Zo krijg je een gezonde en stralende huid

Een gezonde en styrtalende huis krijg je met een Calagen Supreme Serum.

Een gezonde en stralende huid is een wens die velen koesteren. Men drinkt genoeg water en zorgt voor een gezond voedingspatroon, maar een gezonde, stralende huid heeft soms ook een beetje extra hulp nodig, hulp uit een potje. Nu is het geen geheim dat collageen een cruciale rol speelt in het behoud van een jeugdige uitstraling. G.M. Collin komt met een nieuw revolutionair collageen serum: het Collagen Supreme Serum.

G.M. Collin

G.M. Collin is een merk huidverzorgingsproducten die ik zelf veelvuldig gebruik. De huidverbeteringsproducten van G.M. Collin vind ik persoonlijk erg prettig, zo zijn er producten van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering die mijn huidconditie goed houden. Dit allemaal dankzij de erkende expertise en innovatieve ingrediënten die gebruikt worden in de verzorgingsproducten. Nu vind ik het altijd lastig om te zeggen of een huidproduct werkt. Ik gebruik dagelijks producten en mijn huid voelt zacht en verzorgd aan, natuurlijk zie je huidveroudering, ik ben tenslotte vijftig. En of de huidproducten dan meehelpen om dit proces tegen te gaan? Dat weet ik niet, want ik kan het niet vergelijken. Ik ben in ieder geval erg tevreden over mijn huid en de conditie hiervan. Dus werkt het voor mij? Dan zeg ik, ja!

Wat is collageen

Maar nu naar het Collagen Supreme Serum. Collageen is een structureel eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van collageen af, wat kan leiden tot fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid. Een effectieve manier om de collageenproductie te ondersteunen en de tekenen van veroudering tegen te gaan, is het gebruik van een serum. Zo ook het Collagen Supreme Serum van G.M. Collin.

Hydratatie en huidveroudering tegengaan

Dit baanbrekende serum is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en beoogt de intensivering van de hydratatie en het zichtbaar verminderen van rimpels. De formule is ontworpen om de soepelheid, elasticiteit en veerkracht van de huid te herstellen, wat resulteert in een opvallende transformatie.

  • Onthult een uitzonderlijk stralende, heldere huid..
  • Vermindert rimpels aanzienlijk, voor een jonger uitziende huid.
  • Zorgt voor intense, optimale hydratatie.
  • Verbetert zichtbaar de stevigheid van de huid.

Hoe het werkt

Je huid verzorgen, in de ochtend en de avond is een must. Het is verstandig om je huid tweemaal daags goed te reinigen. Breng 2 pompjes van de Collagen Supreme Serum aan na het reinigen van de huid. Dit kan -afhankelijk van de conditie van de huid- in de ochtend en/ of de avond.

De producten van G.M. Collin zijn altijd mooi qua uiterlijk, zo ook weer dit serum. De verpakking is mat glas, waardoor het een chique uitstraling krijgt en prachtig staat in de badkamer. De collageen suprème serum gebruik ik nu enkele weken en ik ben zeer tevreden over dit product. Het pompje op de fles is hygiënisch en geeft een fijne hoeveelheid serum af, het serum heeft een lichte, prettige geur en voelt fris aan op de huid. Mijn huid voelt zacht aan. Ik ben al langer fan van de producten van G.M. Collin en deze serum staat ook weer in het rijtje van fijne huidproducten voor dagelijks gebruik.

De producten van G.M. Collin koop je online op hun site of o.a bij bol. Deze serum vind je hier.

Lees ook dit artikel over de Native Collagen Gel van G.M. Collin.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept