starwars
Interieur Lifestyle

Slapen als een roos, onder een Star Wars dekbed

De jongens schelen nog geen twee jaar in leeftijd, dus toen zoon nummer twee kwam, moest de oudste uit het kinderbedje en kochten we voor hem een tussenbed. Ook voor de jongste kozen we hier voor toen hij uit het ledikant was gegroeid. Prima bedden. Nu de jongens groter en vooral langer worden zijn de kinderbedden nog wel oké, maar de daarbij horende dekbedden te klein. Wanneer ze zich lekker in hun dekbed willen nestelen kan dit niet want dan gaat de onderkant los. Het liefst  roepen ze mij midden in de nacht om deze weer vast te maken. Nou had ik nog twee een-persoons dekbedden over van ons vroeger. Echter dekbed hoezen had ik hier niet meer voor omheen te doen. Samen met de jongste ben ik op zoek gegaan naar een stoer dekbedovertrek, een dekbed van Star Wars.

Kleine slaapkamer

De jongste slaapt in de kleine slaapkamer van het huis. Volgens mij heeft elk huis wel zo een ‘kamertje’. Ideaal voor babykamer, maar wanneer ze groter worden is het maar een klein hokje. Volgend jaar gaat hij naar groep 5 en zal dan ook huiswerk moeten maken.Het idee is om dan op zoek te gaan naar een hoogslaper met een bureau hier onder. Momenteel is zijn bed nog groot genoeg voor hem en zegt zelf nog niets over de diertjes die er op staan, dus dat laten we mooi nog even zo. Het dekbed echter moet wel vernieuwd worden. Het dekbed dat bij dit formaat bed hoort is te klein en te kort. Elke keer wanneer hij zich omdraaide in bed, ging het dekbed los en werd ik geroepen. Een eenpersoons dekbed had ik nog wel, maar een mooi dekbed naar wens van de jongste daar moesten we voor opzoek. Ik keek heel wat sites na en vond de meeste keus bij dekbed-discounter.nl. De jongste kon zijn geluk niet op, met de grote keuze aan super leuke dekbedden.

Star wars en meer

Zowel voor volwassenen als voor kinderen heb je grote keuze aan dekbedden bij Dekbed-discounter.nl. Van mooi klassieke tweepersoons dekbedden tot afbeeldingen van Dubai. Kinderdekbedden met sterren, cup cakes of voetballen.  Er is heel veel keuze in overtrekken met Frozen, Spiderman, Cars, minions, Superhelden en dus ook Star Wars. Voor de oudere kinderen zijn er ook hele leuke dekbedden met London of Paris. De jongste koos voor Star Wars. Groot fan is hij hier van en wat is nou mooier om hier onder te kunnen slapen. Darth Vader en zijn handlangers staan klaar om de strijd aan te gaan met het kwaad! De lichtsaber helpt hen daarbij.Het overtrek wordt geleverd met een bijpassend kussensloop voor een prachtige complete set.

Hij is super enthousiast. Ten eerste al omdat het dekbedovertrek super snel geleverd werd. Kon hij dus  snel onder zijn nieuwe dekbed slapen. De kleuren zijn heel mooi en de achterkant heeft een andere plaat dan de voorkant. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen wat heerlijk licht en zacht aanvoelt. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. De onderkant van het dekbed zit met knoopjes vast waardoor het makkelijk is om het dekbed in de overtrek te krijgen.

star wars

Meer dan dekbed overtrekken

Bij dekbed-discounter vind je meer dan Kinder dekbedden. Ook voor hoeslakens, dekbedden, boxspring of matrassen ben je hier aan het goede adres. Ben je net als ik zoekende naar een dekbedovertrek of meer, neem dan zeker eens een kijkje in de grote collectie bij deze webwinkel.

Meer over kamer inrichten lees je hier: lampen voor in de kinderkamer

handtekening

foto lodiblogt
Voor dit artikel mocht ik een artikel ontvangen om te reviewen/Disclaimer

8 thoughts on “Slapen als een roos, onder een Star Wars dekbed”

  1. Mijn twee zonen hebben ook geen echt grote kamer. Dat maak het zeker lastig waneer een bureau moet komen. Vroeger wilden ze perse een bepaald dekbed hebben. De laatste tijd wel minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *