Uit mijn comfort zone met deze vrolijke zomer kleding

Vrolijke zomer kleding van Open32

Zomer kleding, we mogen weer! En hoe fijn is het om in de zomer te kiezen voor vrolijke kleuren en bloemen. Ging ik voorheen voor veilig zwart, wit of grijs kies ik nu voor kleuren. Kleuren waar ik me goed in voel en die me goed staan. Kies jij voor kleur?

In mijn comfort zone blijven

Toen ik jaren geleden thuisblijfmoeder werd, deed ik weinig aan mijn kleding stijl. Ik trok in de ochtend een spijkerbroek aan met shirt en dat was dat. Tot ik op een gegeven moment besefte dat ik genoeg leuke kleding in mijn kast had hangen. Sindsdien probeer ik me elke dag leuk te kleden.

Heb ik een feestje? Dan wat extra’s

En ga ik naar een feestje, verjaardag, afspraak of event dan doe ik iets extra’s. Ik draag dan graag een nette rok of jurk. Maar wel altijd in zwarte, veilige kleuren. Tot vorig jaar, toen deed ik mee aan de Soulstyling Club. Dit was een groep dames die onderbegeleiding van een expert, hun kledingkast een goed onderhanden namen. We keken wat we vaak aan hadden, maar ook hoe we eigenlijk het liefst gekleed gingen. Welke kleding ons goed zou staan en wat we niet meer zouden moeten dragen. Deelnemen hier aan was een hele uitdaging maar haalde me ook uit mijn comfort zone en liet me zien dat ik veel meer kleur en print in mijn zomer kleding nodig had.

Een hele collectie aan kleding

Ik heb gerust veel kleding in mijn kast hangen, maar het is allemaal wel een beetje het zelfde. Jurken, lange rokken of spijkerbroeken. Wanneer ik netjes gekleed wil gaan, draag ik een rok of jurk. Zelf vind ik dit prettig dragen en iets meer gekleed. Toch is het wel eens makkelijk om met bepaalde gelegenheden een broek te dragen. Echter heb ik gewoon weg geen nette broek. Al jaren zoek ik een lange, wijde broek, die goed past. Ik heb lange benen en de meeste wijde broeken blijven een beetje zo rond mijn enkels hangen. Of zijn veel te wijd aan de bovenkant rondom mijn taille.

Zomer kleding

En toen kwam ik terecht op de site van Open32 Ik zag een collectie van vrouwelijke kleding met vrolijke zomerse accenten. En hier vond ik dus de broek die ik zocht, lang, wijd en met print. Ik kon niet wachten tot ik hem thuis mocht ontvangen.

Laat de zomer maar komen!

De broek, die ik uit de vele Silvercreek Open32 Dames broeken had gekozen, valt qua lengte goed. Met slippers aan is deze zelfs nog iets te lang, ideaal dus. Hij staat prachtig met hakken, omdat de broekspijp hier overheen vallen. Door de dunne stof draagt het erg prettig, ook als het warmer is. De stretch in de band geeft de broek een goede pasvorm. Ik heb tegenwoordig meestal heup broeken, dus is het even wennen dat deze broek tot de taille gaat. Dit draagt wel prettig, omdat het niet knelt. Hierdoor kan je ook heel mooi shirt in de broek dragen. De onderste rand van de pijp en het laatste stukje van  taille band hebben een effen kleur, wat de broek speels maar tegelijkertijd ook chic maakt. Deze broek is prima voor een zomerse dag, maar kan ook met een leuke trui er boven.

Kleur in mijn zomer collectie

Op de foto combineer ik mijn Chip broek met een Bella singlet van Silvercreek. Dit  is een mouwloze top die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. De basic singlet is makkelijk te combineren, heeft een aansluitende pasvorm en een ronde hals. Ik ben dol op vrolijke kledingstukken, en daar is deze broek een goed voorbeeld van.

Open32 damescollectie

Over Open32

De collectie op de site van Open32 is gevarieerd, naast dameskleding heb je ook Open32 Heren Basics. Je vind hier, zowel online als in de winkel, merken als SilverCreek, G-Star Raw, PME Legend, Levi’s en Tommy Jeans.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

30 reacties

 1. zegt:

  Staat je heel goed deze outfit!

  1. zegt:

   dank je wel!

 2. dit staat je echt schitterend! Ik ben zelf begonnen met gewoon geen zwarte kleren meer te kopen. Daar werd mijn garderobe al een stuk vrolijker van

  1. zegt:

   En je hebt helemaal gelijk, ik loop altijd meteen naar de zwarte kleren toe en heb nu ook gewoon gezegd, ik doe het niet meer. 🙂

 3. Wauw! Het staat je super zeg. Ik ben dit jaar begonnen met meer kleur te dragen. Voorheen was het inderdaad veel zwart en wit

  1. zegt:

   Wat zijn we toch ook rare wezens he, kleur staat ons zo ontzettend goed. Moeten we veel vaker doen.

 4. zegt:

  Love your pants. Die zou ik ook wel dragen. Ik droeg heel veel kleur, maar op een gegeven moment ben ik meer zwart gaan dragen toen ik wat zwaarder werd. Zwart is ook gemakkelijker om naar te grijpen en als ik dit doe is het vaak vanuit luiheid.
  Ik zit nu in een fase dat ik voornamelijk platte schoenen of sneakers draag. En dat terwijl ik aardig wat mooie hakken heb. Ik zit nu weer in de fase dat ik wat vaker mijn hakken wil aantrekken.

  1. zegt:

   Zwart is makkelijk dat is zeker zo, hier altijd hakken al heb ik nu voor het eerst ook sneakers en dat loopt wel erg fijn.

 5. zegt:

  Het staat je goed! Love soort dit broek. Heerlijk luchtig en ruimte.

  1. zegt:

   dank je. Hij draagt erg fijn.

 6. Staat je super deze outfit!

  1. zegt:

   dank je

 7. die broek vind ik echt super tof!!

  1. zegt:

   ja toch! Ik zag hem en wist meteen, dat is hem!

 8. Ik draag heel veel kleur en amper zwart/wit. Ik vind dat de broek je heel mooi staat. Het patroon is prachtig en het model vind ik elegant.

  1. zegt:

   dankje, jij draagt veel kleur, dat zie ik altijd wel en dat vind ik zo leuk!

   1. Leuk die verschillende kledingstijlen inderdaad : ) Ik vind je schoenen trouwens ook erg mooi. Die kleur vind ik zo handig. Die dragen ze ook veel in Koreaanse drama’s!

 9. Marlies zegt:

  Mooie broek! Ook wel iets voor mij. Ik houd juist van kleur, liefst niet te veel zwart of wit!

  1. zegt:

   Ja toch, hij staat ook erg mooi, moet ik zeggen.

 10. zegt:

  Leuke broek! Staat je goed. Ik ben niet zo bang voor kleur. Fel rode shirtjes of een knalgele trui halen gewoon in mijn kast! Wel probeer ik met broeken niet te felle kleuren te kopen, anders wordt het circus haha. Is ook makkelijker te combineren dan.

 11. Ik vind het een geweldige broek. En hij staat je ook echt goed. Zo’n broek zou ook wel wat voor mij zijn, zo leuk vind ik hem.

 12. Hij staat je echt heel erg goed!!

 13. zegt:

  Hij staat je echt super goed. En zijn echt heerlijke broeken

 14. zegt:

  Zulke broeken maken de zomer echt een vrolijke zomer! Staat je inderdaad goed.

 15. zegt:

  Ik draag in de winter vaak donkere kleuren, maar in de zomer liever ook wat kleur. Ik vind je broek erg mooi. Ik heb ook zoiets in de kast liggen, maar heb hem eigenlijk nog ooit aangedurfd

 16. zegt:

  Wat een onwijs leuke outfit staat je echt goed vind de broek echt super

 17. zegt:

  Vrolijke broek, erg Leuk!

 18. zegt:

  Ik vind de broek ontzettend leuk en zou ik zeker dragen! ook de combi is top!

 19. zegt:

  Super mooi…
  Ik vind drukkere prints op broeken tof.

 20. Diana zegt:

  Het staat je heel leuk. De chipbroek vind ik mooi, maar weet niet of het mij zal staan. Ik denk dat je echt lange benen moet hebben als je zo’n broek wilt aandoen. Is het een uv werende kleding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept