verjaardag traktatie kinderfeestje
Gezin Schoolkind

Plog: Verjaardag, kinderfeestje, traktatie + cadeau tips

Drie dagen vierde de zoon zijn negende verjaardag. Dat klinkt als heel wat, maar dat valt reuze mee. Het was drie dagen, aangezien hij vrijdag trakteerde op school, zaterdag jarig was. En zondag zijn kinderfeestje vierde.  Omdat ik plogs bij andere altijd zo leuk vind, besloot ik nu ook eens wat meer aan foto’s bij mijn tekst te plaatsen. Welke traktatie hij mee nam naar school, wat deed hij met zijn verjaardag feest en welke cadeaus kreeg hij?

Negen jaar

Stop de tijd, alsjeblieft. Negen jaar alweer. Ja ik ben zo een moeder die altijd even emotioneel word, als ze ziet hoe groot haar zoon aan het worden is. En kijk eens hoe trots en blij jij zelf is. Ik heb altijd geluk qua taart. Doe maar een aardbeien taart is vaak de reactie en dan het liefste een kwark taart. Dan blijft altijd nog de vraag, wat doen we als traktatie?

Een verjaardag is een traktatie op school

Zo als jullie ondertussen wel weten ben ik niet zo een keukenprinses, vandaar dat ik ook zo blij ben met de keuze van taart. Ik heb altijd de leukste ideeën in mijn hoofd maar het uitvoeren is toch lastig. De zoon wilde cupcakes trakteren op school en deze besloten we op te vrolijken met snoepjes. De cupcakes maak ik heel gemakkelijk met een cupcake maker. De zoon hielp me enthousiast mee en we waren blij met het resultaat.

verjaardag traktatie kinderfeestje

verjaardag traktatie kinderfeestje

Verjaardag en cadeaus

Vrijdag avond versierden we het huis met Dino versiering. Deze had hij een tijd geleden uitgekozen en nu mocht het allemaal opgehangen worden. Niet alleen de slingers waren in dino stijl. Ook de ballonnen, borden, bekers en servetten waren helemaal in stijl.

verjaardag traktatie kinderfeestje

verjaardag traktatie kinderfeestje

De zoon had een lijstje gemaakt met cadeaus die hij graag wilde hebben. Natuurlijk staat hier nog steeds LEGO op, maar ook een mini Roboraptor stond deze keer op de lijst.Ook kreeg hij een dinosaurus die hij zelf uit ‘steen’ moet hakken. Onze jongste wilt later graag archeoloog worden, maar dan wel alleen van dino botten. Nu kan hij mooi alvast oefenen. Ik kocht deze bij Big Bazar voor ander halve euro volgens mij. Ook vroeg hij laast om een schilders ezel. deze vond ik bij de Action.

verjaardag traktatie kinderfeestje

verjaardag traktatie kinderfeestje

verjaardag traktatie kinderfeestje

verjaardag traktatie kinderfeestje

Verjaardag feestje

Vorig jaar gingen we tijdens het kinderfeestje naar de film, dit jaar wilde hij gaan bowlen. Omdat dit maar een uurtje is, keken ze thuis eerst een film. Ze dronken milkshakes en aten popcorn.

Bij de Action vond ik deze gave glazen, ideaal voor de milkshake en deze kregen ze later mee naar huis.

Bowlen is altijd een succes.

Cadeau tips voor een negen jarige #verjaardag #DIY #jaar #knutselen #inpakken #geld

Heb jij nog leuke ideeën voor een verjaardag feestje?

foto’s lodiblogt

16 thoughts on “Plog: Verjaardag, kinderfeestje, traktatie + cadeau tips”

  1. Gefeliciteerd! Wat leuk van de dino’s. Wij hebben vorig jaar het verjaardagsfeestje gevierd in onze bibliotheek. Dat doen ze heel leuk. Een aankondiging met foto onderaan bij de entree. De kinderen krijgen taart en limonade aan een gedekte (feestelijke) tafel bij het café en vervolgens gaan ze naar een theatervoorstelling (allemaal in house) en vanwege het feestje mag iedereen op de eerste rij zitten. Ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *