Waarom kiezen voor natuursteen?
Interieur

Waarom kiezen voor natuursteen?

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor unieke stenen. Het is duurzaam, staat mooi, stoer en is super sterk. Maar wist je dat natuursteen niet alleen voor in de tuin is? Flagstones kunnen ook prima in huis als vloer of stapelmuur.

Natuursteen of breukstenen

Flagstones zijn gebroken natuurstenen met wisselende formaten. Nu kan je deze natuurstenen voor buiten en voor binnen gebruiken. Ze worden ook wel breukstenen genoemd, omdat de stenen nooit gelijk zijn en wisselende formaten hebben. Je hebt dus altijd iets unieks!

Stenen voor binnen en buiten

Bij natuurstenen denk je waarschijnlijk eerst aan buiten, aan de voor- en achtertuin en dat klopt ook wel. Natuursteen zie je nu eenmaal vaker in de tuin. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor stapstenen.

Stapstenen in de tuin

Flagstones kan je heel makkelijk verwerken in de tuin door losse stapstenen in het gras te leggen. Het staat stoer en natuurlijk! Maar geeft ook een speels effect. Voordeel van deze natuurstenen is dat wanneer het gras nat of vochtig is, jij geen natte voeten krijgt door op deze stapstenen te lopen.

Waarom kiezen voor natuursteen?

Natuurstenen, kies je eigen pad

De afstand tussen deze natuurstenen kan je helemaal zelf bepalen en neerleggen waar jij ze mooi en handig vindt. Je kan kiezen voor een paar stenen in het gras, een heel pad of je hele tuin. Doordat de Flagstones gebroken zijn heb je nooit een dezelfde steen. De stenen zijn te koop in verschillende kleuren.

Waar kan je Flagstones allemaal voor gebruiken?

Je ziet deze natuurstenen niet alleen in het gras in de tuin, ze kunnen prima als terras, rondom een zwembad of een overkapping. Maar ook binnen kunnen flagstones heel goed. Denk bijvoorbeeld eens aan een binnenvloer of stapelmuur. De natuurlijke look van deze stenen geven een stoere en unieke uitstraling aan je woonkamer of keuken. Daarbij zijn de stenen duurzaam.

Waarom kiezen voor natuursteen?

Stoer met een industriële look

Het laminaat in onze woning wordt slecht, vandaar dat ik me aan het oriënteren ben in nieuwe vloeren. Onze meubels zijn stoer, van hout en hebben een industriële look. Een stoere vloer zou hier goed bij passen. Ook hou ik erg van een natuurlijke stijl. Nu zou mijn eerste gedachte nooit flagstones zijn geweest. Ik dacht dat ze puur voor buiten waren en ben zeer enthousiast na het zien van de prachtige foto’s op de site van Flagstones.nl en ga ik hier zeker verder naar kijken.

Waarom kiezen voor natuursteen?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit in de tuin of je woonkamer?

foto’s beeldbank/pixabay/ disclaimer

Meer artikelen

9 thoughts on “Waarom kiezen voor natuursteen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.