walkytalkies hippe kindersok vrolijke sokpop
Fashion Lifestyle

Walkytalkies: hippe kindersok en vrolijke sokpop

Elke ochtend komt de jongste naar beneden met zijn sokken aan zijn handen. Hij maakt er dan een heel verhaal mee en eindigt standaard met – Mama, help je me even met mijn sokken aantrekken!- Hoe fantastisch is het, dat er nu bij Walkytalkies een hele hippe kindersok te vinden is, die je ook als vrolijke sokpop kan gebruiken! .

Hippe kindersok, vrolijke sokpop

Stel je wilt je sok nog niet aantrekken, maar je wilt er nog even mee spelen. Aan je hand dan wel te verstaan. Dat kan nu met de vrolijke sokpop van WALKYTALKIES. WALKYTALKIES zijn kwaliteitssokken én speelgoed. Ze laten de fantasie van kinderen de vrije loop. Géén kant en klaar speelgoed, maar je hoeft als kind ook niet de meeste fantasie te hebben om hier mee te spelen. Als kind kan je je fantastie helemaal kwijt als stoere piraat, vrolijk paard, vriendelijke krokodil, schattige prinses of stoere cowboy.

De verloren sok

In ieder huishouden gebeurt het: je bent een sok kwijt en het zoveelste paar is incompleet geworden… Maar echte WALKYTALKIES vervelen zich nooit! Twee is een paar, een is een sokpop. Leuk om mee te spelen dus geen enkele reden om een eenzame sok weg te gooien. Deze vindt altijd weer een ander maatje om mee te spelen.
En ze leven nog lang en gelukkig.

De bevindingen

De jongens ontvingen twee paar kindersokken. De stoere piraat en de stoere cowboy. Ze zijn razend enthousiast. Zoals ik als chreef, komt de jongste zowie zo altijd met zijn  sokken aan zijn handen beneden en nu kan hij er meteen een heel theater stuk mee opvoeren aan tafel. De oudste past de sokken niet meer, maar kan wel heel leuk spelen met de handsok. De jongens hebben zelfs al een uitvoering gedaan met de sokpoppen, vanachter de bank. Mama was gewillig publiek!  De duim gaat precies in de hak van de sok, dus je maakt de sok er ook niet kapot mee, wanneer je het als handpop gebruikt.

walkytalkies hippe kindersok vrolijke sokpop

Als sok passen ze ook goed, zijn lekker warm en hartstikke stoer. De sokken zijn te krijgen in de maten 23 tot en met 30.

walkytalkies hippe kindersok vrolijke sokpop

Interesse in walkytalkies?

WALKYTALKIES zijn te koop via de site van WALKYTALKIES maar ook in verschillende winkels in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam en  in Belgie. Ben je nieuwschierig geworden, neem dan even een kijkje op de site waar de sokken in jouw buurt verkocht worden.

Er is zelfs een heus WALKYTALKIE lied, maar pas op….kinderen vinden dit geweldig!

foto’s WALKYTALKIES en lodiblogt

Dit Artikel kwam tot stand door een samenwerking met WALYTALKIES/ disclaimer

2 thoughts on “Walkytalkies: hippe kindersok en vrolijke sokpop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *