zomerjas
Fashion Lifestyle

Waarom is het toch zo moeilijk om een nieuwe zomerjas te vinden?

De afgelopen jaren ben ik gezonder gaan leven. Lees: gezonder eten en meer bewegen. Hierdoor zijn veel kleren, waaronder ook mijn winter en zomer jas te groot geworden. Leuk! Kan ik weer eens wat nieuws kopen, maar wat een ellende was het om een leuke, vrolijke zomerjas te vinden.

Genoeg keus

Er is meer dan genoeg keus, daar ligt het echt niet aan. Maar ik heb met een zomer (of winter jas)  dat ik er echt tegenaan moet lopen. En meteen moet denken; Yes!

Afgelopen zaterdag zouden we ‘s avonds eten bij mijn ouders, dus ‘s middags konden we mooi de stad even in. Bij ons in de buurt zijn weinig winkels en om toch echt even wat keus te hebben, was de stad de beste plek. Genoeg winkels, genoeg jassen, maar dat ‘wow’ gevoel ontbrak. Ik vond veel jassen een beetje oubollig, ouderwets en vooral meer voor de ‘oudere’ vrouw. Ik mag dan met mijn tweeënveertig ook niet meer tot de jonge blommen behoren, oud gekleed gaan, wil ik niet!.

Daar hing mijn zomerjas

Uiteindelijk ging ik bij Miss Etam naar binnen, een winkel waar ik normaal weinig voor mezelf vind. Nu wilde ik er toch even een kijkje nemen. Mijn eerste indruk was, hier zijn we zo weer weg, tot ik naar de muur keek. Een verkoopster hing net jassen op en daar hing die: MIJN JAS. Ik paste hem aan en hij voelde meteen eigen. Passen, showen, perfect! Ik had mijn jas gevonden. Ik dacht nog even aan de rode kleur, maar ging toch voor de blauwe jas. De jas is strak, getailleerd en helemaal mijn kleur. Ik heb mijn jas gevonden! Laat de zomer maar komen.

zomerjas

zomerjas

Super blij ben ik met mijn jas en wat zit hij fijn!

Hebben jullie al een zomerjas? En was het ook zo zoeken?

Meer leuke zomerkleding vind je hier.

foto’s lodiblogt/Pixabay

4 thoughts on “Waarom is het toch zo moeilijk om een nieuwe zomerjas te vinden?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *