Tumble ‘N Dry Comfortabele kleding voor jongens en meisjes

comfortabele kleding voor kinderen

Tumble ’N Dry is back! Met een hele nieuwe najaar- en wintercollectie brengt het merk nieuwe, comfortabele kleding voor jongens en meisjes. Met drie collecties in de maten 50 t/m 164 lopen jouw kinderen er deze winter fashionable bij!

Comfortabele kleding van Tumble ‘N Dry

Nu het weer kouder wordt buiten heb ik ook wel weer zin om de kledingkasten door te gaan en te zien wat de jongens nog passen en wat ze nieuw moeten. Bij Tumble ‘N Dry vind je comfortabele kleding voor jongens en meisjes.

Nature party

Dit thema haalt zijn inspiratie uit ‘peak bagging’, met stoere prints gebaseerd op bergbeklimmen,( en laat klimmen nu net onze hobby zijn) in kleuren als grafiet grijs, bruintinten en helderblauw voor de jongens. Voor de meisjes vind je comfortabele items in goudgeel, mosgroen en koraalroze, die je doen denken aan een heideveld in bloei.

Wild Life

Vanaf september worden de kleuren intenser. De boys collectie heeft veel tops en sweaters met animal prints, die mooi combineren met jungle green en dark blue. Bij de meiden zijn diverse all-over dierenprints te zien en er komen warme kleuren zoals cranberry rood en biscuit bruin naar voren. 
Ook in de uitgebreide jassencollectie worden veel dierenprint toegepast en een aantal jassen zijn in borg of fake fur uitgevoerd. Lekker met capuchons en praktische ritsen, zodat de kids ze makkelijk zelf aan kunnen doen. Een aantal jassen zijn aan twee kanten te dragen. Comfortabele kleding en leuke mode.

All Dresses Up

Dit thema straal zachtheid uit met warme materialen in terracotta, moonwhite en dark blue voor de jongens. Streepjes en melange geven een mooie verdieping. The girls gaan stralen in sweat met sparkles (heel zacht afgewerkt) en in lila met donkergrijze dessins. Deze looks willen ze de hele winter dragen!

Colorful

De hele collectie is kleurrijk, in de sweatshirts voor zowel boys als girls, in alle leeftijden, zijn meer (drie à vier) kleurige colorblocks toegepast, dat combineert overal bij!

Tumble head

De eigenwijze Tumble face, die veel terugkomt bij Tumble ‘N Dry, komt dit najaar gezellig op de sweatshirts te staan. Een favoriet! Zowel in flockprint als in badstof zie je hem terug op de sweatshirts voor de boys (lo, maat 68-98) and girls (lo, maat 68-98 en mid, maat 92-164) collecties. 

Kijk voor de hele comfortabele kleding collectie op de site van Tumble ‘N Dry

foto gratis Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept