Deze lingerie past perfect bij een bohemian style

De bohemian style, met zijn vele kleuren, zwierige rokken en lange jurken. Daar hoort ook bijpassende lingerie bij. Maar welke lingerie kan jehier dan bij dragen?

Een stijl wissel

Maxi dresses, zwierige rokken en vele sieraden, dat is de Bohemian style. Je vind kleding en items op de markt, in winkels en online. Ik ben helemaal om. Van veel zwarte kleding waar je me jaren lang in zag lopen, ben ik steeds meer de Bohemian style gaan dragen, maar heb ook de Bohemian leefstijl aangenomen .

Een nieuwe kledingstijl

Je kledingstijl verandert zo nu en dan en daarbij is het helemaal niet verkeerd om je kledingkast eens onder handen et nemen. Wat kan er weg en wat kan blijven. Sinds een tijdje vind je in mijn kast veel van de bohemian style. Dus broeken met wijde pijpen, lange comfortabele, zwierende jurken in allerlei kleuren en prints. Blouses en jurken met trompet mouwen en lange rokken. En natuurlijk sieraden, veel sieraden. Maar bij deze kleding, is het wel belangrijk goed naar je lingerie te kijken. Want wat draag je onder deze kleding?

Kanten jurken en een boothals vraagt om passende lingerie

Ik merkte het snel genoeg, bandjes van jurken liepen niet gelijk met die van mijn lingerie of het is een andere kleur waardoor ze opvallen.En wat draag je onder een shirt met een boothals? Of die leuke jurk die je op de markt kocht?

Passende lingerie onder je kleding

Tijd voor mij om te kijken welke lingerie set hier nou prima bij kan. Wat past er nou goed onder deze kleding? Online vind je hier informatie over. Je vind hier de ideale tips voor welke lingerie het beste onder welke jurk past en deze tips kan je zo mee nemen als je naar de winkel gaat.

Welke lingerie past bij welke jurk.

Want wat kan je nu onder een shirt met blote schouders dragen? Een super zachte en voorgevormde strapless bh’s is de oplossing voor blote schouders! Er is genoeg te kiezen, zo kan je kiezen uit basic bh’s of push-up bh’s voor extra volume. Zo heb je geen last van zichtbare bh bandjes maar krijg je toch de steun die je nodig hebt. Maar een shapewear of bh met details kan je hier ook prima bij dragen. Een shapewear sluit goed aan op je lichaam. Zo zie je niet dat je lingerie aan hebt. En wil je juist wel dat je bh gezien mag worden onder een doorschijnende jurk dan kan je hier ook terecht voor een mooie kanten bh of een voorgevormd exemplaar met extra details als bijvoorbeeld strass steentjes om de look nog net iets specialer te maken

Mijn keuze

Ideaal voor de bohemian style is dus een lingerie setje, waarbij je de bh met bandjes kan dragen, maar ook strapless. Omdat ik niet altijd strapless wil dragen, heb ik hier ook doorzichtige bandjes bij aangeschaft. Deze zie je misschien wel zitten bij een boothals, maar vallen veel minder op dan een kleurtje. Laat ook eens je bh maat op meten bij de winkel. Je weet dan naar welke maat je moet kijken en bent zo .klaar met winkelen. Zorg voor een lingerie set die comfortabel, zacht, die je niet voelt zitten en goed aansluit.

lingerie bohemian style

Heb jij een bepaalde kleding stijl?

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

16 reacties

 1. zegt:

  Wow, die zie je inderdaad echt niet zitten. Ik ben volgens mij een beetje zoekend naar een kledingstijl. Ik droeg vaak donker en dan iets van een gekleurd jasje ofzo. Tegenwoordig heb ik heel veel felle kleuren in de kast en ook gewoon rode jurkjes. Dat bevalt me héél goed en ik heb totaal geen zin in de donkere kleuren voor de winter, dus misschien ga ik voor die tijd nog eens even shoppen.

 2. Wat een fijn en uitgebreid artikel! Super mooie lingerie ook en je ziet het idd niet zitten.

 3. Ik vind die rok zo leuk. Waar heb je die gevonden Lodi? Hij heeft nog een elastische tailleband ook!

  1. zegt:

   Klopt en draagt zo fijn, ik vond deze op de markt hier in het dorp. Ik heb geen bonnetje of zo anders had ik je laten weten hoe de naam was.

 4. zegt:

  Yes die strapless bh’s zijn altijd een goede uitkomst 🙂 De blauwe kanten jurk die je op je laatste twee foto’s draagt staat je ook heel mooi. Je straalt helemaal in deze kledingstijl.

 5. zegt:

  Super handig! Geeft weer wat inspiratie voor als ik een kledingstuk heb waar dit bij van pas komt. Thanks

 6. zegt:

  Mijn kledingstijl is eigenlijk behoorlijk basic. Ik voel me het meest op mijn gemak in een simpele jeans en tshirt. Zo’n bh met verwisselbare bandjes ziet er erg handig uit, voor als ik toch eens wat anders aanheb.

 7. Silkeblogs zegt:

  Goede lingerie is zo belangrijk, he! Je hebt een hele mooie stijl!

 8. ingrid zegt:

  nooit zo over nagedacht maar absoluut belangrijk en je ziet het echt niet. goede tip

 9. Frederique zegt:

  Goede tip die doorzichtige bandjes!

 10. zegt:

  Ik was even door aan het klikken (ik zoek ook nog iets voor mijn designerjurk die ik laatst echt zonder bh heb gedragen). Ik heb heel hard moeten lachen om de review bij de ‘nipple covers’. Die dingen koop ik in ieder geval niet. Stel je voor dat zo’n ding op de grond valt (zie review). Hoe leg je dat nu uit 😉

  1. zegt:

   haha nou dat zou ook echt niks voor mij zijn.

 11. Mandy zegt:

  Zoals jij dat draagt, kan ik echt niet! Strapless bh’s zitten bij mij gewoon echt niet lekker. Dan zie je mijn lelijke bandjes maar, zit een stuk fijner voor mij!

  1. zegt:

   ik draag hem ook vaker met de doorzichtige bandjes dan zonder, ik vind dit ook fijner dragen.

 12. strapless bh’s zitten bij mij echt niet fijn helaas. want soms heb ik ze eigenlijk wel nodig

  1. zegt:

   voor mij zijn die doorzichtige bandjes echt de oplossing. Ze vallen niet op en mijn bh blijft goed zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept