Mamaleest - een nieuw magazine voor moeders
Boekrecensies

Mamaleest – een nieuw magazine voor moeders

Mamaleest, is een magazine boordevol leesverhalen, eropuitjes en knutsel ideeën voor moeders met kinderen van 4 t/m 10 jaar. Een magazine, opgezet door drie moeders, die ons deze -misschien toch wel rare – zomer door kan helpen.

‘Mamaleest’ trekt moeders en kinderen de zomer door

Daar waar we normaal druk zijn met het plannen van de zomervakantie, zijn we nu vooral aan het wachten op wat komen gaat. Kunnen we nog op vakantie? In eigen land? Toch het buitenland. De tijd is onzeker en we weten het allemaal niet. Fijn is het dan, dat er een nieuw magazine komt ‘Mamaleest’ die moeders en kinderen de zomer door kan helpen.

Mamaleest - een nieuw magazine voor moeders

De vrouwen achter ‘Mamaleest’

Danielle Kool, Esther van Loon en Katja Tremio-Klarenbeek, drie moeders en zelfstandigen namen een gedurfd besluit: ze maakten een nieuw mama blad, ze legden al hun spaargeld bij elkaar en lieten het tijdschrift drukken. Mamaleest is een magazine boordevol lekkere leesverhalen, eropuitjes en knutselideeën voor moeders met kinderen van 4 t/m 10.

Dit jaar op Staycation

Het is een rare en onzekere tijd. Eén op de vier vakantieliefhebbers, die normaal de zomervakantie in het buitenland doorbrengen, overweegt die nu in eigen land te vieren. Veel gezinnen gaan dus een ‘staycation’ tegemoet. Het nieuwe magazine Mamaleest springt hier op in door haar lezers te trakteren op uit-tips in eigen land, activiteiten voor binnen en buiten en leuke knutselideeën. 140 pagina’s aan doe-maak- en leespret. 

Mamaleest - een nieuw magazine voor moeders

Vrije dagen te over

Normaliter hebben ouders en kinderen ook te maken met veel vrije (school)dagen. Vakanties, stakingsdagen, tropenrooster, studiedagen, extra lange weekenden, feestdagen en alles wat daartussen zit. Op deze dagen wil je het als gezin gezellig hebben. Daarom maakten deze dames een magazine waar zowel moeders als kinderen blij van worden.

Vanaf 1 juni te koop

Mamaleest ligt vanaf 1 juni in de betere bookshops (€7,99) en is ook verkrijgbaar in abonnementsvorm (€19,95 voor 3 edities!). Leuk voor jezelf of om een andere moeder cadeau te geven. Alle informatie vind je hier!

foto’s beeldbank

Meer artikelen

10 thoughts on “Mamaleest – een nieuw magazine voor moeders”

  1. Wat is dit leuk voor moeders met kinderen. Ik kende dit zelf nog niet, ga ik onthouden. Zeker leuk om als cadeau te geven.

    1. Het fijn lijkt mij dat het de leeftijd van 4 t/m 10 hebt. Ik las hier altijd tijdschriften voor moeders, maar was de ‘baby’ verhalen op een gegeven moment een beetje zat en dat heb je hier niet.

  2. Zo, die zijn er snel bij haha. Ik ben die leeftijdsgroep al voorbij dus voor mij is het niet meer relevant maar kan me voorstellen dat het voor veel moeders wel leuk is.

  3. Ik ben geen mama, maar als ik kinderen zou hebben zou ik het kopen … omdat het er zo fantastisch leuk uitziet qua vormgeving. Helemaal mijn stijl haha.

  4. Alhoewel mijn kinderen niet meer in de doelgroep vallen, juich ik dit soort initiatieven altijd toe. Zo fijn als er lekker veel te lezen valt over kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *