Tassen in een vrolijke print. Duurzaam en functioneel

Tassen in een vrolijke print. Duurzaam en functioneel

Zelf je tassen meenemen wanneer je gaat winkelen is tegenwoordig heel normaal. Maar dan natuurlijk wel met tassen in een vrolijke print. Bij Naaiatelier Djamila Fashion vond ik duurzame, functioneel tassen, die je kan gebruiken ls handtas of shopper, maar ze heeft meer Fair Fashion in haar atelier.

Duurzaam en functioneel

Over duurzaamheid schrijf ik vaker. Ik probeer mijn steentje zeker bij te dragen aan een duurzame wereld en merk ook dat steeds meer bedrijven en productenen hier aan mee werken. Dat duurzaamheid en functioneel goed samen gaan, dat wist ik wel maar daar kwam ik ook weer even extra achter toen ik op Instagram Naaiatelier djamila fashion ontdekte. Met haar mooie, vrolijke duurzame tassen laat ze zien dat functioneel ook heel goed duurzaamheid kan zijn.

Recyclen en afval scheiden

Wat doe ik zelf nu aan duurzaamheid? Ik gebruik Safety razors wanneer ik mijn benen zomer klaar wil maken, gebruik wasbare wattenschijfjes om mijn make-up ’s avonds te verwijderen en was ik mijn haar met een shampoo bar. Ik probeer zo min mogelijk plastic flessen te gebruiken en thuis scheiden wij ons afval. Ook was ik enthousiast toen de plastic tassen verdwenen en vind ik het helemaal geen probleem om voortaan mijn eigen tas mee te nemen als ik ga winkelen.

Lees ook: Duurzaam scheren met een Safety Razor.

Lees ook: Duurzaam- wasbare wattenschijfjes.

Tassen met mooie keuren en stevige stoffen

Hoe leuk is het dan wanneer je er voor zorgt dat de tas die je mee neemt, lekker opvalt, door de vrolijke print. Maar dat niet alleen. De tas die ik ontving van NaaiAtelier Djamila Fashion is gemaakt van katoen, waardoor deze super sterk is. Het heeft een prachtige voering met extra binnen vak, leuke accessoires aan de rits en een bijpassende portemonnee. De tas is makkelijk te wassen. Dus wordt de tas eens vies, dan kan hij zo de wasmachine in. En tas die als handtas kan worden gebruikt, maar ook ideaal is als shopper. Duurzaam en functioneel.

Lees ook: Een shampoo bar- op weg naar minder plastic afval.

tassen
duurzaam

Naaiatelier Djamila Fashion

Maar bij Djamila Fashion vind je meer dan alleen deze duurzame en functionele vrolijke tassen. Vanuit haar naai atelier verkoopt ze ook prachtige leren tassen en jassen, allemaal met de hand gemaakt, je koopt dus altijd een uniek exemplaar. Ook voor het laten maken en vermaken van kleding kan je bij Djamila terecht. Zo bekleed ze ook op verzoek stoelkussens en maak gordijnen op maat. Of je kan een oude jas, die je niet weg wil doen, laten vermaken tot tas, waarbij het een tweede leven krijgt.

super leuk te combineren

Liefde en plezier

Ik vind het ontzettend leuk om via een Socal Media als Instagram in contact te komen met zo een gepassioneerde vrouw als Djamila. Zij werkt met zoveel liefde en plezier in haar naaiatelier, waar je trouwens ook naailessen kan volgen. En door haar producten werkt ze mee aan duurzaamheid, fair fashion en vrolijkheid in ons straatbeeld. Ben jij ook van de duurzaam en functionaliteit, gewoon dol op tassen of op vrolijke printen, neem dan zeker een kijkje op de site of Instagram pagina van Djamila Fashion.

Lees ook: 4 redenen om voor kwalitatieve en duurzame kleding te gaan.

Lees ook: Haak zelf een duurzame tas.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Het is zeker heel waardevol om duurzaam met spullen om te gaan. Ik vind de tas ook een vrolijke print hebben. Het heeft wel iets regenwoudsachtigs 🙂

  2. Mandy zegt:

    Oh wat een leukie! Ik word altijd happy van leuke tassen. Ik heb er een hoop in mijn auto liggen voor als ik onverwachts naar een winkel ga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept