horloge creative technology
Fashion Lifestyle

Een horloge of collier van hout: Creative Use of technology!

Misschien mag ik me wel een beetje een buitenmens noemen. Niet dat ik altijd maar in de natuur ben, maar ik hou wel van buitenactiviteiten en ben bijvoorbeeld dol op wandelen in het bos. Ook hou ik van natuurlijke producten. Daarom keek ik mijn ogen uit toen ik op de site van Creative Use of Technology  houten horloges en telefoon hoesjes voorbij zag komen. En dit was nog niet alles, want naast een horloge zag ik ook houten sieraden, onderzetters of wanddecoraties vind je hier.  Zoek jij een uniek (persoonlijk) cadeau voor kerst of sinterklaas, neem dan snel een kijkje.

Creative Use of Technology

Bij sieraden of telefoon hoesjes denk je niets snel aan hout. Toch zie je het steeds vaker voorbij komen bij producten. En wel hele verrassende producten van hout gemaakt, denk aan sieraden, horloges, onderzetters, klokken en verlichting . Dit vind je allemaal bij Creative Use Of Technology

Houten horloges

Al jaren draag ik hetzelfde horloge en vond ik eigenlijk dat ik mezelf wel een nieuwe horloge mocht geven. Op de site van Creative Use of Technology vond ik een heel speciale horloge. Een bamboe houten horloge met  leren polsbandje. Het bamboe horloge is echt een eye-catcher. Het horloge combineert een hoge kwaliteit Japans Quartz uurwerk met een duurzaam materiaal, bamboe of sandal hout, waardoor het een luxe natuurlijke uitstraling heeft. Het houten horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van een zachte kwaliteit echt leer. Ook kan je kiezen voor een houten schakelband in plaats van leer. Dit horloge kost € 49,00

Een extra verrassing bij het horloge

Het horloge is erg stijlvol. De diameter van dit horloge kan in 4.3cm of 3,6cm. Beide horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Welke maat beste bij jou past, hangt af van smaak en de grootte van je pols. Ik koos voor de 3,6 cm en deze staat goed om mijn dunne pols. Het leren bandje is stijlvol en stoer! Het horloge draagt fijn en staat overal bij.

Als je wilt kan er ( voor €15,00) een unieke persoonlijke tekst in de achterkant van het horloge gegraveert worden met een lasergraveermachine. Dat kan een naam of datum zijn, of een andere persoonlijke boodschap.

Door de toevoeging van een persoonlijke boodschap is dit horloge een uniek geschenk voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, een verlovingscadeau, een huwelijkscadeau of geschenk voor uw getuigen en natuurlijk een persoonlijk verjaardagscadeau of afscheidscadeau van een collega.

horloge

Verrassende colliers

Zo met de feestdagen in het vooruitzicht zocht ik een nieuw collier. Ook hiervoor slaagde ik bij  Creative Use of Technology. Er zijn verschillende colliers. Ik koos voor een houten sieraad geïnspireerd op de wonderlijke celstructuren die in de natuur voorkomen. Prachtig met een mooie jurk met decolleté tijdens de feestdagen.

De colliers van Creative Use of technology zijn ontworpen op de vorm van de hals van de vrouw en zijn ligt in gewicht en daardoor makkelijk draagbaar. Ze komen het best tot hun recht bij kleding met een open hals en zijn geschikt voor allerlei gelegenheden.Het hout is met de laser gesneden uit FSC gekeurd Berkenhout. De schakelketting en sluitingen zijn gemaakt van antiek brons.

Wat super was, is dat het houten collier geleverd werd in een mooi sieradendoosje. Hierdoor is het niet alleen leuk om cadeau te geven, maar na het dragen leg ik het ook weer veilig terug. Het collier lijkt wel goud maar is-doordat het gemaakt is van hout- heel erg ligt in gewicht. Ik krijg erg veel positieve reacties over mijn sieraad, want hij valt wel op!

horloge      horloge

Uniek cadeau voor kerst of sinterklaas

Ben jij nog opzoek naar een uniek cadeau voor kerst of sinterklaas neem dan zeker eens een kijkje op de site van Creative Use of Technology. Zoveel keus in houten producten! Daar zit vast ook iets voor jou tussen.

Waar vind je de mooiste houten sieraden

#samenwerking/ voor dit artikel heb ik producten mochten ontvangen disclaimer

57 thoughts on “Een horloge of collier van hout: Creative Use of technology!”

    1. Klopt alhoewel de wijzers in het donker wel goed et zien zijn is het een beetje ‘gokken’ naar d tijd, al ben ik net anders gewend aangezien ik eigenlijk nooit getallen er bij heb staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *