Ultimate Summer Look voor de komende mooie dagen

De Ultimate Summer Look voor de komende warme dagen

Nu de zon de laatste tijd zoveel aanwezig is, kunnen de rokken, jurkjes en korte broeken weer uit de kast gehaald worden. Maar wat is dit jaar nou de mode? Wat is de Ultimate Summer Look

Ultimate Summer Look

Wat mij als eerste opvalt in de kleding van Soaked in Luxury zijn de frisse kleuren. Ik ben een echt meisje-meisje en dol op jukjes in zachte kleuren. Zelf ben ik niet zo van de mouwtjes, meer van de hemd mouw omdat dit ‘luchtiger’ is. Ik kan mijn hart dus ophalen bij deze collectie. Mijn voorkeur gaat uit naar deze combinatie.

Ultimate Summer Look

De kleur van het shirt vind ik erg mooi en door de half hemd mouwtjes is het shirt zowel netjes voor in mijn praktijk, als zomers voor naar het strand. De rok vind ik zelf erg leuk, mooie stof en niet te kort.

Shirts

Ook deze shirts vind ik erg leuk en zijn helemaal de Ultimate Summer Look:

Ultimate Summer Look
Ultimate Summer Look

Schoenen

De schoenen doen natuurlijk ook mee deze Ultimate Summer Look. Diegene die mij al langer volgen,  weten dat ik eigenlijk altijd op hakken loop ( of op slippers in de zomer). Bij My Sweet Shoe zit ik dus wel goed.

Zoveel keus, zoveel kleuren. Mijn favorieten deze zomer:

Ultimate Summer Look

Schoenen met bandjes en half hoge laarsjes zijn mijn ultieme schoenen. Door de bandjes gaat je voet niet uit de schoen, wat ongemakkelijke en pijnlijke momenten voorkomt. Ook op half hoge laarsjes kan ik met hele hoge hakken prima lopen aangezien deze niet uit kunnen gaan. De blauwe hakken vind ik erg leuk door het extra bandje en de laarsjes tonen erg sportief. Ook erg leuk deze herfst onder een lichte spijkerbroek.

Lees ook: Wat trek ik aan. De spring en summer collection

Ik heb mijn Ultimate Summer Look! Nu hopen dat de zon lang tot Oktober bij ons blijft!.

Foto’s beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

8 reacties

 1. zegt:

  Leuke dingen heb je uitgezocht. Nu dat zonnetje nog…

  1. zegt:

   Nou echt he! Wat werden we verwend de afgelopen tijd. Laat de zon snel weer terug komen!

 2. zegt:

  Ik moet nog steeds gaan shoppen voor mijn zomercollectie… zitten erg leuke dingen tussen. Ik heb vanalles nodig. Als het heel warm is draag ik het liefst jurkjes of rokjes..

  1. zegt:

   Hier ook, jurkjes en rokjes zijn mijn favoriet! Veel shop plezier! Laat de zomer maar snel komen.

 3. Ik val voor die leuke schoentjes met bandjes voer de voet.

  1. zegt:

   ze zijn leuk he! zomerse kleuren ook.

 4. Linda zegt:

  Die eerste outfit, echt heel leuk!
  Ik kende de X factor nog niet.

  1. zegt:

   Hij nis leuk he! Nu de zon nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept