Fashion Lifestyle

Lingerie die perfect past bij de bohemian style

Was ik altijd van de donkere en wat sombere kleuren, tegenwoordig draag ik steeds vaker vrolijke kledingstukken en ben eigenlijk geneigd te zeggen dat ik de bohemian style echt mijn stijl vind. Maar naast het kopen van nieuwe kleding in vrolijke kleuren, deed zich het probleem van hierbij passende lingerie voor. Ik ben me hier in gaan verdiepen. Want welke lingerie past bij welke jurk?

Een stijl wissel

Het is eigenlijk vorig jaar begonnen. Ik kocht toen een maxi dress in vrolijke kleur en design. Deze jurk bracht mij helemaal uit mijn comfort zone. Ik- die altijd graag zwart en donkere kleuren droeg-, merkte hoe blij en goed ik me eigenlijk voelde in deze jurk. Omdat de stijl me zo goed beviel, ben ik me meer en meer gaan verdiepen in de Bohemian style en ontdekte dat ik deze, online, in de winkel en op de markt, veelvuldig tegen kwam.

lingerie bohemian style

Mijn kleding kast veranderde

Het was helemaal niet verkeerd om mijn kleding kast eens onder handen te nemen, er waren genoeg items die weg mochten en konden. Ik veranderde donkere, veelal zwarte kleding voor broeken met wijde pijpen, lange comfortabele, zwierende jurken in allerlei kleuren en prints. Blouses en jurken met trompetmouwen en lange rokken. Maar met de komst van mijn nieuwe kleding, kwam ook het probleem van mijn lingerie. Want wat draag ik onder deze kleding.

bohemian style lingerie

Kanten jurken en een boothals vraagt om passende lingerie

Eigenlijk merkte ik het probleem van de lingerie al toen ik die eerste jurk kocht. De bandjes van de jurk lopen net anders dan de bandjes van mijn bh en deze is in een andere kleur, hierdoor vallen ze wel erg op. Ook merkte ik dat onder een boothals shirt, maar ook onder een jurk die ik onlangs op de markt kocht mijn bh’s gewoon niet pasten.

bohemian style lingerie

Passende lingerie onder mijn kleding

Tijd om te gaan shoppen voor en mooi lingerie setje. Maar wat past er nou goed onder deze kleding? Voor ik naar de winkel ging, zocht ik eerst online en zag op deze site de ideale tips voor welke lingerie het beste onder welke jurk past en deze tips nam ik mee toen ik naar de winkel ging.

Welke lingerie past bij welke jurk.

Wat kan ik nou onder mijn shirts met blote schouders dragen? Een super zachte en voorgevormde strapless bh’s is de oplossing voor blote schouders! Er is genoeg te kiezen, zo kan je kiezen uit basic bh’s of push-up bh’s voor extra volume. Zo heb je geen last van zichtbare bh bandjes maar krijg je toch de steun die je nodig hebt. En bij het kanten jurkje die ik laatst kocht kan ik prima een shapewear of bh met details dragen, Een shapewear sluit goed aan op je lichaam. Zo zie je niet dat je lingerie aan hebt. en wil ik juist wel dat mijn bh gezien mag worden onder een doorschijnende jurk dan kan ik hier ook terecht voor een mooie kanten bh of een voorgevormd exemplaar met extra details als bijvoorbeeld strass steentjes om de look nog net iets specialer te maken

Mijn keuze

Ik koos uiteindelijk voor een lingerie setje, waarbij ik bij de bh met bandjes kan dragen, maar ook strapless. Omdat ik niet altijd strapless wil dragen, kocht ik er ook doorzichtige bandjes bij. Deze zie je misschien wel zitten bij een boothals, maar vallen veel minder op dan een kleurtje. Vorig jaar heb ik mijn bh maat op laten meten bij de winkel. Ik zag dit lingerie en de maat was meteen goed. Ik was zo klaar met winkelen. Deze lingerie set draagt zeer comfortabel, is zacht, je voelt hem niet zitten en sluit goed aan. Comfortabel is het zowel met de bandjes als strapless. Zonder bandjes blijft hij ook goed zitten en ideaal met deze kleur, je ziet hem niet door mijn jurk heen.

lingerie bohemian style

Heb jij een bepaalde kleding stijl?

Lingerie die perfect past bij de bohemian style #tips

foto’s lodiblogt

Voor dit artikel heb ik een product mogen reviewen/disclaimer

17 thoughts on “Lingerie die perfect past bij de bohemian style”

  1. Wow, die zie je inderdaad echt niet zitten. Ik ben volgens mij een beetje zoekend naar een kledingstijl. Ik droeg vaak donker en dan iets van een gekleurd jasje ofzo. Tegenwoordig heb ik heel veel felle kleuren in de kast en ook gewoon rode jurkjes. Dat bevalt me héél goed en ik heb totaal geen zin in de donkere kleuren voor de winter, dus misschien ga ik voor die tijd nog eens even shoppen.

  2. Yes die strapless bh’s zijn altijd een goede uitkomst 🙂 De blauwe kanten jurk die je op je laatste twee foto’s draagt staat je ook heel mooi. Je straalt helemaal in deze kledingstijl.

  3. Mijn kledingstijl is eigenlijk behoorlijk basic. Ik voel me het meest op mijn gemak in een simpele jeans en tshirt. Zo’n bh met verwisselbare bandjes ziet er erg handig uit, voor als ik toch eens wat anders aanheb.

  4. Ik was even door aan het klikken (ik zoek ook nog iets voor mijn designerjurk die ik laatst echt zonder bh heb gedragen). Ik heb heel hard moeten lachen om de review bij de ‘nipple covers’. Die dingen koop ik in ieder geval niet. Stel je voor dat zo’n ding op de grond valt (zie review). Hoe leg je dat nu uit 😉

  5. Zoals jij dat draagt, kan ik echt niet! Strapless bh’s zitten bij mij gewoon echt niet lekker. Dan zie je mijn lelijke bandjes maar, zit een stuk fijner voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *