Mamaleest – een nieuw magazine voor moeders

Mamaleest - een nieuw magazine voor moeders

Mamaleest, is een magazine boordevol leesverhalen, eropuitjes en knutsel ideeën voor moeders met kinderen van 4 t/m 10 jaar. Een magazine, opgezet door drie moeders, die ons deze -misschien toch wel rare – zomer door kan helpen.

‘Mamaleest’ trekt moeders en kinderen de zomer door

Daar waar we normaal druk zijn met het plannen van de zomervakantie, zijn we nu vooral aan het wachten op wat komen gaat. Kunnen we nog op vakantie? In eigen land? Toch het buitenland. De tijd is onzeker en we weten het allemaal niet. Fijn is het dan, dat er een nieuw magazine komt ‘Mamaleest’ die moeders en kinderen de zomer door kan helpen.

Mamaleest - een nieuw magazine voor moeders

De vrouwen achter ‘Mamaleest’

Danielle Kool, Esther van Loon en Katja Tremio-Klarenbeek, drie moeders en zelfstandigen namen een gedurfd besluit: ze maakten een nieuw mama blad, ze legden al hun spaargeld bij elkaar en lieten het tijdschrift drukken. Mamaleest is een magazine boordevol lekkere leesverhalen, eropuitjes en knutselideeën voor moeders met kinderen van 4 t/m 10.

Dit jaar op Staycation

Het is een rare en onzekere tijd. Eén op de vier vakantieliefhebbers, die normaal de zomervakantie in het buitenland doorbrengen, overweegt die nu in eigen land te vieren. Veel gezinnen gaan dus een ‘staycation’ tegemoet. Het nieuwe magazine Mamaleest springt hier op in door haar lezers te trakteren op uit-tips in eigen land, activiteiten voor binnen en buiten en leuke knutselideeën. 140 pagina’s aan doe-maak- en leespret. 

Lees ook: Reizen met kinderen- Kleine Globetrotter Magazine

Mamaleest - een nieuw magazine voor moeders

Vrije dagen te over

Normaliter hebben ouders en kinderen ook te maken met veel vrije (school)dagen. Vakanties, stakingsdagen, tropenrooster, studiedagen, extra lange weekenden, feestdagen en alles wat daartussen zit. Op deze dagen wil je het als gezin gezellig hebben. Daarom maakten deze dames een magazine waar zowel moeders als kinderen blij van worden.

Vanaf 1 juni te koop

Mamaleest ligt vanaf 1 juni in de betere bookshops (€7,99) en is ook verkrijgbaar in abonnementsvorm (€19,95 voor 3 edities!). Leuk voor jezelf of om een andere moeder cadeau te geven. Alle informatie vind je hier!

Helaas Mamaleest bestaat niet meer maar hier vind je andere bladen die je misschien leuk vindt om te lezen.

Lees ook: Een speciaal cadeau voor een jubileum. Maak een magazine

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

10 reacties

 1. zegt:

  ik zou het zelf niet zo snel lezen maar ik vind het zeker wel een leuk idee om kado te doen 😀

 2. Beautyn0te zegt:

  Wat is dit leuk voor moeders met kinderen. Ik kende dit zelf nog niet, ga ik onthouden. Zeker leuk om als cadeau te geven.

 3. Het ziet er goed uit. Wat voegt dit tijdschrift toe aan de bestaande tijdschriften denk je?

  1. zegt:

   Het fijn lijkt mij dat het de leeftijd van 4 t/m 10 hebt. Ik las hier altijd tijdschriften voor moeders, maar was de ‘baby’ verhalen op een gegeven moment een beetje zat en dat heb je hier niet.

 4. zegt:

  Wat een leuk tijdschrift lijkt het me. Mooie blog heb je geschreven.

 5. zegt:

  Zag het toevallig idd voorbij komen. Magazine ziet er mooi uit, idd leuk om eens cadeau te doen.

 6. Frederique zegt:

  Zo, die zijn er snel bij haha. Ik ben die leeftijdsgroep al voorbij dus voor mij is het niet meer relevant maar kan me voorstellen dat het voor veel moeders wel leuk is.

 7. zegt:

  Ik ben geen mama, maar als ik kinderen zou hebben zou ik het kopen … omdat het er zo fantastisch leuk uitziet qua vormgeving. Helemaal mijn stijl haha.

 8. zegt:

  om kado te doen is dit zeker leuk. maar ik zou het niet lezen, omdat ik ook geen kinderen heb

 9. Caroline zegt:

  Alhoewel mijn kinderen niet meer in de doelgroep vallen, juich ik dit soort initiatieven altijd toe. Zo fijn als er lekker veel te lezen valt over kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept