Creëer vrijheid met een buitenbar op het terras

creëer een buitenbar op het terras voor de ultieme vrijheid

Het leven gaat voor velen erg snel, de druk is af en toe hoog en ontspanning ver te zoeken. Mensen verlangen naar een oase van rust en vinden dit tegenwoordig steeds vaker buiten in de achtertuin. Een tuin- en terras leven biedt de mogelijkheid om te ontsnappen aan de hectiek van de dag en te genieten van de vrijheid en de buitenlucht, alleen of samen met familie en vrienden. Maak van jouw buitenruimte een ontspannen en gastvrije omgeving met een buitenbar op het terras.

Vrijheid in de buitenlucht

De tuin is voor velen een ruimte van vrijheid, de plek waar je vrij kan zijn, jezelf kan zijn, weg van het werk, weg van de drukte. En of je nu met je handen bezig bent in de moestuin of gewoon geniet van het buitenleven met een hapje en een drankje op het terras, de tuin wordt steeds vaker als verlengstuk van het huis gezien. De plek waar je kan ontspannen, weg van de muren en het plafond. Terug naar de basis, de natuur, de vrijheid.

Het inrichten van de tuin

Wil jij jouw tuin inrichten als een plek waar jij je vrij kan voelen, dan zie je steeds vaker dat mensen de inrichting van binnen naar buiten halen, dit om een geheel van de woning en de omgeving te krijgen. Er wordt gekeken naar de keuze van planten, meubels en accessoires die een gevoel van sereniteit en ontspanning kunnen geven.. En wanneer het terras fungeert als een brug tussen huis en tuin, dan kan je je voorstellen dat dit ook de plek wordt waar jij je vrienden gaat uitnodigen. Het integreren van een goed ontworpen terras in de buitenruimte biedt de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven terwijl je nog steeds het comfort van thuis ervaart. Denk bijvoorbeeld aan buiten koken.

Maak een buitenbar op het terras

Maar naast koken is een buitenbar op het terras natuurlijk een prachtig verlengstuk van het huis. Gezellig samen met het gezin, familie of vrienden tijd doorbrengen in de tuin. Een buitenbar verhoogt de sfeer op het terras dan natuurlijk helemaal.

Creatieve bar supplies voor de tuin

En wil je het aankleden op het terras en in jouw buitenbar, kies dan voor stijlvolle cocktailglazen en praktische bar accessoires. Hiermee geef je niet alleen een vleugje luxe aan jouw gasten, maar verwen je ook jezelf met een traktatie op verfrissende drankjes in de buitenlucht.

Zoek de vrijheid op thuis of op een terras

Als bohemian zoek ik de vrijheid op, niet alleen in mijn eigen tuin, maar ook op het terras van een restaurant. Ook hier wordt steeds meer rekening gehouden met de vrijheid die men zoekt en de buitenlucht waar men wil zitten. Ook wanneer het buiten kouder is, zorgen ze bij de horeca dat je op het terras kan zitten. Ze zorgen dat de barbenodigdheden op orde zijn voor het terras. Denk naast glaswerk en servies ook aan heaters, kussens en dekens om warm te blijven. Op deze manier kan men ook nu buiten zitten en van de buitenlucht genieten als het nog geen zomer is. Zoek jij nog barbenodigdheden voor jouw horecagelegenheid kijk op APS Glass & Bar Supply

Maak van je buitenruimte een ontspannen plek

Omdat steeds meer mensen genieten van het buitenleven, is men ook steeds meer aan het kijken hoe ze binnen en buiten samen kunnen integreren tot een geheel. Door van je tuin en terras een echt buitenruimte te maken, met misschien wel een buitenbar met bar supplies, of wat ik graag doe, de bohemian sfeer terug laten komen in de tuin, geef je een unieke mogelijkheid om de vrijheid van het buitenleven te omarmen. Het creëren van een gezellige en gastvrije omgeving stelt jou in staat om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van momenten van rust en plezier met vrienden en familie. Door bewust te investeren in de buitenruimte, kan je jouw vrijheid vergroten en een toevluchtsoord creëren dat weerspiegelt wie je bent en waar je van houdt.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto gratis afbeelding van Miki via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept