Alles voor thema feesten en feestdecoraties.

feesten thema

Thema feesten zijn helemaal ‘hot’ tegenwoordig en waarom ook niet. Niets leukers dan een feest en als je deze dan een beetje aan kan kleden is dat helemaal super leuk. Ben jij van de thema feesten? En hoe bedenk je een thema?

Feesten groot en klein

Feesten met je verjaardag, trouwdag of een babyshower, niets leukers toch dan een groot feest geven. Toch hoeft dit niet altijd. Een klein feestje, met je familie of gezin is ook hartstikke leuk. Of samen met vriendinnen je verjaardag vieren met een high tea. Het hoeft allemaal niet groot en duur te zijn en dat is ook zo voor een thema waar je voor kan kiezen.

Trouwdag vieren met het gezin

Wanneer ik kijk naar mijn eigen feesten, dan zijn deze tegenwoordig maar karig. Vierde ik ooit mijn dertigste verjaardag groots in de kroeg, tegenwoordig vier ik dit thuis met mijn gezin en familie. Dit jaar vierden we onze trouwdag wel anders. Omdat het dit jaar, tien jaar was dat we getrouwd waren gingen we in de mei vakantie naar Disneyland en Parijs. Dit was fantastisch en voelde ook echt als een feest.

Verjaardagsfeesten

Hoe je de verjaardag van de kinderen viert is afhankelijk van de leeftijd en ook wat ze op een gegeven moment zelf willen. Net als de verjaardagfeesten met vriendjes. Hier kan je in kiezen of je dit thuis wil vieren of dat je liever buiten huis het verjaardag feest wil vieren. Er zijn zoveel leuke dingen om te doen tijdens een kinderfeestje. Denk aan binnen speeltuinen, de film, boulderen of trampoline springen.

Thema feesten

Leuk is het een feest aan te kleden met een thema en eigenlijk voor alle feesten is er wel een thema te bedeken. Dit kan voor iemand die Abraham ziet of Sarah. Maar ook voor trouwdagen, of babyshowers. Ook voor kinderen kan je ontzettend veel thema feesten bedenken. Denk aan emoiji’ s of dinosaurus decoratie. Ga je op zoek dan vind je alles voor een thema feest. Bordjes, bekers, servetten, meerdere verjaardag slingers, ballonnen, tafel decoratie, alles in het thema naar keuze. Deze onderstaande sets kosten ongeveer € 25,00 en dan heb je een compleet thema box vol. Je kan het thema nog veel meer ( of minder) uitbreiden.

feesten thema

feesten thema

feesten thema

Maar er is veel meer

Bij Vegaoo.nl vind je  veel meer feestdecoratie. Eigenlijk kan je geen thema bedenken en je kom het  hier tegen. Zelf ben ik dol op de verkleed kleding die ze op de site hebben staan, zeker ook om de prijs. Maar ook voor maskers, hoeden, pruiken of  schmink ben je hier aan het goede adres.

Vier jij we eens ( kinder) feestjes in een thema?

foto’s lodiblogt
samenwerking
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

36 reacties

 1. Ja, wij vierden ze bijna altijd met een thema. Dat gaf een boel houvast vond ik. Maar wij maakten het zelf.

  1. zegt:

   Wat natuurlijk helemaal leuk is om te doen.

 2. Zelf vier ik niet snel een thema feestje. Voor het laatst gedaan in mijn tienertijd, lang vervlogen jaren. Het is zeker voor een kinderfeestje onwijs leuk om te doen.

  1. zegt:

   Voor kinderfeesten vind ik het ook leuk, alhoewel een jaren 50 party lijkt me ok wel leuk, haha misschien als ik 50 word.

 3. zegt:

  Die emoji versiering ziet er erg leuk uit! Wij hebben onze eerste huwelijksverjaardag op huwelijksreis in Mexico gevierd, samen met ons 10 jaar samen zijn! 🙂

  1. zegt:

   Jane! Oh dat is ook super. het eerste jaar waren wij in Las Vegas, dat vond ik ook helemaal te gek.

 4. zegt:

  Die dinos zijn wel heel stoer!

  1. zegt:

   gaaf he! hij is dol op dino’s.

 5. Miss K zegt:

  O wij doen behalve voor de allerjongsten in de familie niet zo heel veel themafeestjes… voor hun is het wel super leuk om doen

  1. zegt:

   dat is hier precies zo, zelf doe ik e niks meer aan eigenlijk.

 6. Themafeestjes zijn leuk! Hoewel dit het allerleukste is als er een speciale gelegenheid is, zoals een afscheidsfeestje. En als iedereen zich dan ook naar het thema kleedt.

  1. zegt:

   Ja, daar ben ik ook dol op. Heerlijk, alleen al de voorbereidingen van wat trek ik aan.

 7. super leuk voor kinderfeestjes! Maar ik denk dat ik het niet snel voor mezelf zou gebruiken.

  1. zegt:

   Ze hebben bijvoorbeeld ook leuke dingen voor een huwelijk, dat is ook wel grappig.

 8. zegt:

  Goed idee om een thema voor het feestje te kiezen en de decoratie erop af te stemmen. Ga deze tip zeker meenemen!

  1. zegt:

   De jongens hier vinden het heel erg leuk op deze manier.

 9. Onze tweeling wordt in december 5 en wij kunnen tot nu toe nog thema’s kiezen die ik koop met een superdeal haha. Ik peobeer zo lang mogelijk nog goed rond te kijken maar dat moet ook wel met een duo die 5 december jarig is. Stoer die thema’s die de jongens gekozen hebben hoor!

  1. zegt:

   Nou absoluut, het zijn dan al van die dure tijden. Leuk hoor 5 jaar dit jaar!

 10. zegt:

  Maat dat is ook leuk! Ooo meisjes heb je ook zoveel leuke thema’s.

 11. zegt:

  Ik vind het altijd wel erg leuk! Mijn dochtertje is net 7 geworden en toen had ik het thema feestje Beauty \ welness party.

  1. zegt:

   oh wat leuk en ook wel toepasselijk bij jouw blog 🙂

 12. zegt:

  Wat een leuke thema. Zelf vind ik de poep emoji het leukst

  1. zegt:

   haha ja he! Hier ook favoriet

 13. zegt:

  Erg leuk thema heb je uitgezocht. Is er ook LEGO thema?

  1. zegt:

   Volgens mij wel in vedergeval heel veel van LEGO ( pakken en maskers)

 14. Juliette zegt:

  Jaaa ik ben gek op thema feesten! Het brengt toch extra sfeer op een feestje en de voorbereiding is altijd super leuk om te doen.

 15. zegt:

  Als je kinderen hebt dan is zo’n themafeestje echt geweldig! Maar stiekem vind ik het zelf ook nog steeds leuk om themafeestjes te geven. Dan niet perse met dinosaurs of emoji-thema, maar thema’s zijn leuk!

  1. zegt:

   haha nee dan meer echte thema feesten en dan de voorbereiding, heerlijk.

 16. zegt:

  Voor ons scoutingkamp is er ieder weer een thema. Dit jaar hebben wij dit heel algemeen gehouden op ‘Studio 100’. Leuk voor jongens en meisjes!

  1. zegt:

   Oh maar dat is heel leuk zeg!

 17. zegt:

  Haha, wat vet!!

 18. Voor kids lijkt het me suuuper leuk!

 19. zegt:

  Ik ben gek op feestjes, vooral thema feestjes. Een pyjama feest is het enige thema feest wat ik zelf wel eens gegeven heb 😉

  1. zegt:

   Ook heel leuk!

 20. zegt:

  Heel erg leuk ik hou wel van thema feestjes altijd

 21. zegt:

  Leuk idee eigenlijk, om eens een themafeest te doen…. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept