Nerf Nitro en Transformers. Speelgoed tips

stoer Nerf Nitro Transformers

Nerf Nitro en Transformers zijn altijd een hit bij kinderen. Leuk om alleen mee te spelen, maar ook samen. Tips voor de verlanglijstjes dit jaar. Waarom? Dat laat ik graag zien.

Kleine kinderen worden groot

Lego, Playmobil, auto’s en Transformers dat is het speelgoed wat hier op de verlanglijstjes staat. Speelgoed waar kinderen zich prima mee kunnen vermaken en altijd een hit is. NERF kennen we wel, maar NERF Nitro is nieuw. Maar meteen populair!

Lees ook: Tips voor op je verlanglijstje.

NERF Nitro Throttleshot Blitz

Alles mag tegenwoordig wel stoer en snel zijn. Met de Throttleshot Blitz set van Nerf Nitro lukt dit zeker. De Throttleshot Blitsz vuurt als het ware de auto’s af en kan spectaculaire stunts doen. Je kan de obstakels zo installeren als je zelf wilt en laat vervolgende de foam auto in de blaster. Richt en schiet de auto weg voor een snelle stuntactie! De Nerf Nitro Throttleshot blitz heeft een blaster, 2 obstakels, een foam auto en een handleiding.

Ervaringen

De jongste is super enthousiast over de Nerf Nitro Throttleshot Blitz. Hij gebruikt naast de twee obstakels nog meer obstakels die hij maar kan vinden en haalt de ingewikkelste stunts uit. Het autootje gaat erg snel, ideaal dus dat deze van foam is gemaakt, hierdoor is het geen probleem wanneer het tegen muur, kast of deur aankomt.  De aanbevolen leeftijd  is 5+ en deze Throttleshot Blitz kost €14,99

Meer Nerf Nitro: Vind je hier

 

Transformer + Power Cube

Eerder dit jaar was er de Transformers film The Last Knight. De jongens waren nog even te jong voor deze film, maar zijn wel helemaal weg van Transformers. Het is natuurlijk ook wel super gaaf dat je van een robot een truck kan maken, of van een robot een vliegtuig. Dit najaar introduceert Hasbro een unieke ontwikkeling voor Transformers. De All Spark Technology. Met deze technologie breng je de Transformers uit de nieuwste Transformers film The Last Knight echt tot leven.

Hoe? Steek de Power Cube in de borst van je favoriete Transformer en hij praat! Ook activeert de Power Cube geluids- en lichteffecten die specifiek bij deze Transformer horen. Nooit eerder had je de macht om je Transformers figuren zo realistisch tot leven te brengen. Zo hoor je Optimus Prime rondstampen als je met hem loopt en gaat Bumblebees motor razen zodra je hem in zijn modus van sportwagen heb getransformeerd. De Power Cube kan op elk figuur geplaatst worden en herkent zelf het personage. Elke figuur heeft 20 unieke zinnen en geluidseffecten. Deze technologische vernieuwing is een absolute primeur in de wereld van de actiefiguren.

Lees ook: Transformers The Last Knight. Uren speel plezier.

Hoe werkt het

De oudste heeft deze Optimus Prime, de robot die veranderd in een truck. Naast Optimus Prime zelf bevat de set ook de Allspark Tech Power Cube en een USB lader.

Optimus Prime zelf bevat de set ook de Allspark Tech Power Cube en een USB lader.

Van robot naar voertuig

De Transformers figuren zijn 14 centimeter groot en in 5 stappen transformeer ze ze van robot naar voertuig. Nou heeft mijn oudste al meer Transformers. Maar deze Optimus Prime was de eerste keer dat hij hem meteen zelf kon veranderen van robot in truck. De handleiding was erg duidelijk. De jongens zijn erg enthousiast over de Transformers. Het is dan ook wel heel erg gaaf dat hij in een paar seconden van robot in truck veranderd en dan nog met de geluiden en licht effecten. De truck maakt onder andere geluid wanneer het de bocht doorgaat, De robot praat en geeft verschillende kleuren af in zijn borst afhankelijk van wat je er mee doet.

stoer speelgoed

Leeftijd 6+ en deze starter set met Transformers, Power Cube en Oplader kost €49,99. De Power Cube gaat na opladen erg lang mee.

Meer transformers

Naast Optimus Prme kunnen ook Bumblebee, Hound, Drift en Barricade. met deze Power Cube geactiveerd worden. Maar let wel op. Eerst zal je het starter pakket moet kopen om de Power cube te hebben. Natuurlijk zijn er nog veel meer Transformers producten te koop.

Meer Transformers vind je hier

Hier zijn de jongens helemaal enthousiast, dus misschien een leuke tips voor de feestdagen!

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

30 reacties

 1. zegt:

  Kijk dat is nog eens stoer speelgoed zeg! Leuk voor inspiratie met de feestdagen op komst.

  1. Ja echt hoor, er is genoeg stoers te vinden ook voor deze leeftijd dat ze een beetje tussen wel en niets spelen in zitten.

 2. Leuk dat je jongens helemaal enthousiast zijn. Het lijkt me leuk speelgoed.

  1. het is zo gaaf!

 3. Kimberley zegt:

  Wij hebben 2 meiden van die leeftijd. Ik heb altijd het idee dat het voor jongens makkelijker is om iets te kiezen. Die willen echt iets of iets verzamelen. Hier is het elke keer weer iets anders en vervolgens kijken ze er niet meer naar om.

  1. De jongens spelen hier echt wel met gerichte dingen, dus wat dat is het absoluut makkelijker denk ik.

 4. zegt:

  Erg leuk he die Nerf Nitro. Mijn zoon vind het stoer speelgoed.

 5. zegt:

  Leuk idee voor m’n neefje! Ben zelf nogal fan van houten speelgoed maar daar kun je zo’n jochie ook niet altijd mee opschepen haha…

  1. O ja ik ook hoor, hier houten treinen.

 6. Die transformers die had mijn zoon vroeger ook. Leuk dat jouw jongens hier zo leuk mee spelen.

  1. wat leuk!

 7. zegt:

  Voor stoere jongens is dit helemaal te gek. Mijn meisje kan ik er helaas niet warm voor maken vrees ik. Ze speelt overigens wel zo nu en dan met autootjes, maar haar echte voorkeur gaat meer naar ander soort speelgoed uit (My Little Pony, dat soort werk 🙂

  1. Ja meiden spelen natuurlijk met hele andere dingen, dit zou vroeger ook niks voor mijn zijn hoor, ik was ook van de poppen enzo

 8. Wat ik hier ook goed aan vindt is dat het overduidelijk kinderspeelgoed is door de felle kleuren. Pistolen e.d. moeten niet te echt lijken.

  1. Klopt helemaal!

 9. zegt:

  Ja! Beiden erg leuk voor onze jongens! De middelste is helemaal weg van auto’s en die ziet dat schieten met auto’s wel zitten haha.

  1. gaaf he! echt super speelgoed.

 10. Wat een leuk speelgoed! Mijn zoontje is daar nu nog niet aan toe, maar zie hem daar over een aantal jaar wel mee spelen haha.

 11. Wat leuk de Nerf Nitro! Hij schiet de auto best hard weg. Hier spelen de jongens nu met een grote Nerf gun.

  1. Echt he! De nerf gun is ook echt gaaf!

 12. zegt:

  Transformers is altijd wel gaaf voor de jongens om te krijgen! Ontzettend leuk

  1. Ja echt zo gaaf!

 13. zegt:

  Mijn meiden hebben Nerf ook ontdekt en vinden het ook superleuk om mee te spelen.

  1. Wat gaaf!

 14. dat is zeker zo!

 15. ja hier kunnen ze het ook heel snel.

 16. Zo leuk!

 17. zegt:

  Bedankt voor de tip. Ik heb hier een jongen van 5 die het HELEMAAL geweldig cool vindt. Dit staat zeker op zijn verlanglijst.

  1. ah gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept