Feestelijke mijlpalen- Hoe je het perfecte feest organiseert

Feestelijke mijlpalen vieren met een themagfeest, hapje en drankje of gezellig met het gezin, wat je ook doet, vier het met ballonnen en slingers.

Je bent bijna jarig en deze keer is het een speciale verjaardag. Namelijk een van de feestelijke mijlpalen. Mijlpalen als wanneer je 25, 30, 40 of 50 jaar wordt. Verjaardagen of trouwdagen vieren met deze nummers, vragen om een feestje. Het organiseren van feestjes en het versieren van je huis of tuin is bij dit soort mijlpalen ontzettend leuk. Maar wat kan je nu doen om een gedenkwaardig feest te geven?

Het leven vieren

Nog even en ik word vijftig, jawel ’the big 50′. Hoewel ik misschien vroeger op zag tegen het ouder worden, heb ik dat tegenwoordig helemaal niet meer. Ik bedenk me altijd maar, dat ik blij mag zijn dat ik in gezondheid ouder mag worden. En of je nu een themafeest geeft, een groot feest met vrienden en familie, uit eten gaat met je gezin of misschien wel helemaal niks doet aan je verjaardag. Belangrijk is dat je doet waar jij je goed bij voelt. Het is tenslotte jouw dag!

Wil jij nu wel een feest geven, of wil je dit laten organiseren door je kinderen of vrienden, dan staat dit artikel boordevol tips om feestelijke mijlpalen te vieren. Want of je nu een party geeft waarbij iedereen verkleed moet komen, je een tuinfeest organiseert of dat je een thema geeft aan je feest. Ideeën krijgen is vaak fijn!

Kiezen voor een thema en decoratie

Feestjes kunnen altijd en de een zal alle verjaardagen uitgebreid vieren met vrienden en familie, de ander kiest misschien alleen bij feestelijke mijlpalen voor iets speciaals. Wordt je veertig, dan kan je jouw huis helemaal versieren met 40 jaar versiering. Denk aan een ballonenboog, slingers, kaarsen, servetten, borden etcetera. Alles om huis en tuin te versieren met het getal 40.

Maar wil je wat anders, kies dan een themafeest, een thema wat bij jou (of bij de jarige, mocht je het feest organiseren) past. Is iemand dol op het Barbie thema, kies dan alles in roze. Is het mooi weer, geef dan een bbq party in de tuin en is iemand dol op films, kijk dan voor een Hollywood Glamour thema. Ideeën genoeg en alle artikelen die je voor die ideeën nodig hebt, vind je bij Feestwarenhuis.

Activiteiten doen op een feestje

Je kan natuurlijk in een kringetje zitten en je verjaardag vieren, maar wat activiteiten toevoegen is natuurlijk heel leuk. Zo kan je kiezen voor een lopend buffet, maar ook een photobooth huren met rekwisieten die passen bij het thema, is hartstikke leuk en meteen een mooie herinnering aan het feest. ,

Een party is pas compleet met een dj. Dat kan een professionele zijn, maar je kan ook een van jouw kinderen of vrienden vragen deze dag de dj te zijn. Let maar op, een klassieke Hollandse hit en voor je het weet loop je in polonaise door het huis.

Een assortiment aan hapjes en drankjes

Geef je een tuinfeest, zet dan buiten de barbecue aan, zorg voor feestelijke drankjes en maak ook een tijdelijke bar in de tuin, gebruik het thema van het feest en versier alles in de kleur of de leeftijd van de jarige. Geen zin om zelf aan de slag te gaan en als je budget het toelaat kan je kiezen voor een cateringservice.

Ballonnen en slingers

Of je nu een groot feest geeft, een themafeest of het knus met je gezin viert, je kan in de tuin, buiten de deur of thuis je feest geven. Verjaardagen, feestelijke mijlpalen, zorg dat je ze viert. En als je het viert maak het dan extra speciaal met uitnodigingen, ballonnen, slingers etcetera, alles in een thema. En ook al vier jij je verjaardag alleen met een glaasje bubbels, een cupcake of een taartje, het leven is te mooi om niet te vieren, dus hang die ballonnen en slingers maar op. Geef je eigen draai aan jouw verjaardag. En vier het zoals jij het wil vieren!

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept