Kledingstukken van travelstof- zeker niet alleen voor op reis

kledingstukken van travelstof

Travelkleding. De naam doet je misschien denken dat deze kleding alleen aangetrokken kan worden met reizen, maar dat is zeker niet het geval. Kledingstukken van travelstof zijn zowel ideaal voor het reizen, als om op het werk of in je vrije tijd te dragen. Waarom het travelstof heet en waarom je deze kleding in je kast wil hebben, lees je hier.

Travelkleding voor dames

Bij travel kleding denk je al snel aan kleding die je draagt in het vliegtuig en mee neemt op vakantie. Dat kan, absoluut. Maar travel kleding is niet alleen voor wanneer jij aan het reizen bent. Travel Kleding Dames is voor elke dag. Thuis, op school of op kantoor. Travel kleding kan altijd.

Dus ik kan er thuis ook op de bank mee zitten

Waarom heet het dan travel kleding? Heel makkelijk. Travel kleding is gemaakt van travelstof oftewel, het is gemaakt van elastane en polyamide. Het is zowel rekbaar als vormvast, waardoor deze kledingstukken zo ontzettend comfortabel zitten en fashionable staan. Vandaar dat je deze kleding zowel op reis als thuis op de bank of naar het werk aan kan trekken.

Waarom is deze stof zo geliefd

De kledingstukken van travelstof zijn zo geliefd bij reizigers omdat het kreukvrij is. Het maakt niet uit hoe je het kledingstuk hebt opgevouwen en in je koffer hebt gestopt. Het komt er altijd zonder kreuken uit. Daarnaast is de kleding van travelstof snel drogend. Ideaal dus voor de vakantie. Maar deze kleding zit zo fijn en is zo mooi en fashionable dat je het elke dag aan kan trekken en niet alleen die paar weken dat je op vakantie bent. Want comfortabele kleding willen we toch elke dag!

Welke kledingstukken kan ik kopen

Hoe ziet de collectie van travel kleding eraan uit? Nou heel makkelijk, je kan in travelstof elk kledingstuk kopen wat je maar zoekt. Of je nu op zoek bent naar een jumpsuit, jurk, blouse of blazer. Elk kledingstuk is er in travelstof. Kijk voor travel kleding bij Studio Lienne. Hier zie je meteen wat een super leuke collectie ze hebben in stijlvolle en vrolijke kleuren.

Het is dus ook duurzaam

Doordat je travel keldings kan wassen op 30 graden en het snel drogend is, heb je geen droger nodig. Daarnaast hoef je ook geen strijkbout te gebruiken. Niet alleen makkelijk, hierdoor zijn de kledingstukken van travelstof ook duurzaam.

Comfortabel en fashionable

Laat je niet in de war brengen door de naam travel kleding, want al zijn deze kledingstukken van travelstof zeker ideaal om in te reizen, ze hoeven thuis niet in de kast te blijven liggen. Deze kleding kan elke dag. Kies voor de zomer lichte stoffen en voor de winter lekkere warme items. Jouw travel kleding is er in vele kleuren, zit comfortabel en is fashionable!

Lees ook: Ibiza Stijl-kleurrijk de winter in.


foto gratis afbeelding van Pexels door cottonbro studio/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept