vaderdag
Gezin

Met dit cadeaupakket kan je aan komen deze vaderdag

17 juni is het vaderdag. De jongste zal nog iets knutselen op school. Bij de oudste doen ze dit niet meer in de groep. Toch wilde hij graag naast een knutselwerkje die hij thuis maakt, iets extra’s geven aan zijn vader. Omdat we pas geleden een week naar Parijs zijn geweest, hebben we genoeg leuke foto’s van deze tijd. We besloten dus voor een persoonlijk vaderdag cadeau te gaan en vonden een heel leuk cadeaupakket bij prachtigkado.nl.

Vaderdag

Toen mijn zus en ik van het knutselen af waren, kochten we altijd wel iets voor mijn vader met vaderdag. Hij zei altijd dat vaderdag onzin was, maar was natuurlijk altijd blij, al kwamen we maar met iets kleins aan. Hoe anders worden vader- en moederdagen wanneer je zelf kinderen hebt. Het is bij ons thuis nu een dag vol knutsels, gezelligheid en eigen tradities maken met het gezin.

Cadeau maken en kopen

De jongste knutselt nog iets voor zijn vader op school. In groep 6, waar de oudste in zit, doen ze dit niet meer. Hij tekent thuis zelf nog een kaart, maar vind het ook leuk om iets aan zijn vader te mogen geven op vaderdag. Maar wat geef je je vader. Toen werd ik benaderd door Prachtigkado.nl. De oudste en ik zagen een cadeaupakket van een mok met sleutelhanger waar je een eigen foto op kon plaatsen. Dit is echt iets voor hun vader, die dol is op koffie. Een prachtig kado dus.

Foto’s uitzoeken

Een paar weken geleden waren we in Parijs en hier hebben we veel leuke foto’s gemaakt. Ook van de jongens. De oudste en ik zochten hier foto’s uit die we graag op de mok en de sleutelhanger zouden willen. Op de achterkant van zowel de mok als de sleutelhanger is gelegenheid om tekst te laten zetten. Wij besloten voor de standaard tekst -zoals aangegeven bij de foto’s- ‘Papa je bent de beste’ te gaan.

Bezorging

Het pakket kwam binnen twee dagen binnen. De mok, maar ook de sleutelhanger zien er heel mooi uit. De kleuren kloppen precies met de originele foto’s. Ik weet zeker dat we de man hier heel erg mee gaan verrassen. Want wat zal hij dit stoer vinden.

vaderdag

Er is nog veel meer

Nu is dit cadeaupakket niet het enige cadeau dat jij je vader deze vaderdag cadeau kan geven. Bij Prachtigkado.nl vind je ontzettend veel vaderdag cadeaus. Ook voor gelegenheden als het behalen van een diploma, kraamcadeau, of afscheidscadeau kan je hier terecht.

Vaderdag tip

Dit cadeaupakket met een mok en sleutelhanger kost € 19,95. Het pakket wordt dan ook alvast leuk ingepakt. De mok met foto alleen is nu in de actie voor € 5,90. Maar ook voor een vaderdag bbqpakket, kussensloop of bieropener ben je hier op de juiste site.

Heb jij al een idee wat jij je vader (of de kinderen aan hun vader) gaat geven?

foto’s lodiblogt

voor dit artikel heb ik producten mogen ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

35 thoughts on “Met dit cadeaupakket kan je aan komen deze vaderdag”

  1. Wat leuk die sleutelhanger! Ik denk dat vaderdag het leukste blijft als je jonge kinderen hebt, die zelf iets leuks in elkaar knutselen. 17 juni … shit, ik moet ook snel aan de bak!

  2. Wij worden dit jaar voor’t eerst mama en papa dus echt ‘officieel’ cadeautjes geven hebben we nog niet gedaan. Al denk ik stiekem iets te geven aan m’n vriend als daddy-to-be .. Leuke tips!

    1. Misschien een leuk dompertje met tekst gepasseerd op papa. Ik gaf mijn man ook een cadeautje met vaderdag toen de zoon nog in de buik zat. Te leuk om te doen.

  3. Wat een leuke dingen! Mijn man gebruikt alleen nooit mokken dus dan zou het alweer iets anders moeten worden. Ik ga er maar eens voor zitten met E wat we deze keer gaan doen.

  4. Superleuk zo’n persoonlijk cadeautje, ik denk dat ik de mok ga bestellen, met foto’s can mijn kindjes. Daar wordt elke opa blij van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.