Welke apps helpen jou in de drukke feestmaand

welke leuke apps kunnen jou helpen tijdens de feestdagen

Nog even en het is december, de drukke feestmaand. De een geniet hier ontzettend van, maar de ander schiet nu al in de stress als hij of zij aan deze periode denkt. Merk jij nu dat je niet zo ontspannen de feestdagen in gaat als je wel zou willen, kijk dan eens wat jou kan helpen in deze drukke tijd. Ik geef je alvast wat tips welke apps helpen in de feestdagen, gewoon om deze een beetje relaxt door te komen.

Welke telefoon kies je

Ontspannen de feestdagen door komen, welke apps helpen jou daarbij. Wil je apps op je telefoon zetten dan is het eerst zaak om een goede telefoon met juiste bundel te kiezen. Tenslotte wil jij de feestdagen niet zonder internet komen te zitten. We willen iedereen een fijne kerst toe wensen. Een goede mobiel is de iPhone 11. Dit is een telefoon waar je alle kanten mee op kan. Een mobiel met veel geheugen, plek voor al jouw favoriete apps en een hele goede camera.

Ga je voor een abonnement of prepaid

Steeds meer mensen nemen een abonnement, omdat we eigenlijk niet meer zonder internet op onze telefoon kunnen. Toch kiest men ook nog steeds voor prepaid internet. Helemaal wanneer je veel thuis bent en dan het thuis internet kan gebruiken. Maar met de feestdagen in het vooruitzicht kan het zijn dat je meer internet zal gaan gebruiken buitenshuis. Dan is prepaid internet de oplossing.

Welke apps helpen jou tijdens de feestdagen

Misschien verhoog jij expres je (prepaid) bundel voor de feestdagen. Juist omdat je vaker onderweg bent of omdat je meer gebruik maakt van internet op je mobiel deze dagen terwijl je niet thuis bent maar bij familie. En misschien zet jij deze tijd ook wel veel meer apps op jouw mobiel.

Apps voor de feestdagen

Er zijn apps die je tijdens de feestdagen misschien vaker gebruikt dan anders, denk aan apps voor speelgoedwinkels, kledingwinkels, maar misschien ook wel voor interieur, want komt de familie na twee jaar weer eten, dan kan je misschien wel wat extra borden en glaswerk gebruiken.

Wat koken we deze kerstdagen

Laat ik beginnen met een aantal apps die jou kunnen helpen met het maken van een kerstdiner. Want of je nu uitgebreid wil koken of een makkelijke hap, een beetje inspiratie kan nooit kwaad. Apps die je kan raadplegen zijn onder andere:

 • Jamie Oliver’s Recipes
 • Jumbo
 • AH

Leer ontspannen met en Mindfulness App

Kan jij wel wat ontspanning gebruiken tijdens de feestdagen, dan is het heel verstandig een Mindfulness App op je smartphone te zetten. Voorbeelden van apps die jou kunnen helpen ontspannen zijn:

 • Stop, breathe & think
 • VGZ Mindfull coach
 • Let’s Meditate 

Op zoek naar leuke cadeaus

Bij de feestdagen horen natuurlijk ook cadeaus. Ben jij iemand die ineens iets kan bedenken dat je nog iets moet kopen voor iemand binnen de familie of vrienden. Dan is het super makkelijk om deze apps op je telefoon te hebben, want bedenken is bestellen:

 • De app van Marktplaats
 • Bol.com
 • Xenox ( ook heel leuk voor jezelf om te shoppen)
 • Hema

Koop je feestkleding in een klik

Koop jij je feestkleding graag online, zet dan een app van jouw favoriete kledingwinkel op je mobiel. Zo kan je lekker rondkijken naar jouw favoriete outfits terwijl je staat te wachten in een rij tijdens het boodschappen doen of wanneer je aan het luieren bent op de bank:

 • Zalando
 • H&M
 • Wehkamp
 • Mango
 • C&A
 • Omoda

Maak het jezelf makkelijk

We doen het allemaal, op de bank, scrollen op je telefoon. Juist daar krijg je vaak de beste ideeën. Hoe makkelijk is het om dan meteen je app erbij te pakken en te bestellen. De kinderen op de bank hebben niet eens door dat jij tijdens het Sinterklaas Journaal cadeaus voor ze koopt. En om dan toch een beetje te ontspannen, koop ook wat leuks voor jezelf. Er zijn natuurlijk nog veel meer apps om op je telefoon te zetten voor tijdens de drukke decembermaand, dus ik ben wel benieuwd, wat is jouw favoriet?

Lees ook: Ontspannen naar een op vakantie, met deze tips lukt dat jou.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept