Personal Shopping- laat een stylist jou helpen met je kledingstijl
Fashion

Personal Shopping- laat een stylist jou helpen met je kledingstijl

Heb jij genoeg kleding in je kast hangen, maar niks te dragen? Ben je druk en heb je geen tijd om online kleding sites te bekijken? Of wil je wel eens weten wat jouw kledingstijl eigenlijk is. Misschien is Personal Shopping dan iets voor jou!

Kleding kopen in de winkel of online

Momenteel voelt het misschien niet fijn om de deur uit gaan om eens uitgebreid te gaan shoppen. Makkelijk is het dan om online jouw aankopen te doen. Toch is dit soms ook best lastig? Misschien ben je hartstikke druk en heb je geen tijd om rustig site voor site te kijken naar de nieuwste fashion items. Of weet je misschien niet helemaal wat je zoekt. Want wat is jouw kledingstijl, wat draag je graag?

Een hele nieuwe kledingstijl

Ik heb lang gezocht naar mijn eigen kledingstijl. Liep ik als tiener in een spijkerbroek met sweater, werd dit later vaker een jurk of rok. Tot de kinderen kwamen, toen droeg ik weer vaker broeken. Nu zijn de kinderen ouder en ik word ouder en eigenlijk was ik op zoek naar mijn eigen identiteit. Wie ben ik en wat draag ik? Het afgelopen jaar ben ik flink wat kilo’s afgevallen en zat mijn kleding veelal erg wijd. Het was eigenlijk wel tijd dat er wat nieuws in mijn kast te hangen kwam.

De Bohemian Style

Het begon allemaal met een jurk die ik kocht. Een maxi dress in de bohemian style en toen besefte ik, dat dit de kledingstijl is, waar ik me mooi en goed in voel. Tegenwoordig draag ik steeds vaker lange wijde rokken, veel prints en kleuren, wijde shirts, jurken met trompet mouwen, veel sieraden en een fleurige sjaal in mijn haar. Bij de bohemian style kan en mag alles. Als jij je er maar lekker in voelt. Als het jou mooier maakt dan je al bent. En misschien is dit juist wel waarom ik mijn donkere en zwarte kleren ingeruild heb voor een kleurige en fleurig stijl. Dit is de stijl waar ik me goed, vrouwelijk en zeker in voel.

Personal Shopping- laat een stylist jou helpen met je kledingstijl

Ontdek personal shopping

Weet jij wat jouw stijl is? En kan je dit ook vinden in de winkel of online? Of heb je geen idee wat jouw kledingstijl is en wil je hier wel eens hulp bij krijgen. Hou jij misschien helemaal niet van winkelen en zou je het liefste zien dat iemand anders dit voor jou doet? Of ben je zo druk met werk en gezin of studie, dat je geen tijd hebt om uren websites af te zoeken naar leuke mode? Dan is Personal Shopping en een Zalon box misschien wel iets voor jou!

Jouw outfit uitgekozen en thuis bezorgd

Bij de Zalon box geef je aan wat je zoekt, voor welke gelegenheid, het budget en je maten. Een personal shopper gaat dan voor jou aan de slag. Er wordt met jou overlegd, keuzes gemaakt en kledingadvies gegeven. De outfits worden thuis bezorgd, dus geen gedoe met pashokjes in de winkel. Gewoon passen in jouw eigen omgeving, hoe fijn is dit? En met elke kledingbox leert je stylist jou nog beter kennen, waardoor het kledingadvies nog persoonlijker zal worden.

Ideaal voor jou!

Ben jij niet zo zeker van je kledingstijl, wil je wel eens kledingadvies of een hele nieuwe stijl proberen. Heb je een feest, maar geen idee wat te dragen? Dan is Personal Shopping misschien helemaal zo gek nog niet!

foto’s lodiblogt

Meer artikelen over kleding op lodiblogt

17 thoughts on “Personal Shopping- laat een stylist jou helpen met je kledingstijl”

  1. Echt he, Naomi en dank je wel! Ik zei het ook toen ik de foto terug zag šŸ™‚ wat is het lang en er zit slag in. Enne fijn zo een personal shopper. Met mijn zus had ik dat ook altijd, het is dat ze in Amerika woont, maar als we heen gaan kunnen wel tijd iets voor elkaar kopen en het staat altijd goed.

 1. Wat leuk dat je een stijl hebt gevonden waar je jezelf goed bij voelt.

  Ik probeer zoveel mogelijk van mijn kleding tweedehands te kopen. Hierbij vind ik het moeilijker om eens dergelijk concept uit te testen. Ik vind het enkel bij de duurderde klasse vintage kleding en vaak kan je amper tot geen stijlvoorkeuren meegeven. Dat wordt dus gewoon afwachten tot alles weer wat rustiger is zodat ik nog eens gezellig kan gaan shoppen in de kringwinkel :D.

 2. Ik heb wel eens naar Zalon gekeken omdat er toen een vacature was, als stylist dus en niet als klant. Ik ben zelf ook echt geen goede klant voor een stylist omdat ik heel precies ben in wat ik wil en heel eigen dus ook extra lastig voor een stylist.

  1. Wat leuk dat jij zelf stylist bent, het lijkt me ook best lastig hoor, om alles uit handen te geven maar zou ook heel benieuwd zijn wat een ander voor mij zou bedenken. Maar ik snap goed wat je bedoelt, dat is net dat je een dag kan winkelen en niks kan vinden wat jij leuk vind.

 3. Het lijkt me echt heel leuk om me eens een heel andere stijl aan te laten meten door iemand, maar ik denk niet dat ik dat snel zelf door ga voeren in mijn dagelijks leven. Ben eigenlijk zelf nogal van het jeans met topje of shirtje, lekker praktisch dus en niet teveel gedoe.

 4. Personal shoppen, een leuk gegeven! Ik vind het heel fijn om mensen te helpen hun stijl te vinden en ideeƫn te geven om te combineren, want dat lijken velen moeilijk te vinden.

 5. ik weet niet of ik hier zo snel gebruik van zou maken. ik heb een vrij uitgesproken kledingkeuze en dat maakt mij tot wie ik ben šŸ™‚

 6. Wat fijn dat je een stijl hebt gevonden die helemaal bij je past.
  Overigens is het altijd fijn als je kunt dragen waar je je het prettigste in voelt.
  Toch lijkt het mij wel eens leuk om advies te krijgen. Eens zien hoe anders je er uit kunt zien. Zelf denk je dat iets je niet staat. Maar een stylist kijkt daar toch vaak anders tegen aan haha.

 7. Hey
  Mij zijn ze 20 jaar geleden hippiemeisje beginnen te noemen (vandaar ook de naam van mijn blog), toen noemden we het “hippie”, nu noemen ze het bohemian. Ik vind het dus ook een mooie stijl! Meestal zit het heel aangenaam ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *