Vrijheid in de keuken- ontdek de draadloze collectie van Cuisinart

vrijheid in de keuken met de cordless collection van cuisinart

Zijn tijd en ruimte schaars in jouw keuken? En is jouw keuken wel toe aan wat nieuws aan apparatuur? Denk dan aan de Cordless Collection van Cuisinart. Deze apparaten geven jou vrijheid in de keuken, het maakt je leven makkelijker en maakt je eter sneller klaar zonder dat de keukenapparaten in de weg staan.

Vrijheid in de keuken

Door gebruik te maken van keukenapparatuur is de manier waarop we koken en de maaltijden bereiden veranderd. Koken en bakken gaat sneller en makkelijker. Met het gebruiken van keukenapparatuur van de Cordless Collection van Cuisinart zorg je voor vrijheid in de keuken.

Cuisinart’s Cordless Collection

De Cordless Collection van Cuisinart bestaat uit:

  • Draadloze On The Go Blender
  • Draadloze Pro Staafmixer
  • Draadloze power handmixer
  • Draadloze 4 in 1 Wijnopener
  • Draadloze mini prep pro

Waarom geeft deze keuken apparatuur zoveel vrijheid

Je hoeft niet meer op zoek naar stopcontacten of je zorgen te maken over snoeren die over de kookplaat hangen of in de weg zitten, zonder kabel gebruik jij jouw apparatuur waar je maar wil. Je kan ze overal mee naartoe te nemen om te koken. Dus ook in de camper of tijdens een weekendje weg.

Het oog wil ook wat

Deze moderne keukenapparatuur zonder snoer zijn niet alleen super makkelijk, het is ook tijdbesparend om met keukenapparaten te werken. Het is makkelijk en je zit nooit in de weg met snoeren. Maar deze apparaten zien er stuk voor stuk ook super mooi en strak uit.

Zonder kabel en met een elegant design zijn ze perfect op elkaar afgestemd, klaar om met trots getoond te worden in jouw keuken. Deze keuken apparatuur geeft je de vrijheid om te experimenteren met verschillende kookstijlen en recepten.

Nog even de Cordless Collection op een rij

Makkelijk op te bergen en snel op te laden. Dankzij de technologie van de lithium-ion batterijen zijn de apparaten klaar voor gebruik wanneer jij dat wil en je trouwens behoorlijk wat tijd bespaart. Zonder hun onmiskenbare stijl te vergeten.

Smoothies maken on-the-go blender

Zoek je graag de vrijheid op, ga je op stap met de camper, kamperen of een weekendje in een vakantiehuisje, Dankzij zijn luchtdichte behuizing en zonder kabel kun je met de “On The Go Blender” in een handomdraai smoothies maken, overal waar je naartoe gaat.

Deze blender is compact en krachtig met een PBA-vrije plastic mengbeker van 450 ml. Omdat de blender zo licht is, neem je hem makkelijk overal mee naar toe. Na 2 uur opladen zal je genoeg vermogen hebben om ongeveer 8 smoothies te mixen. Inclusief drinkdeksel en messen beschermkap.

blender on the go

Draadloze pro staafmixer

De draadloze pro staafmixer is krachtig, lichtgewicht en perfect voor het maken van soepen, sauzen, smoothies en cocktails. Hij is perfect om eiwitten op te kloppen, om een romige bereiding te maken of een heel lichte slagroom. Bespaar tijd en hak en meng met de kleine hakmolen binnen enkele seconden groenten en kruiden. Na 130 min. opladen genoeg vermogen voor ca. 30 min. continu gebruik

Daadloze power handmixer

De draadloze mixer met 5 snelheidsinstellingen is krachtig en betrouwbaar. Je kan hem 20 minuten continu gebruiken na 130 minuten opladen. Het staande ontwerp neemt minder ruimte in beslag op het aanrecht, is makkelijk op te bergen en heel makkelijk schoon te maken: zijn twee roestvrijstalen gardes zijn vaatwasmachinebestendig.

4 in 1 wijn opener draadloos

Mijn persoonlijke favoriet is de 4 in 1 wijn opener. Hij opent zonder enige moeite je favoriete wijnflessen, met zowel natuurlijke als synthetische kurken. Bevat een capsulesnijder en een beluchter om de wijn te oxideren voor het serveren. Een vacuümpomp met datumaanduiding is ook inbegrepen om de versheid van de geopende wijn te bewaren. Na 2.5 uur opladen opent de wijn opener ongeveer 50 flessen. Thuis opladen dus en meenemen op vakantie!

wine opener

Draadloze mini prep pro

Nog zo een beauty is de draadloze mini prep pro, zelf heb ik deze in het vintage roze en is door deze kleur een echte blikvanger in mijn keuken. Deze mini pro pro gebruik ik voor het hakken van groenten, het malen van noten en het mengen van dips en sauzen. Met BPA-vrije vaatwasmachinebestendige kom. Na 130 minuten opladen genoeg vermogen voor ca. 20 min, continu gebruik.

Makkelijk meenemen en (gezond) eten

De Cordless Collection van Cuisinart is makkelijk in gebruik, niet alleen omdat je ze overal kan gebruiken (in de keuken, maar bijvoorbeeld ook op vakantie) ze zijn ook hartstikke mooi.

De producten zijn niet goedkoop, maar dan heb je ook wel kwaliteit aan keukenapparatuur in jouw huis. Kijk voor aal producten en prijzen op Cuisinart

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank Cuisinart The Image Factory 2024

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept