feesten thema
Gezin Kinderen

Alles voor thema feesten en feestdecoraties.

Dit jaar is een jaar van feesten. In januari waren mijn ouders vijftig jaar getrouwd en vervolgens waren wij zelf tien jaar getrouwd. Onze eigen verjaardagen vieren we tegenwoordig eigenlijk niet meer. In ieder geval niet uitbundig. De kinderverjaardagen vieren we natuurlijk wel. Toen ik de vraag kreeg of ik eens rond wilde kijken op de site van Vegaoo.nl, besloot ik hun verjaardagen dit jaar eens in een thema te doen.

Feesten

Ik kom uit een klein gezin, waarbij mijn zus al jaren in het buitenland woont. Ook mijn man komt uit een kleine familie. Als we jarig zijn, vieren we dit met hen. Het laatste grote feest, die ik gaf voor mijn verjaardag, was toen ik dertig werd. Ik zat toen ik een hele andere levensfase en had ook veel meer feesten dan nu. Ik vierde dit toen super uitbundig in een kroeg in Amsterdam. Hartstikke gaaf, maar ik zou er nu eigenlijk niet meer aan moeten denken. Ik word echt oud! Tegenwoordig vind ik het prima om mijn verjaardag met mijn gezin, ouders en familie te vieren.

Trouwdag

Met onze trouwdag gaan we standaard uit eten. Het liefste daar waar we zijn getrouwd. Omdat het dit jaar, tien jaar was dat we getrouwd waren, besloten we in de mei vakantie naar Disneyland en Parijs te gaan. Dit was fantastisch en voelde ook echt als een feest. Over enkele weken komt mijn zus over uit Amerika, samen met haar gezin. Dan vieren mijn ouders hun vijftigjarig huwelijks feest ook nog eens.

Verjaardagsfeesten

Naast onze feesten, vieren we de verjaardagen van de jongens uitbundig. Tenslotte kunnen we daar niet omheen en dat zou ik ook niet willen. De verjaardagen zijn nog zulke gebeurtenissen. Ga je zelf maar na, als kind. Meestal hebben ze drie feesten. De dag zelf. Een dag in het weekend als de familie komt. En hun kinderfeest. De eerste jaren waren die verjaardagsfeestjes makkelijk. Die vierde ik thuis, met spelletjes, taart en wat wel niet meer. Maar al snel kwam de vraag van de jongens of we hun feestjes niet buiten de deur konden vieren. Toen werd het de film, Monkey Town of Midget golven.Maar we beginnen wel altijd thuis met limonade en taart.

Thema feesten

Nu ik rond keek op de site van Vegaoo.nl, zag ik zoveel leuke thema’s voor feesten. Ik vroeg de jongens welk thema zij nou leuk zouden vinden. Een thema waarmee we het huis kunnen versieren en de tafel mee dekken. Ze waren snel overtuigd. De oudste wilde een Emoji thema en de jongste koos voor een dino thema met allerlei dinosaurus decoratie. Bij Vegaoo.nl vond ik alle benodigdheden voor een thema feest. Bordjes, bekers, servetten, meerdere verjaardag slingers, ballonnen, tafel decoratie, alles in het thema naar keuze. Beide sets koste ongeveer € 25,00 en dan heb je een compleet thema box vol. Je kan het thema nog veel meer ( of minder) uitbreiden.

feesten thema

feesten thema

feesten thema

feesten thema

Naast Emoji en Dino kan je kiezen uit bijvoorbeeld Star Wars, Frozen, Pegga Pig, Maar ook Disney of Paw patrol.

Maar er is veel meer

Bij Vegaoo.nl vind je nog veel meer feestdecoratie. Eigenlijk kan je geen thema bedenken en je kom het  hier tegen. Zelf ben ik dol op de verkleed kleding die ze op de site hebben staan, zeker ook om de prijs. Maar ook voor maskers, hoeden, pruiken of  schmink ben je hier aan het goede adres.

Vier jij we eens ( kinder) feestjes in een thema?

#foto’s lodiblogt-samenwerking

39 thoughts on “Alles voor thema feesten en feestdecoraties.”

  1. Die emoji versiering ziet er erg leuk uit! Wij hebben onze eerste huwelijksverjaardag op huwelijksreis in Mexico gevierd, samen met ons 10 jaar samen zijn! 🙂

  2. O wij doen behalve voor de allerjongsten in de familie niet zo heel veel themafeestjes… voor hun is het wel super leuk om doen

  3. Onze tweeling wordt in december 5 en wij kunnen tot nu toe nog thema’s kiezen die ik koop met een superdeal haha. Ik peobeer zo lang mogelijk nog goed rond te kijken maar dat moet ook wel met een duo die 5 december jarig is. Stoer die thema’s die de jongens gekozen hebben hoor!

  4. Neen, nog nooit gedaan. Niet voor mezelf, en ook nog niet voor onze dochter. Maar aangezien zij net één is, zal dat in de toekomst vast wel nog gebeuren

  5. Jaaa ik ben gek op thema feesten! Het brengt toch extra sfeer op een feestje en de voorbereiding is altijd super leuk om te doen.

  6. Als je kinderen hebt dan is zo’n themafeestje echt geweldig! Maar stiekem vind ik het zelf ook nog steeds leuk om themafeestjes te geven. Dan niet perse met dinosaurs of emoji-thema, maar thema’s zijn leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *