Met dit cadeaupakket kan je aan komen deze vaderdag

vaderdag

17 juni is het vaderdag. De jongste zal nog iets knutselen op school. Bij de oudste doen ze dit niet meer in de groep. Toch wilde hij graag naast een knutselwerkje die hij thuis maakt, iets extra’s geven aan zijn vader. Omdat we pas geleden een week naar Parijs zijn geweest, hebben we genoeg leuke foto’s van deze tijd. We besloten dus voor een persoonlijk vaderdag cadeau te gaan en vonden een heel leuk cadeaupakket bij prachtigkado.nl.

Vaderdag

Toen mijn zus en ik van het knutselen af waren, kochten we altijd wel iets voor mijn vader met vaderdag. Hij zei altijd dat vaderdag onzin was, maar was natuurlijk altijd blij, al kwamen we maar met iets kleins aan. Hoe anders worden vader- en moederdagen wanneer je zelf kinderen hebt. Het is bij ons thuis nu een dag vol knutsels, gezelligheid en eigen tradities maken met het gezin.

Cadeau maken en kopen

De jongste knutselt nog iets voor zijn vader op school. In groep 6, waar de oudste in zit, doen ze dit niet meer. Hij tekent thuis zelf nog een kaart, maar vind het ook leuk om iets aan zijn vader te mogen geven op vaderdag. Maar wat geef je je vader. Toen werd ik benaderd door Prachtigkado.nl. De oudste en ik zagen een cadeaupakket van een mok met sleutelhanger waar je een eigen foto op kon plaatsen. Dit is echt iets voor hun vader, die dol is op koffie. Een prachtig kado dus.

Foto’s uitzoeken

Een paar weken geleden waren we in Parijs en hier hebben we veel leuke foto’s gemaakt. Ook van de jongens. De oudste en ik zochten hier foto’s uit die we graag op de mok en de sleutelhanger zouden willen. Op de achterkant van zowel de mok als de sleutelhanger is gelegenheid om tekst te laten zetten. Wij besloten voor de standaard tekst -zoals aangegeven bij de foto’s- ‘Papa je bent de beste’ te gaan.

Bezorging

Het pakket kwam binnen twee dagen binnen. De mok, maar ook de sleutelhanger zien er heel mooi uit. De kleuren kloppen precies met de originele foto’s. Ik weet zeker dat we de man hier heel erg mee gaan verrassen. Want wat zal hij dit stoer vinden.

Er is nog veel meer

Nu is dit cadeaupakket niet het enige cadeau dat jij je vader deze vaderdag cadeau kan geven. Bij Prachtigkado.nl vind je ontzettend veel vaderdag cadeaus. Ook voor gelegenheden als het behalen van een diploma, kraamcadeau, of afscheidscadeau kan je hier terecht.

Vaderdag tip

Dit cadeaupakket met een mok en sleutelhanger kost € 19,95. Het pakket wordt dan ook alvast leuk ingepakt. De mok met foto alleen is nu in de actie voor € 5,90. Maar ook voor een vaderdag bbqpakket, kussensloop of bieropener ben je hier op de juiste site.

Heb jij al een idee wat jij je vader (of de kinderen aan hun vader) gaat geven?

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Dit was een artikel in samenwerking met Prachtig Kado, echter de site bestaat niet meer.

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

34 reacties

 1. Eh…. dat is een goede vraag die ik graag beantwoord met een eigen vraag: Wanneer is Vaderdag ook alweer?

  1. zegt:

   Het staat in de eerste zin 🙂 ( expres gedaan want ik weet het ook nooit) 17 juni.

   1. Nou schaam ik me dubbel. Dankjewel Lodi. Ik heb inmiddels mijn man aangespoord om zijn wensen kenbaar te maken.

 2. zegt:

  Wat leuk die sleutelhanger! Ik denk dat vaderdag het leukste blijft als je jonge kinderen hebt, die zelf iets leuks in elkaar knutselen. 17 juni … shit, ik moet ook snel aan de bak!

  1. zegt:

   Dat is absoluut zo, zelf knutselen blijft het leukste.

 3. wat een leuke cadeau’s ! zie je wel dat er voor vaders veel leuks te vinden is!

  1. zegt:

   Echt wel toch!

 4. Sofie zegt:

  Toffe tips! De sleutelhanger zou nog wel wat zijn voor mijn papa.

  1. zegt:

   ja die is zo leuk he, met foto er op of teksten.

 5. zegt:

  Wat een leuke cadeautjes! Mijn dochter heeft iets geknutseld op de peuterspeelzaal en we kopen er samen nog iets leuks bij.

  1. zegt:

   Zelf knutselen is altijd het allerleukste

 6. Wij geven papa (met hulp van mij uiteraard) een lowbudget weekend kamperen 😀 en knutsels uiteraard

  1. zegt:

   O wat een leuk cadeau om te geven!

 7. zegt:

  Vaders is dol op whiskey dus een lekkere whiskey voor vaderdag of zo

  1. zegt:

   Kijk dat is altijd goed! Hier ook zo en vader.

 8. Laura zegt:

  Wij worden dit jaar voor’t eerst mama en papa dus echt ‘officieel’ cadeautjes geven hebben we nog niet gedaan. Al denk ik stiekem iets te geven aan m’n vriend als daddy-to-be .. Leuke tips!

  1. zegt:

   Misschien een leuk dompertje met tekst gepasseerd op papa. Ik gaf mijn man ook een cadeautje met vaderdag toen de zoon nog in de buik zat. Te leuk om te doen.

 9. zegt:

  Super leuk! Onze zoon is net 3 weken oud dus hij kan zelf niks maken maar dit zou ik wel leuk vinden om aan mijn vriend te geven!

  1. zegt:

   Oh te lief, zijn eerste vaderdag. Wat leuk!

 10. zegt:

  Wauw super leuke cadeautjes joh! Hij heeft dit nog niet gelezen hoop ik? 😉

  1. zegt:

   Hij heeft een lees verbod 😉

 11. oh best wel leuk ja!
  toch wel een fijn ideetje om te doen

  groetjes,

 12. zegt:

  Wat een leuke ideeën zeg! Ik ben inmiddels ook bekend bij deze winkel en vind echt al hun items leuk!

 13. zegt:

  Zo’n persoonlijke touch maakt het altijd leuk

 14. zegt:

  Wat een leuke cadeautjes. En stoere foto’s hoor. Papa zal zeker heel blij zijn als hij ze ziet!

 15. zegt:

  Super leuk! Vooral die sleutelhanger zou mijn man wel leuk vinden denk ik 🙂

 16. zegt:

  Wat een leuke dingen! Mijn man gebruikt alleen nooit mokken dus dan zou het alweer iets anders moeten worden. Ik ga er maar eens voor zitten met E wat we deze keer gaan doen.

 17. zegt:

  Superleuk persoonlijke cadeau. Papa zou heel blij zijn

 18. Reshma zegt:

  Superleuk zo’n persoonlijk cadeautje, ik denk dat ik de mok ga bestellen, met foto’s can mijn kindjes. Daar wordt elke opa blij van!

  1. zegt:

   Echt wel! Leuk

 19. gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd tof!

 20. Wat leuk! Hier was ik zelf nog helemaal niet opgekomen, maar snap wel dat dit leuk is om te krijgen. Mooie foto’s!

 21. Wat super leuk zeg! Ze zijn ook mooi geworden! Ik ben altijd wel fan van gepersonaliseerde cadeautjes!

 22. zegt:

  haha echt wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept