behoren, oud gekleed gaan, wil ik niet!.

Zoek en je zal vinden

Online zoeken naar een nieuwe jas is lastig, natuurlijk kan je het een en ander bestellen, thuis passen en eventueel terug sturen. Maar liever ga ik zelf naar een winkel toe, al moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn kleding ook steeds vaker online koop hoor.

Uiteindelijk vond ik een zomerjas bij Miss Etam.  Een winkel waar ik niet altijd slaag, maa zo zie je toch maar dat het ineens raak kan zijn. De jas is strak, getailleerd en helemaal mijn kleur. Ik heb mijn jas gevonden! Laat de zomer maar komen.

Lees ook: waar vind je leuke zomerjassen voor mannen, vrouwen en kinderen

Hebben jullie al een zomerjas? En was het ook zo zoeken of had jij er zo een gevonden?

foto’s lodiblogt/Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. Dewi zegt:

  Leuke jas! Ook leuk met gympen! Met de rode laarsjes heb je weer een heel andere look!

  1. zegt:

   Dankje! Ja met gympen staat ie ook leuk, lekker van de zomer!

 2. Ik draag elke zomer een spijkerjasje dat ik ooit bij de Zeeman kocht voor 14,95. Dat past ook fijn overal bij.

  1. zegt:

   Ik had ook jaren een spijkerjas, maar die is nu echt op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept