riemen
Fashion Lifestyle

Waar vind ik de juiste riemen voor het hele gezin?

Riemen. Je draagt ze niet alleen omdat je jeans dan goed blijft zitten, ze zorgen ook voor een mooi accent aan je kleding. Het kan net even dat extra’s geven aan je outfit. Toch vind ik het kopen van een riem net zo lastig als het kopen van laarzen. Ik zoek een riem die qua kleur bij zoveel mogelijk kledingstukken past. Dit is een lastige opdracht. Nou draag ik zelf wel altijd een riem, de man ook. Maar mijn kinderen niet en eigenlijk zouden ze dit wel moeten doen. Tijd om eens een kijkje te nemen bij Riemen & Co. Zal ik slagen in mijn missie?

Haat liefde verhouding

Ik heb een haat-liefde verhouding met riemen. Liefde, omdat ik ze eigenlijk altijd draag. Zeker wanneer ik een jeans draag, maar ook steeds vaker bij een jurk of rok. Haat, wanneer ik besluit een nieuwe riem aan te schaffen. Ik weet namelijk nooit wat ik wil. Ik kan niet slagen qua kleur, ze zijn te breed voor mijn broeken of te lang in omvang. Al jaren draag ik een oude riem van de man. En eigenlijk ben ik wel eens toe aan een nieuwe riem. Maar net als met laarzen is het met riemen zo, dat het liefde op het eerste gezicht moet zijn. Ik nam een kijkje bij Riemenenco en vond daar voor de hele familie een ruime keuze aan riemen en die klik, die was er.

Riemen voor de dames

Een riem is een onmisbaar modeaccessoire voor vrouwen. Bij Riemen & Co viel mij meteen de grote keuze in riemen op. Veel kleuren, modellen maar ook materialen. Zo vind je hier onder andere taille- of heup riemen, maar ook riemen met studs of een die gevlochten is. Ook kleuren spelen bij vrouwen vaak een grote rol bij het kiezen van de juiste riem en hier is bij Riemen & Co ook meer dan genoeg keuze in.  Naast basis kleuren, vind je verschillende opvallende kleuren als goud of rood.

Kinderriemen

Nou draag ik zelf vaak een riem, mijn kinderen dragen ze nooit. Terwijl ze dit eigenlijk wel nodig hebben. Ze zijn beide slank en hebben nu nog broeken met elastiek en knoopjes waar je het elastiek strakker mee zet. Ideaal met korte broeken, maar in jeans kan je dit weer niet te strak aantrekken, aangezien dit niet lekker zit in de taille. De jongens zitten hier geregeld met een bouwvakkers decolleté en ik roep voortdurend;’ trek je broek op.’ Toen ze klein waren, kon dit prima en stond het nog wel schattig ook, met zo een stukje luier die er boven uit piepten. Nu ze groter worden kan dat niet meer. Ik heb genoeg riemen liggen voor hen. Die kocht ik toen ze kleiner waren. Leuk met tekenfiguren. Echter toen ze de leeftijd hadden om dit leuk te vinden, waren de riemen veel te groot. Ik kocht ze op centimeters, maar zat elke keer helemaal verkeerd qua maat. Hierdoor droegen ze toen ze jonger waren bijna nooit riemen en heb ik nu gewoon nog geen goede, passende riem kunnen vinden. Maar ook hier ben ik bij Riemen & Co aan het juiste adres. Zowel voor jongens als meisjes vind je een grote keuze, ook weer qua kleuren en modellen.

riemen

Herenriemen

Zoals ik al eerder schreef draag ik nu een riem van de man. Ik ben best modebewust, maar de man loopt wat dat betreft nog een stap voor. Hij zorgt er nog wel eens voor, dat zijn riemen matchen met zijn schoenen. Ook hij kan zijn hart ophalen bij Riemen & Co. Voor hem is er meer dan genoeg keuze in een heren riem. Je kan geen kleur bedenken of er is wel een riem in deze kleur. Van zomerse kleuren tot een riem die chique of stijlvol is.  Er is keuze uit verschillende merken, modellen, kleuren en materialen.

riemen

De juiste maat van mijn riem meten

Welke maat riem moet je kiezen? Ook daar heb ik zelf veel problemen mee. Bij Riemen & Co staat er hele duidelijke uitleg op de site, hoe je de juiste maat kan kiezen. Kom je er dan nog niet uit dan kan je altijd even een mailtje sturen en helpen ze je bij deze webshop persoonlijk naar de juiste maat. Ik ben enthousiast over de site en kan hier zeker slagen voor het hele gezin.

waar vind ik de juiste riemen voor het hele gezin

Koop jij makkelijk een riem? Of vind je het net als ik lastig?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Goed gekleed met deze overhemden.

foto’s lodiblogt/ pixabay

samenwerking

19 thoughts on “Waar vind ik de juiste riemen voor het hele gezin?”

  1. Oh, zo lastig joh, het kopen van een goede riem. Ik heb een paar geleden op een marktje in Hongarije een riem laten aanmeten en die bevalt me erg goed, ook een hele mooie blauwe kleur, dus ook als accessoire erg leuk om te zien.

  2. Ik heb drie jaar geleden een dure gekocht bij een mannenmode zaak. Zonder gaatjes, maar met een soort van ritssysteem. Ideaal. Kan me wel herinneren van vroeger dat we dan een riem kochten en dan kwamen we thuis en maakte we er een gat in. Draag altijd een zwarte riem en heb er maar 1.

  3. Hier thuis draagt eigenlijk alleen mijn man dagelijks een riem. Ik heb er zelf wel één, maar draag hem bijna nooit. Mijn zoon zijn broeken kan ik nog verstellen of ze zijn met elastiek/touwtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *