Een ketting met initialen. De Sieraden trend van nu

De nieuwste sieraden trend deze lente, is een ketting met initialen. Deze trend is hartstikke hot en kan daarom ook zeker niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Ik vind ze prachtig en wist al snel welke ik wilde bestellen. Waar je deze koopt? En waarom ze zo hot zijn? Lees je hier.

Een rare tijd

We leven momenteel in een vreemde tijd. We blijven met z’n allen zoveel mogelijk binnen en zorgen voor elkaar. Veel zijn alleen thuis, samen met een partner of met het gezin. We mogen nergens heen en familieleden hebben we al weken niet meer gezien. Juist nu is het zo fijn om je geliefde personen dichtbij je te hebben. Daarom vind ik het misschien ook wel extra speciaal om nu sieraden te dragen met de initialen van mijn geliefden.

Een ketting met initiaal

Hoe speciaal is het om de initialen van je kinderen of geliefde altijd bij je te hebben. Deze lente is de initiaal ketting helemaal hot en trendy. En omdat ik nu eenmaal graag sieraden draag, bestelde ik initiaal kettingen bij My Jewellery. My Jewellery is een van mijn favoriete winkels. Waarom? Niet alleen omdat ze een ontzettende grote collectie aan kleding en sieraden hebben, maar ook omdat ze altijd combineer tips geven. Zowel op de site als in de nieuwsbrief, laten ze zien hoe je kleding en sieraden kan combineren. Hierdoor krijg ik heel veel styling tips. Dat combineren telt ook voor de initiaal kettingen. Deze is namelijk weer heel goed te combineren met initiaal armbanden of ringen.

Vintage ketting

De initiaal kettingen zijn in zowel goud als zilver te koop. Er is keus genoeg, waardoor er voor iedereen wel een favoriet te vinden is. Ik koos voor een vintage initaal ketting en een losse bedel. Het mooie aan deze vintage ketting is dat de ketting zelf wat robuuster oogt met een heel subtiel initiaal hangertje hieraan.

Goude en zilveren hangers

Wil je liever een wat grotere letter dan kan je kiezen voor een letter bedel. Deze kan je zowel in zilver als in goud kopen. Door het grote oog aan dit bedeltje, kan je hem praktisch aan elke ketting hangen. wat ook heel leuk is. is om meerder bedeltjes aan een ketting te hangen, deze letter bedel vind ik zelf heel mooi staan als hij aan een langere ketting gehangen wordt.

Een ketting met initialen. De Sieraden trend van nu

Ze raken nooit uit de mode

Wil je liever een andere ketting, dan kan. Wat dacht je van een letter ketting, of een munt met initiaal, een initiaal armband of ring. Deze sieraden zijn nu dan misschien wel hot en trendy, ze raken natuurlijk nooit uit de mode. Ze zijn gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor gaan ze jarenlang mee en je ze gewoon om kan houden met douchen of zwemmen. Ideaal!

Deze sieraden passen helemaal bij de Bohemain style

Het liefst draag ik lange wijde rokken, jurken in vrolijke kleuren en tops met wijde, trompet mouwen. Dit wordt ook wel de Bohemian Style genoemd. De laatste jaren ben ik meer en meer deze stijl gaan dragen. En slaag dus ook regelmatig met kleding bij My Jewellery. Nou past het bij deze stijl helemaal om sieraden te dragen, veel sieraden. Deze initiaal kettingen kan ik dus prima combineren met andere losse kettingen die ik al heb.

Hier duidelijk een enthousiasteling aan het woord, zijn deze kettingen ook iets voor jou?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artikel

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

15 reacties

 1. zegt:

  Heel mooi! En inderdaad gaat dit nooit uit de mode. Fijn bijkomend voordeel;).

 2. zegt:

  ze zijn heel mooi en mooi fijn maar zou het zelf niet dragen 😉

 3. zegt:

  Ik heb zelf niks met initialen op kettingen, maar vindt het soms wel een leuk detail bij andere

 4. Ik ben zelf niet zo’n fan van zulke kettingen, ik draag meer minimalistische sieraden.

 5. zegt:

  Ik hou ook van My Jewellery! En de letter kettinkjes vind ik super lief staan.

 6. Felice Veenman zegt:

  een eerlijk blog, een eerlijk antwoord: nee initiaal kettingen zijn echt niks voor mij. Ik weet hoe mijn gelieven heten en ik draag ze in mijn hart. Dus als ketting liever iets anders…

 7. zegt:

  Ik zie deze de afgelopen weken inderdaad steeds meer voorbij komen. Vind ze mooier dan de naamkettingen die een aantal jaren geleden zo hip waren!

 8. Frederique zegt:

  Ze zijn zeker leuk. Ik wist niet dat het hip was. Vroeger werd het vaak gedragen. Heb nog een paar hangers met initialen van mijn toenmalig vriendje van ergens eind jaren 90.

  1. zegt:

   haha oh ik weet precies wat je bedoelt. Ik liep altijd alleen met mijn eigen letter.

 9. zegt:

  Ik vind kettingen met initialen echt fantastisch en vooral die met een kleine A vind ik mooi. Het is dat ik van mezelf niks mag bestellen tijdens deze periode 😛

 10. Marsha zegt:

  Heel erg leuk! Ik had vroeger altijd naamkettingen of met letters. Ik vind het gewoon wat hebben.

 11. Jasmina zegt:

  Heel erg leuk…ik had altijd een gouden ketting metmn naam..maar ben m kwijt geraakt 🙁

 12. Ik ben niet zo van ‘iets om mijn nek,’ maar dit zijn zeker mooie kettingen. Ik houd wel van wat sierlijke sieraden.

 13. Caroline zegt:

  Heel erg leuk deze trend, ik hou ervan. Voor mijzelf zou ik het niet zo snel kiezen maar voor jonge meiden vind ik het tof.

 14. Juliette zegt:

  Ik draag bijna geen sieraden. Af en toe oorbellen en een ring , maar deze zien er leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept