De juiste maat schoenen voor kinderen- Hoe meet je dit

nieuwe schoenen voor kinderen, maar hoe weet je nu de juiste maat?

Kindervoetjes, ze groeien zo snel. Natuurlijk wil jij goede schoenen voor jouw kinderen, maar koop jij online nieuwe schoenen dan is het lastig om de juiste maat te kiezen. Hoe kan je nu zorgen dat je niet de verkeerde maat besteld? Met deze tips heb je altijd de juiste maat schoenen voor kinderen in huis.

Kinderschoenen voor jongens en meisjes

Of jouw zoon nu stoere veterboots wil dragen of jouw dochter mooie meisjes enkellaarsjes. Het is belangrijk dat de schoenen goed passen. Er zijn maar weinig kinderen die schoenen passen leuk vinden, of dit nu thuis is of in de winkel. Daarom is het verstandig om goed voorbereid aan het werk te gaan en te weten elke maat schoenen jouw kinderen nodig hebben.

Meet de maten goed

Voeten van kinderen groeien snel, erg snel. En wil jij die leuke enkellaarsjes voor jouw dochter kopen dan is het goed om zeker te weten welke maat ze heeft. Sowieso is het verstandig kindervoeten regelmatig op te meten. Voor je het weet loopt jouw zoon of dochter met te kleine schoenen.

Wie mooi wilt zijn

Een paar prachtige laarsjes, stoere schoenen, stevige stappers of zomerse sandaaltjes. Bij Shoesme kinderschoenen slaag je altijd. Maar zeker wanneer je online schoenen koopt is het zaak om van te voren de juiste maat te checken bij jouw kind. In de winkel heb je vaak een meetlat, waar jij de voeten van jouw kindje op kan meten. Maar koop je online schoenen, dan kan je dit huis ook doen. Hoe? Heel makkelijk.

Meet de voetjes van de kinderen

  • Laat je kindje rechtop staan en zet zijn of haar voeten op een papiertje.
  • Zet met een pen of potlood een streepje bij de grote teen en bij de hiel, doe dit bij beide voeten.
  • Meet de afstand tussen de twee streepjes van elke voet en neem de grootste afstand als maatstaf.
  • Geef kindertenen de ruimte!. Tel een halve tot één centimeter extra ruimte op bij de schoenmaat.
  • Twijfel je tussen twee maten? Rond dan altijd naar boven af. Het beetje extra ruimte in de kinderschoenen zal er niet lang zijn.
  • Kijk hoe de centimeters in verhouding staat met de maten en bestel die mooie enkellaarsjes, stoere sneakers of vrolijke sandalen.
Schoenenmaattabel bron shoesme.nl

Waar koop ik schoenen voor kinderen

De leukste enkellaarsjes, makkelijke klittenband schoenen, stevige veterschoenen, stoere boots of sandaaltjes voor de zomer vind je heel makkelijk online. Zie je er tegen op om samen met de kinderen te gaan shoppen, krijg je het al warm als je denkt aan de kinderen die schoenen moeten passen? Koop nieuwe schoenen voor kinderen makkelijk online, meet thuis de juiste maat en bestel die leuk kinderschoenen met gemak.

foto gratis afbeelding van Esi Grunhagen via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept