denksport My PixelArt
Boeken Vrije tijd

Denksport My PixelArt en Spelen met Kleuren voor 6-12 jarigen

Mijn kinderen zijn dol op puzzelen, zowel legpuzzels als puzzelboeken. Nu komt Denksport met nieuwe puzzelboeken voor kinderen. Mijn zonen mochten het eerste boek van MyPIxelArt en Spelen met Kleuren proberen en ze laten vandaag weten waarom ze hier zo enthousiast over zijn. 

Puzzelen mee gekregen

Al van jongs af aan puzzelen de jongens graag, eerst legpuzzels van een paar stukjes maar dat werd al snel 100 stukjes. Onlangs mochten ze een sudoku en mijn eerste woordzoeker proberen van Denksport. Mijn man en ik vinden het ook heerlijk om te puzzelen. Wij hebben een puzzelmat en maken hier graag puzzels van 1000 stukjes op. Zo een mat is ideaal aangezien je de puzzel zo op kan rollen en hierdoor op kan bergen, waardoor de tafel vrij is voor gebruik. Op vakantie puzzelen wij ook erg graag, nemen altijd wel puzzelboekjes mee en hebben de jongens hier ook mee aangestoken. Super gaaf dus dat z end bi Denksport heel veel keus in puzzelboekjes hebben voor kinderen.

My PixelArt van Denksport

De oudste van tien viel meteen voor het Denksport puzzelboek Mt PixelArt. Deze is geschrikt voor kinderen van 8-12. Aan de ene kant van het boek staat de tekening met aan de zijkanten nummers en aan de andere kant moet je dit natekenen. De tekeningen zijn zeer gevarieerd waardoor het leuk is voor jongens en meisjes. Onze zoon van acht wilde er ook een proberen, maar je zal al snel dat hij hier meer moeite mee had. Door de cijfers aan de zijkant kunnen kinderen geheel zelfstandig werken, maar moeten nog goed kijken of ze de juiste nummers te pakken hebben.

denksport My PixelArt

Spelen met Kleur- Denksport

Spelen met Kleur is ook een nieuw puzzelboek van Denksport en geschrikt voor 6 tot 8 jarigen. Hier zitten verschillende puzzels in: Kleur op nummer, Kleur op Kleur, Kleurplaten, Dobbelen en kleuren, spiegel tekeningen en tovertekeningen. De tovertekeningen spiegeltekeningen en kleur op nummer zijn favoriet hier bij de jongste. Ook dit boek is nummer 1 in de serie Denksport Junior en als ik de jongens zo hoor, willen ze nummer 2 en al wat volgt ook graag hebben.

denksport        denksport My PixelArt

Kosten

Het Denksport Spelen met kleur kost €4,25 en My PixelArt kost € 4,50.  Het is echt een aanrader voor kinderen tussen de 6 en12 jaar. Voor de jongeren kinderen zijn er nog veel meer puzzelboekjes, Deze vind je op de site of in de boekwinkels.

Winactie

Ik mag namens Denksport twee puzzelboekjes weg geven. Een My PixelArt voor 8-12 jarige en een Spelen met Kleur voor 6-8 jarige. Hoe je mee kan doen:

  • Laat in een reactie onder dir bericht weten of je My PixelArt of Spelen met Kleur wilt winnen.
  • De winactie duurt tot 14 Januari. De winnaar krijgt per mail bericht.

Gefeliciteerd Debbie en Marcia, jullie hebben een puzzelboek gewonnen. Ik heb een mail naar jullie toe gestuurd.

My PixelArt

foto’s lodiblogt

27 thoughts on “Denksport My PixelArt en Spelen met Kleuren voor 6-12 jarigen”

  1. Wat een leuke puzzelboekjes. Dat hadden ze in “mijn tijd” niet… Het is dat zoonlief inmiddels helemaal ver-I-Pad is (en ook al iets ouder is) anders had hij dit zeker erg leuk gevonden.

  2. Dat hoor je niet veel meer, mensen die van legpuzzels houden! Maar ik ben er ook zo eentje. Vind het een ontspannende tijdsbesteding. En zo’n rolmat heb ik ook, ideaal! Mijn oudste zoon is zes en ik doe graag mee met de winactie voor spelen met kleur

  3. Wat leuk, ik ken ze wel van mezelf. Zal die nooit afgemaakte boekjes weer eens opzoeken. Maar voor kinderen kende ik ze nog niet. Wel fijn met zo’n voorbeeld ernaasf

  4. Heel leuk zeg! Mijn meiden (8jr) hebben zich in de kerstvakantie weer gestort op legpuzzels van 1000 stukjes en dan zijn ze vol concentratie. Dit hebben ze ook bij bepaalde kleurplaten. Ik denk dat My Pixel Art goed bij ze aansluit en doe graag mee voor ze.

  5. wat tof. dit zou ik dus leuk aan kunnen bieden aan kinderen op BSO’s waar ik inval. ik zou graag meedoen voor My PixelArt. Ik denk dat de kids dat wel heel erg tof vinden. ( lekker een kopietje makenn en dan kunnen kinderen er jaren plezier aan hebben)

  6. Graag meeloten voor MyPixel art.. m’n zoon zou dit super vinden. Zou ook erg leuk zijn voor de wintersport waar we binnenkort heen gaan. ’s Middags lekker ontspannend en genietend aan de slag gaan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.