Verjaardag kalender zelf maken met jouw leukste foto’s

Verjaardag kalender- zelf maken

Een verjaardag kalender, waar hang je die? In de keuken, hal of op het toilet? Waar je de kalender ook hangt, eentje hebben is wel verstandig, want zo vergeet je geen verjaardag meer. En wil je nu echt iets aparts, maak hem dan gewoon zelf. 

Weinig leuke kalenders

Een leuke verjaardag kalender vinden is nog best lastig. Want wat zoek je ineen kalender? Hoe groot of breed, met foto’s of woorden en wil je een datum hierop of wil je de kalender jaren kunnen gebruiken? Het is best lastig, want hoeveel mensen hebben nu nog een kalender in huis? En kan je er geen een vinden, dan maak je hem toch gewoon zelf!

Verjaardag kalender bij fotofabriek.nl

Bij fotofabriek.nl maak je heel makkelijk zelf een kalender. Je downloadt het programma en kan meteen aan de slag. Je zoekt eerst het formaat uit van de kalender die je wil maken. En sleepte vervolgens foto voor foto naar de maand waar ijs deze wil hebben. Je kan kiezen voor speciale foto’s bij een speciale maand of gewoon random foto’s plaatsen.

Prima Service.

Gaat er onverwachts iets mis met het maken van de verjaardag kalender dan krijg je een bericht dat de foto’s niet goed zijn of bijvoorbeeld te klein zijn. Dit is een fijne service en laat jou de mooiste kalenders maken. Binnen een paar dagen komt de kalender mee met de post en zelf was ik ontzettend tevreden over het resultaat.

verjaardag kalender zelf maken met je mooiste foto's hoe leuk is dit

Veel keus

Ik maakte nu een verjaardag kalender, maar je kan zo veel meer. Fotoboeken, agenda’s, jaarkalenders, familieplanner en kaarten. Neem eens een kijkje op de site en ga zelf aan de slag met het maken van een uniek beeldvan de mooiste herinneringen die je hebt. Zo heb je je mooiste foto’s afgedrukt in plaats van dat ze op de laptop blijven staan.

foto lodiblogt/

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Ik vind het een mooie kalender geworden. En leuk om je trouwfoto er voor te gebruiken!

    1. Hij is leuk he! Ben er ook erg blij mee, nou dat toilet nog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept