Walkytalkies- kindersok en sokpop in een.

Walkytalkies- kindersok en sokpop

Hebben jouw kinderen ook geregeld hun sokken aan hun handen in plaats van aan de voeten? Bij Walkytalkies vind je hele hippe kindersokken die kinderen ook als vrolijke sokpop kunnen gebruiken! .

Hippe kindersok, vrolijke sokpop

Stel je wilt je sok nog niet aantrekken, maar je wilt er nog even mee spelen. Aan je hand dan wel te verstaan. Dat kan nu met de vrolijke sokpop van Walkytalkies. Walkytalkies zijn kwaliteitssokken én speelgoed. Ze laten de fantasie van kinderen de vrije loop. Géén kant en klaar speelgoed, maar je hoeft als kind ook niet de meeste fantasie te hebben om hier mee te spelen. Als kind kan je je fantastie helemaal kwijt als stoere piraat, vrolijk paard, vriendelijke krokodil, schattige prinses of stoeren cowboy. .

De verloren sok

In ieder huishouden gebeurt het: je bent een sok kwijt en het zoveelste paar is incompleet geworden. Maar echte Walkytalkies vervelen zich nooit! Twee is een paar, een is een sokpop. Leuk om mee te spelen dus geen enkele reden om een eenzame sok weg te gooien. Deze vindt altijd weer een ander maatje om mee te spelen.
En ze leven nog lang en gelukkig.

De bevindingen

De jongens ontvingen twee paar Walkytalkies kindersokken. De stoere piraat en de stoere cowboy. Ze zijn razend enthousiast. Zoals ik als chreef, komt de jongste zowie zo altijd met zijn  sokken aan zijn handen beneden en nu kan hij er meteen een heel theater stuk mee opvoeren aan tafel. De oudste past de sokken niet meer, maar kan wel heel leuk spelen met de handsok. De jongens hebben zelfs al een uitvoering gedaan met de sokpoppen, vanachter de bank. Mama was gewillig publiek!  De duim gaat precies in de hak van de sok, dus je maakt de sok er ook niet kapot mee, wanneer je het als handpop gebruikt.

sokken waar je leuk mee kan en mag spelen

Als sok passen ze ook goed, zijn lekker warm en hartstikke stoer. De sokken zijn te krijgen in de maten 23 tot en met 30.

walkytalkies hippe kindersok zijn super vrolijke sokpoppen

Interesse in walkytalkies?

Walkytalkies zijn te koop via de site van Walkytalkies maar ook in verschillende winkels in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam en  in België. Ben je nieuwschierig geworden, neem dan even een kijkje op de site waar de sokken in jouw buurt verkocht worden.

Update 2023. Het lijkt dat de webshop Walkytalies gesloten is. Toch op zoek naar sokken, kijk eens bij Bol.com

Lees ook: Ockyz Sweakers– sokken om mee te zwemmen (en niet uit te glijden)

foto’s lodiblogt/Walkytalkies

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Dat zijn andere walky talkies dan ik had verwacht ; )

    Ik vind ze wel erg leuk.

    1. zegt:

      Haha, zonder batterijen zijn deze. Echt een succes hier ( en lekker warm aan de voeten.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept