e-book
Feestdagen

Gezond de feestdagen door! E-book met plantaardige recepten

Wil jij ook tijdens de feestdagen letten op wat je eet? Wil je gezond eten, maar ook plantaardig? Ben je zelf veganistisch of komt er iemand tijdens de feestdagen op visite die veganistisch is? Dan is het boek Plantbased Holidays e-book echt iets voor jou. Je vind hier 50 recepten, gezond en veganistisch.

Smakelijke feestdagen

De een laat zich tijdens de feestdagen even gaan. Eet misschien wat meer en ongezonder dan anders. De ander wilt toch graag de regie een beetje in handen houden en let,ook tijdens de feestdagen, op wat ze eet. Ik hou wel van lekker eten en eet tijdens de feestdagen dan ook absoluut wat meer dan normaal. Toch let ik wel op, nu ik ouder word is het tenslotte lastiger om die extra kilo’s er weer af te krijgen. Vind jij het ook zo lastig?  Je wilt wel gezellig mee doen, maar niet te veel aankomen. Zoek je misschien nieuwe inspiratie of ben je veganistisch ( of komen er vrienden op visite die veganistisch eten) en wil je ook met de feestdagen hier rekening mee houden?  Dan is dit boek echt iets voor jou!

Lees ook: Accepteren dat je lichaam veranderd.

E-book vol recepten

Ik mocht alvast een kijkje nemen in het Plantbased Holidays e-book van Sarah. Oprichtster en Yoga lerares bij Feed Your Need . Nou heb ik een kast vol kookboeken staan en ben altijd op zoek naar nieuwe boeken. Ik was dus dolblij dat ik dit e-book als een van de eerste door mocht kijken. Mij eerste reactie is, wat een heerlijke recepten! Recepten die ook door mij -niet de beste bakker in town-goed te maken zijn. De recepten in het boek zijn 100% plantaardig. Dat betekent dus helemaal vrij van dierlijke producten, zoals vlees, kaas, eieren en melk.

Sinterklaas, kerst en oud & Nieuw

In dit e-book vind je meer dan 50 recepten voor de feestdagen. Naast de echte klassiekers, zoals pepernoten, taai taai, kerststollen en oliebollen vind je ook compleet nieuwe verrassende creatieve lekkernijen. In de  recepten worden natuurlijke zoetmiddelen gebruikt, zoals dadels, bananen, maple syrup of kokosbloesemsuiker. Een groot deel van de recepten in het boek zijn ook glutenvrij. Dit staat aangegeven met duidelijke logo’s bij elk recept.

e-book feestdagen

Holiday Detox recepten

Ook al let je goed op, wat je eet, automatisch eet je toch  te veel tijdens de feestdagen. Ik snoep zelf normaliter niet veel, maar hou tijdens de feestdage absoluut wel van wat lekker. En eerlijk is eerlijk, ik eet ook vaak te veel deze dagen. Puur door de gezelligheid, het samen eten, het vele eten en na de feestdagen zet ik dan mijn trainingsprogramma maar een beetje hoger. Ook hier heeft Sarah rekening mee gehouden. Ze heeft in het boek 10 after holiday detox recepten genoteerd. Zodat we Januari kunnen starten met heerlijke en gezonderdetox recepten.

Hoe ziet het E-book eruit

Het E-book is vol met recepten en wetenswaardigheden. Zoals Sarah al aangeeft in het voorwoord, is dit boek er niet om iedereen over halen om veganistisch te worden, maar bied het een inspiratie voor de vele mogelijkheden om plantaardig te eten. De volgende recepten kom je tegen in het e-book:

  • 10 x Sinterklaasrecepten
  • 10 x Kerstrecepten
  •  5 x 3 gangen Kerstmenu (inclusief bijgerechten).
  • 10 x Oud & Nieuw hapjes
  • 10 x After Holiday Detox

Verder bevat het boek ook informatie over natuurlijke suikervervangers, verschillende (glutenvrije) meelsoorten, eivervangers en veganistische bindmiddelen.

Dit e-book is dus voor iedereen die van lekker eten houdt en ook graag gezond, bewust en plantaardig wil eten. Tijdens de feestdagen kan dat wel eens een extra uitdaging zijn, maar met behulp van dit e-book kun je hier gelukkig  ook op een gezonde en plantaardige manier van genieten!

Wat vind ik van het boek

Zoals ik al aangaf mocht ik dit e-book al ontvangen. Wat meteen opvalt aan dit e-book is dat het prachtig is weergegeven. Mooie foto’s van de recepten en de recepten zijn duidelijk beschreven. Daarbij staat er informatie over de producten die er gebruikt worden. Persoonlijk vind ik het leuk wanneer er meer dan alleen recepten te lezen zijn in een recepten boek. De recepten zijn goed te maken en door dat er heel veel glutenvrij zijn kan ik ze ook praktisch aan iedereen aanbieden. De 10 after detox recepten vind ik verfrissend en deze ga ik ook zeker na de feestdagen proberen. Ik eet zelf deels veganistisch en dit boek is dan wel boordevol plantaardige recepten het is zeker niet alleen voor veganisten. Maar ook zeker iets voor jou en mij!

Lees ook: Hoe gezonde gewoontes je leven kunnen veranderen.

Koop dite-book nummer korting

Zoek jij nog naar gezonde recepten voor de feestdagen dan kan ik dit je e-book ter harte aanraden.Het is een elektronisch boek die je direct na je bestelling als PDF bestand in je mailbox ontvangt. Deze kun je bekijken met het gratis programma Acrobat Reader. Het boek kost 17.00, maar kan je nu bestellen met 15% korting. Gebruik hiervoor de code LODIBLOGT2017  (Deze korting is geldig tot 20 november)

Update 2022: de website van Feed Your Need lijkt verdwenen, mocht je toch recepten zoeken, je vindt ze hier

34 thoughts on “Gezond de feestdagen door! E-book met plantaardige recepten”

  1. Persoonlijk heb ik mijn bedenkingen bij veganistisch als gezonde leefstijl, maar zo voor een keer is het goed ter afwisseling. Staan prachtige foto’s in! En zo te zien hoef je niet in te leveren op lekkere gerechten, ziet er allemaal fantastisch uit 🙂

  2. Ik ben niet veganistisch maar dit ziet er wel erg lekker uit allemaal! Helaas ben ik niet zo’n keukenprinses en vind ik koken ook niet echt leuk, dus voor mij zou dit niets zijn ben ik bang 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.