Holiday Toy List van Amazon, cadeau’s voor de feestdagen

holiday toy list

Het winterseizoen komt er weer aan, met gezellige feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. Amazon heeft deze winter de mooiste cadeau’s voor kinderen van alle leeftijden. Bij Bobbery.Amsterdam inspireren ze ons graag met de enige echte Holiday Toy List van Amazon.

De feestdagen komen er weer aan

Nu de maand december steeds dichterbij komt, ben ik al druk in de weer met cadeaus. Ik ben echt van het aftellen naar de feestdagen. Omdat we naast Sinterklaas en kerst ook een aantal verjaardagen hebben en deze maand al duur genoeg is, kijk ik nu al voor cadeaus. Kom ik iets tegen dan koop ik het alvast en leg het in mijn kast. Ik heb een speciale pagina in mijn Bullet Journal waar ik precies bij houd wat ik voor wie heb. Zo voorkom ik dat ik helemaal los ga op al het leuke speelgoed en alle leuke spellen die ik online vind.

De enige echte Holiday Toy List van Amazon

Amazon heeft een groot assortiment met de diverse en exclusieve cadeaus, spellen en speelgoed. Bij Bobbery. Amsterdam hebben de nu een pagina gemaakt met de enige echt Holiday List van Amazon. Hier vind je speelgoed inspiratie voor alle leeftijden.

Wat staat er allemaal op deze Holiday Toy List

Wat vind je allemaal op deze lijst? Er is onder anderen een collectie houten speelgoed voor de kleinere kinderen, poppen, maar ook stoer (buiten) speelgoed als rollerskates, helmen en fietsen. Robots voor de oudere kinderen en Lego broodtrommels voor de echte lego fans. Keus genoeg dus. Hieronder deel ik een aantal items uit deze Holiday Toy List.

Houten speelgoed

Voor de jongere kinderen

Holiday Toy List

Voor de LEGO Fans

Holiday Toy List
LEGO Broodtrommel

Stoere jongens

Holiday Toy List
Robot Kid

En sportieve meiden

Holiday Toy List

Meer speelgoed tips

Meer speelgoed tips? Lees dan hier #SNAPSTAR aankleed pop, mijn review over het gezelschapsspel Menara of Escape Room The Game Family edition.

Begin jij ook altijd op tijd met het kopen van cadeaus? Mij geeft dit rust, maar ik vind het eerlijk gezegd ook wel fijn als ik het verdeel, hierdoor lijkt het net, of mijn geld mijn portemonnee niet uit vliegt. Lijkt natuurlijk.

Foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. zegt:

  Wat een supergoed idee om bij te houden wat je al in huis hebt gehaald. Bij ons thuis lagen er vroeger soms dingen waar niemand meer van wist dat ze er waren;).

 2. Op tijd beginnen scheelt inderdaad in de portemonnee. Ik vind de lijst van amazon leuk om te zien. Maar koop jij dan via amazon.nl? En kom je dan niet automatisch op de Duitse amazon terecht?

  1. zegt:

   als je via amazon.de koopt, staat er links boven in bestemming Nederland. En dan staat alles in het Nederlands, qua verzoening moet je even goed kijken hoor, niet alles is gratis.

  2. Mandy zegt:

   Ik zie steeds meer over amazon, ik kende het eigenlijk nog helemaal niet maar staan wel veel leuke dingen op! Handig ook dat je zo’n blog hebt geschreven. Ik snap je idee met verdelen, ik heb dat ook met tanken, ik tank liever steeds €20,- dan in 1 klap €60,- haha! Dan lijkt het voor mij ook beter verdeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept