Vier je kinderfeestje bij Trampoline park Jump XL in Aalsmeer

Elk jaar is daar weer de vraag, wat gaan we doen met het kinderfeestje?Onze zoon werd tien en dit jaar werd dat Trampoline park Jump XL in Aalsmeer. Hoe het was en of het een aanrader was, lees je hier.

Trampoline springen

De jongens zijn dol op trampoline springen en nu we er een in de tuin hebben staan, zijn ze helemaal enthousiast. Als het weer het toe laat dan zijn ze buiten en springen en halen kunstjes uit.

Wat doen we met het feestje?

Nu was de jongste zoon jarig en dan is daar altijd de vraag; ‘wat gaan we doen?’ Vorig jaar gingen we bowlen, we zijn al eens gaan boulderen met een kinderfeestje en naar de film geweest. De zoon had eerst het idee om te gaan lasergamen, maar bedacht al snel dat hij net als vorig jaar, niet te veel kinderen uit wilde nodigen. Vorig jaar vertelde hij me dat het hem bij zijn feestje snel te druk wordt en dit liever met een klein groepje wilde vieren. Prima natuurlijk, maar dan konden we niet lasergamen, omdat hier meer kinderen voor aanwezig moesten zijn. Omdat hij zo dol is op trampoline springen vroeg ik hem of hij het niet leuk vond om naar Trampoline Park Jump XL in Aalsmeer te gaan. Na de foto’s op de site te hebben gezien, was hij enthousiast.

Trampoline park Jump XL

Met zijn kinderfeestje reden we dan ook naar Jump XL. Dit is gelegen in een groot gebouw in Aalsmeer, waar je bij binnenkomst een ‘Cave’ in loopt. Naast Jump XL vind je hier ook GlowGolf en Monkey Town. Voor elke leeftijd is wel iets te doen. Ik had van te voren gereserveerd en aangekomen bij het Trampoline park, moest ik eerst even sokjes kopen, deze waren €2,50 en kan je de volgende keer weer mee nemen als je gaat trampoline springen. De jongens kregen een blauw bandje om en we gingen naar het Trampoline Park toe. Hier kregen ze uitleg over wat wel en niet mocht op de trampolines. Jump XL Aalsmeer biedt een indoor trampoline arena met een dodgebal area, basketbal, een pillowpit met een hoge tower.

Vier je kinderfeestje bij Trampoline park Jump XL in Aalsmeer

Wat hebben ze genoten van het springen. Na een uurtje werden de kinderen met de blauwe bandjes weer verzocht om van de trampolines af te gaan en kwam de volgende groep. Van te voren reserveren is wel het makkelijkste, want er is een beperkt aantal aan die mogen springen.

Nog een rondje GlowGolf

Na wat gedronken te hebben in de Cave gingen de jongens nog een uurtje GlowGolf spelen. Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight. Ze kregen een Glow in the Dark balletje, allen in een andere kleur en daar gingen ze. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt. Op de 15 holes GlowGolf baan sla je af “in het hart van de aarde” tussen de mijnkarretjes, rotspartijen en verborgen schatten.

Vier je kinderfeestje bij Trampoline park Jump XL in Aalsmeer
Vier je kinderfeestje bij Trampoline park Jump XL in Aalsmeer
Vier je kinderfeestje bij Trampoline park Jump XL in Aalsmeer

Een hele leuke ervaring

Zowel het trampoline springen als GlowGolf werd door de kinderen zeer goed ontvangen en de jongens hebben genoten, waarbij het feestvarken zijn feestje een dikke tien gaf. We gaan zeker nog eens terug, want dit is natuurlijk ook super leuk om te doen op een regenachtige zondag.

Jump XL vind je trouwens op veel meer plekken in Nederland en het buitenland.

Hebben jullie nog leuke tips voor een kinderfeestje?

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

23 reacties

 1. zegt:

  Ik zou daar helemaal gek worden, maar hoe tof is dit voor kinderfeestjes en dat soort dingen!

 2. zegt:

  Ziet er tof uit!
  Net iets te ver voor ons! 😉

  1. zegt:

   haha dat snap ik helemaal, nu zijn er veel meer trampoline parken in Nederland ( en ws België ook)

 3. zegt:

  Onze boys zouden dat dus echt geweldig vinden. Alleen een beetje te ver.
  Wanneer we naar een binnenspeeltuin gaan is dat echt voor de kids. Ikzelf word daar helemaal tureluur door al die prikkels en onnatuurlijk licht.

  1. zegt:

   dat snap ik ook goed hoor ik heb ook altijd moeite met het licht en de vele geluiden, deze jump parken zijn overal in Nederland te vinden.

 4. zegt:

  wij hebben hier in de buurt ook zoiets van mijn pubers gaan daar ook nog wel eens heen met school dus blijft leuk

 5. zegt:

  Bij mijn sportschool (Club Pelikaan) zit een Jumping Jack in hetzelfde gebouw (ik denk zelfs dat het bij elkaar hoort). Dat met die sokjes herken ik ook! Ook moeten aanschaffen maar je kan ze gewoon wassen en hergebruiken. We zijn al een keer naar een pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin geweest voor haar verjaardag en wat ook ontzettend leuk was, was het feestje bij onze bibliotheek. Eerst taart met limonade en zingen. Dan een theatervoorstelling. Erg leuk. Grappig om te merken dat Mila het ook heel leuk vindt, maar het feestje – een jaar later – bij Ballorig nóg leuker 🙂

  1. zegt:

   De bieb is ook een leuk idee! Ballorig of een van de andere speelparadijzen, was hier echt favoriet. het is dat ze er nu te oud voor zijn.

 6. Dat ziet er goed uit. En ook nog eens een hele gezonde activiteit. Kinderen lekker bewegen en zo.

 7. zegt:

  In deze specifieke zaal ben ik nog niet geweest maar bij ons in Belgie wel al een paar keer!

  Dikke fun en de kinderen zijn stikkappot als ze zo een uurtje gesprongen hebben.

  1. zegt:

   Precies, ze slapen ’s avonds prima van al die inspanning.

 8. Mandy zegt:

  Oh wat gaaf! Wij hebben dit ook in Groningen en lijkt me zelf ook heel leuk om een keer heen te gaan, golfen is altijd super leuk. Lijkt me een zeer geslaagd kinderfeestje

 9. ik heb ook wel eens zo’n jump sessie gedaan. erg leuk, maar na 1 uurtje had ik het wel gezien

  1. zegt:

   dat kan ik me helemaal voorstellen, een uur jumpen is lang hoor pfff.

 10. Ziet er gaaf uit. Mijn dochter wordt 5 en dat vind ik dan net te jong maar zeker leuk!

 11. zegt:

  Dat ziet er leuk uit. Mijn nichtjes gaan dat vast leuk vinden.
  Stiekem vind ik het ook nog steeds leuk.

 12. zegt:

  Niks voor mij. Ik raak altijd overprikkeld maar de kids vinden het geweldig 🙂

 13. zegt:

  Lijkt me ook als volwassene best een leuk uitje, misschien wel iets voor een afdelingsuitje.

 14. Wat fijn dat je zoon zo genoten heeft van zijn kinderfeestje. Ook top dat hij zelf aangeeft liever een klein groepje uit te nodigen. Kinderfeestjes vond ik ook altijd vrij lastig om te bedenken. Toen mijn zoontje een jaar of 10 werd wilde hij ook geen kinderfeestjes meer geven.

 15. ingrid zegt:

  wij hebben ook al een sglow golf gedaan. super leuk

 16. Ideaal voor ouders met kinderen in de basisschool leeftijd. Dat vonden onze kinderen vroeger ook zo leuk toen ze nog klein waren.

 17. Zijn hier een tijdje geleden geweest. Niet in Aalsmeer trouwens maar in onze regio. Superleuk! Dat glowgolfen wil ook nog een keertje doen.

 18. Nigel zegt:

  Wat leuk, GlowGolf! Heb ik ook een keertje gedaan. Erg van genoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept