Denksport My PixelArt en Spelen met Kleuren voor 6-12 jarigen

denksport My PixelArt

Mijn kinderen zijn dol op puzzelen, zowel legpuzzels als puzzelboeken. Nu komt Denksport met nieuwe puzzelboeken voor kinderen. Mijn zonen mochten het eerste boek van MyPIxelArt en Spelen met Kleuren proberen en ze laten vandaag weten waarom ze hier zo enthousiast over zijn. 

Puzzelen mee gekregen

Al van jongs af aan puzzelen de jongens graag, eerst legpuzzels van een paar stukjes maar dat werd al snel 100 stukjes. Onlangs mochten ze een sudoku en mijn eerste woordzoeker proberen van Denksport. Mijn man en ik vinden het ook heerlijk om te puzzelen. Wij hebben een puzzelmat en maken hier graag puzzels van 1000 stukjes op. Zo een mat is ideaal aangezien je de puzzel zo op kan rollen en hierdoor op kan bergen, waardoor de tafel vrij is voor gebruik. Op vakantie puzzelen wij ook erg graag, nemen altijd wel puzzelboekjes mee en hebben de jongens hier ook mee aangestoken. Super gaaf dus dat z end bi Denksport heel veel keus in puzzelboekjes hebben voor kinderen.

My PixelArt van Denksport

De oudste van tien viel meteen voor het Denksport puzzelboek Mt PixelArt. Deze is geschrikt voor kinderen van 8-12. Aan de ene kant van het boek staat de tekening met aan de zijkanten nummers en aan de andere kant moet je dit natekenen. De tekeningen zijn zeer gevarieerd waardoor het leuk is voor jongens en meisjes. Onze zoon van acht wilde er ook een proberen, maar je zal al snel dat hij hier meer moeite mee had. Door de cijfers aan de zijkant kunnen kinderen geheel zelfstandig werken, maar moeten nog goed kijken of ze de juiste nummers te pakken hebben.

denksport My PixelArt

Spelen met Kleur- Denksport

Spelen met Kleur is ook een nieuw puzzelboek van Denksport en geschrikt voor 6 tot 8 jarigen. Hier zitten verschillende puzzels in: Kleur op nummer, Kleur op Kleur, Kleurplaten, Dobbelen en kleuren, spiegel tekeningen en tovertekeningen. De tovertekeningen spiegeltekeningen en kleur op nummer zijn favoriet hier bij de jongste. Ook dit boek is nummer 1 in de serie Denksport Junior en als ik de jongens zo hoor, willen ze nummer 2 en al wat volgt ook graag hebben.

denksport        denksport My PixelArt

Kosten

Het Denksport Spelen met kleur kost €4,25 en My PixelArt kost € 4,50.  Het is echt een aanrader voor kinderen tussen de 6 en12 jaar. Voor de jongeren kinderen zijn er nog veel meer puzzelboekjes, Deze vind je op de site of in de boekwinkels.

Winactie

Ik mag namens Denksport twee puzzelboekjes weg geven. Een My PixelArt voor 8-12 jarige en een Spelen met Kleur voor 6-8 jarige. Hoe je mee kan doen:

 • Laat in een reactie onder dir bericht weten of je My PixelArt of Spelen met Kleur wilt winnen.
 • De winactie duurt tot 14 Januari. De winnaar krijgt per mail bericht.

Gefeliciteerd Debbie en Marcia, jullie hebben een puzzelboek gewonnen. Ik heb een mail naar jullie toe gestuurd.

My PixelArt

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

24 reacties

 1. Die boekjes zien er heel leuk uit zeg! En voor dat bedrag heb je urenlang plezier stel ik me zo voor.

 2. zegt:

  Wat een leuke boekjes zijn dit zeg. Ook zeker wat voor mijn zoontje. Ik doe graag mee.

 3. zegt:

  Wat leuk zeg! Zo zijn de kids lekker bezig de hele dag!

 4. zegt:

  Wat een leuke boekjes voor kinderen!:)

 5. zegt:

  Ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor spelen met kleur.

 6. zegt:

  Wat een leuke puzzelboekjes. Dat hadden ze in “mijn tijd” niet… Het is dat zoonlief inmiddels helemaal ver-I-Pad is (en ook al iets ouder is) anders had hij dit zeker erg leuk gevonden.

 7. zegt:

  Leuke boekjes en ook niet duur, als je het afzet tegen de tijd dat ze ermee bezig zijn!

 8. Ik sla even over, maar wat een leuke winactie. Succes iedereen. Ik vind het belangrijk om de kinderen wat meer actief bezig te zien dan alleen maar voor de buis.

 9. wat leuk zeg! en echt niet duur! Iedereen heel veel succes

 10. Terry van grevengoed zegt:

  Wat leuk. Heb geen voorkeur. Wilde toen ik in nl was kijken nav je blog. Maar vergeten.

 11. Dat lijkt me handig om de kinderen hun brein wat te laten werken. En zeg nu zelf, kleuren is gewoon leuk, zelfs als je erbij moet nadenken.

 12. zegt:

  Wat leuk! Dit kende ik nog niet! Moet ik zeker onthouden!

 13. Marcia Kan zegt:

  Wat leuk! Met een bijna jarige dochter is dit een fijn cadeautje. My PixelArt zou super zijn!

 14. Leuk geschreven en foto’s!

 15. zegt:

  Wat leuk, ik ken ze wel van mezelf. Zal die nooit afgemaakte boekjes weer eens opzoeken. Maar voor kinderen kende ik ze nog niet. Wel fijn met zo’n voorbeeld ernaasf

 16. Miekske Dingens zegt:

  Heel graag een kansje op de Pixel Art, lijkt me echt wel leuk om mijn neefjes hiermee te verrassen! <3

 17. Marian B zegt:

  Wat leuk! Ik zou graag My Pixel Art willen winnen voor op het werk. Dat zullen ze leuk vinden!

 18. Corinne zegt:

  Mijn kinderen zijn 8 en 10 jaar dus pixel art lijkt mij leuk voor ze.

 19. Juliet zegt:

  Heel leuk zeg! Mijn meiden (8jr) hebben zich in de kerstvakantie weer gestort op legpuzzels van 1000 stukjes en dan zijn ze vol concentratie. Dit hebben ze ook bij bepaalde kleurplaten. Ik denk dat My Pixel Art goed bij ze aansluit en doe graag mee voor ze.

 20. Marije Donckers zegt:

  O leuk!!
  Voor m’n jongste zou ik my pixel art wel heel leuk vinden!

 21. zegt:

  wat tof. dit zou ik dus leuk aan kunnen bieden aan kinderen op BSO’s waar ik inval. ik zou graag meedoen voor My PixelArt. Ik denk dat de kids dat wel heel erg tof vinden. ( lekker een kopietje makenn en dan kunnen kinderen er jaren plezier aan hebben)

 22. Sonja Hubregtse zegt:

  Graag meeloten voor MyPixel art.. m’n zoon zou dit super vinden. Zou ook erg leuk zijn voor de wintersport waar we binnenkort heen gaan. ’s Middags lekker ontspannend en genietend aan de slag gaan…

 23. zegt:

  Wat een leuke boekjes! Mijn dochters zijn beide gek op PixelArt op de tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept