Van handtas tot rugzak: stijl jouw looks met de juiste tas

stijl jouw looks met de juiste tas, van handtas, tot rugzak.

Zonder meteen in cliché te treden, veel vrouwen hebben veel tassen, toch! Maar vaak gebruiken we elke dag dezelfde tas, terwijl er zoveel meer in de kast liggen. Dus waarom niet voor elke gelegenheid en elke stijl een andere tas? Stijl jouw looks met de juiste tas

Stijl jouw looks met de juiste tas

Er zijn veel verschillende soorten tassen, de een draagt het liefst een handtas, terwijl een ander dit maar lastig en onhandig vind en liever ene rugzak meeneemt. Er zijn zoveel verschillende soorten tassen, van grote strandtas, tot shopper, clutches en buideltassen. Hoe stijl je jouw looks nu met de juiste tas.

Van casuel tot formeel

Bij welke gelegenheid draag je welke tas, dat is wel eens de vraag wanneer je voor je goedgevulde kledingkast vol tassen staat. Er zijn verschillende momenten dat je jouw hebben en houwen in een andere tas kan stoppen, natuurlijk wanneer je naar het werk gaat, gaat shoppen, uit eten gaat of een dagje strand in het vooruitzicht hebt.

Als je naar het werk gaat

Ga je naar het werk dan neem je snel een grote shopper mee, waar je al jouw spullen in kwijt kan. Vaak met lange schouderbanden omdat je misschien met het OV gaat of nog een stukje moet lopen tor je op kantoor bent. Neem je nou jouw laptop mee, dan is een goed stevige tas een must. Dit kan een schoudertas zijn waar jouw laptop in past, maar steeds vaker kopen mensen een rugtas waar een laptop veilig en goed beschermd in zit.

Wanneer je gaat reizen

Ga je reizen dan zorg je voor een reistas, rugtas of koffer. Misschien wel een van de bekendste merken in reistassen is Thule. Naast dakkoffers, kinderwagens en fietsendragers hebben ze namelijk een grote collectie aan reistassen.

De vernieuwde Thule Subterra-collectie is nu nog slimmer, veelzijdiger en stijlvoller dan dat het ooit was. Met een uitgebreid assortiment aan koffers, duffels, rugzakken tilt deze collectie iedere vakantie of weekendje weg naar een hoger niveau. Reis met vertrouwen dankzij de duurzame materialen en de slimme ontwerpen die je spullen optimaal beschermen en organiseren.

Avondje uit

Van op vakantie gaan en je tas uitkiezen, gaan we naar een avondje uit. Ga je een avondje uit dan kun je het best een schoudertasje, een crossbody tas, of een clutch gebruiken. Deze tassen hebben een fijn, compact formaat, maar bieden toch genoeg ruimte voor je telefoon, portemonnee, lippenstift en parfum. Onlangs kocht ik dit een Ibiza markt een heel leuk tasje van From Bibi with Love. Ik vind hem super makkelijk om mijn telefoon in te doen, wanneer ik ergens ben waar ik veel foto’s wil maken en dan niet de hele tijd mijn mobiel in handen hoef te hebben, deze leukerd is natuurlijk ook super om mee te nemen met een avondje stappen.

telefoon tasje

Wanneer je gaat winkelen

Ga je winkelen, dan neem je natuurlijk een groter shopper mee. Op die manier hoef je geen pastic tasjes te kopen en kan je al jouw aankopen makkelijke dragen. Een grote, handige shopper koop je o.a bij Norah.

Tassen voor dagelijks gebruik

Wat gebruik jent voor dagelijks gebruik, dat is natuurlijk helemaal aan jouw. Ik draag een bohemian schoudertas, dit omdat deze tas helemaal bij mijn bohemian look past, maar ik zie om me heen ook velen met rugtassen lopen en sinds men bankpasjes op de telefoon hebben, zie je ook steeds meer mensen zonder tas naar buiten gaan.

Wat gebruik jij aan tassen?

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept