feesten thema
Gezin Vrije tijd

Alles voor thema feesten en feestdecoraties.

Thema feesten zijn helemaal ‘hot’ tegenwoordig en waarom ook niet. Niets leukers dan een feest en als je deze dan een beetje aan kan kleden is dat helemaal super leuk. Ben jij van de thema feesten? En hoe bedenk je een thema?

Feesten groot en klein

Feesten met je verjaardag, trouwdag of een babyshower, niets leukers toch dan een groot feest geven. Toch hoeft dit niet altijd. Een klein feestje, met je familie of gezin is ook hartstikke leuk. Of samen met vriendinnen je verjaardag vieren met een high tea. Het hoeft allemaal niet groot en duur te zijn en dat is ook zo voor een thema waar je voor kan kiezen.

Trouwdag vieren met het gezin

Wanneer ik kijk naar mijn eigen feesten, dan zijn deze tegenwoordig maar karig. Vierde ik ooit mijn dertigste verjaardag groots in de kroeg, tegenwoordig vier ik dit thuis met mijn gezin en familie. Dit jaar vierden we onze trouwdag wel anders. Omdat het dit jaar, tien jaar was dat we getrouwd waren gingen we in de mei vakantie naar Disneyland en Parijs. Dit was fantastisch en voelde ook echt als een feest.

Verjaardagsfeesten

Hoe je de verjaardag van de kinderen viert is afhankelijk van de leeftijd en ook wat ze op een gegeven moment zelf willen. Net als de verjaardagfeesten met vriendjes. Hier kan je in kiezen of je dit thuis wil vieren of dat je liever buiten huis het verjaardag feest wil vieren. Er zijn zoveel leuke dingen om te doen tijdens een kinderfeestje. Denk aan binnen speeltuinen, de film, boulderen of trampoline springen.

Thema feesten

Leuk is het een feest aan te kleden met een thema en eigenlijk voor alle feesten is er wel een thema te bedeken. Dit kan voor iemand die Abraham ziet of Sarah. Maar ook voor trouwdagen, of babyshowers. Ook voor kinderen kan je ontzettend veel thema feesten bedenken. Denk aan emoiji’ s of dinosaurus decoratie. Ga je op zoek dan vind je alles voor een thema feest. Bordjes, bekers, servetten, meerdere verjaardag slingers, ballonnen, tafel decoratie, alles in het thema naar keuze. Deze onderstaande sets kosten ongeveer € 25,00 en dan heb je een compleet thema box vol. Je kan het thema nog veel meer ( of minder) uitbreiden.

feesten thema

feesten thema

feesten thema

Maar er is veel meer

Bij Vegaoo.nl vind je  veel meer feestdecoratie. Eigenlijk kan je geen thema bedenken en je kom het  hier tegen. Zelf ben ik dol op de verkleed kleding die ze op de site hebben staan, zeker ook om de prijs. Maar ook voor maskers, hoeden, pruiken of  schmink ben je hier aan het goede adres.

Vier jij we eens ( kinder) feestjes in een thema?

foto’s lodiblogt
samenwerking

38 thoughts on “Alles voor thema feesten en feestdecoraties.”

  1. Die emoji versiering ziet er erg leuk uit! Wij hebben onze eerste huwelijksverjaardag op huwelijksreis in Mexico gevierd, samen met ons 10 jaar samen zijn! 🙂

  2. O wij doen behalve voor de allerjongsten in de familie niet zo heel veel themafeestjes… voor hun is het wel super leuk om doen

  3. Onze tweeling wordt in december 5 en wij kunnen tot nu toe nog thema’s kiezen die ik koop met een superdeal haha. Ik peobeer zo lang mogelijk nog goed rond te kijken maar dat moet ook wel met een duo die 5 december jarig is. Stoer die thema’s die de jongens gekozen hebben hoor!

  4. Neen, nog nooit gedaan. Niet voor mezelf, en ook nog niet voor onze dochter. Maar aangezien zij net één is, zal dat in de toekomst vast wel nog gebeuren

  5. Jaaa ik ben gek op thema feesten! Het brengt toch extra sfeer op een feestje en de voorbereiding is altijd super leuk om te doen.

  6. Als je kinderen hebt dan is zo’n themafeestje echt geweldig! Maar stiekem vind ik het zelf ook nog steeds leuk om themafeestjes te geven. Dan niet perse met dinosaurs of emoji-thema, maar thema’s zijn leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.