Review: kinderhoofdtelefoon JVC HA-KD9BT met begrensd volume +win

kinderhoofdtelefoon JVC HA-KD9BT

Kinderen vinden het fijn om af en toe even lekker op de bank te zitten. Tablet of telefoon erbij en kinderhoofdtelefoon op. Jonge kinderen kunnen deze nog wel eens te hard hebben staan en een begrensd volume op de hoofdtelefoon is dan wel prettig. 

Even afzonderen op de bank

De jongens vinden het af en toe best even fijn om op de bank te zitten en een filmpje op hun tablet of mobiel te kijken. Ik hoef dan niet altijd al de geluiden te horen en de jongens zetten dan een kinderhoofdtelefoon op. De oudste weet hier goed mee om te gaan, maar de jongste zet het geluid vaak te hard. Doordat de hoofdtelefoons goed op de oren zitten, merk ik dit niet altijd. Merk ik dit wel, dan spreek ik hem er op aan, maar als hij wil zet hij hem zo weer harder. Ik was dan ook blij verrast toen ik het bericht las over de JVC kinderhoofdtelefoon met begrensd volume.

De JVC HA-KD9BT kinderkoptelefoon

Naast dat de hoofdtelefoon qua geluid begrensd is, werkt deze hoofdtelefoon ook op Bluetooth. Dus geen gedoe met snoeren. Daarbij is deze draadloze hoofdtelefoon makkelijk te bedienen met de knoppen bij de rechter oorschep. De hoofdband is in te stellen in zeven stappen waardoor de hoofdtelefoon altijd prettig op het hoofd van je kindje zit.
De HA-KD9BT krijgt een persoonlijk tintje door de bijgeleverde stickers die je zoon of dochter op de brede hoofdband kan plakken.
Links en rechts zijn gemakkelijk te herkennen op deze kids hoofdtelefoon, de oorkussens zijn zacht, comfortabel en gemakkelijk schoon te houden.
De ingebouwde microfoon maakt het ook mogelijk om de HA-KD9BT te gebruiken als headset, om te bellen of voor videogesprekken zoals Skype of Facetime. Deze JVC kinderhoofdtelefoon is leverbaar in twee kleuren.

kinderhoofdtelefoon JVC HA-KD9BT

Wat vinden de jongens van deze kinderhoofdtelefoon

De jongens mochten de JVC HA-KD9BT kinderhoofdtelefoon proberen. Ze zijn elf en negen en passen deze hoofdtelefoon prima, Nu nog staat de hoofdtelefoon op de laagste stand, ze zullen er dus nog lang plezier van kunnen hebben. Ze vinden de kussentjes voor de oren erg fijn zitten, omdat ze zo zacht zijn en het geluid wat ze horen via de hoofdtelefoon is prima. Het verbinden met bluetooth doen ze zelf en gaat super snel. En dat de hoofdtelefoon draadloos is vinden ze wel heel erg makkelijk. Ze zitten niet meer in de knoop met het draadje. Het geluid is qua volume  prima en ik heb ze niet horen klagen dat het te zacht zou zijn.

kinderhoofdtelefoon JVC HA-KD9BT

Specificatie kinderhoofdtelefoon

 • Bluetooth
 • begrensd volume
 • 4 stickervellen
 • 7 stappen hoofdtelefoon
 • zachte oorkussens
 • makkelijk te bedienen
 • ingebouwde microfoon.

Winnen

De eerste winactie van dit jaar is deze super leuke en handige JVC hoofdtelefoon. Het is een roze, dus ik denk vooral een winactie voor de mama’s met jonge dames in huis! Wat moet je doen om deze roze kinderhoofdtelefoon te winnen:

 • Geef een reactie onder dit artikel, voor wie jij deze hoofdtelefoon wilt winnen.
 • Vul een geldig mailadres is.
 • de winactie loopt tot 14 januari 2019
 • de winnaar krijgt via de mail bericht van mij.

Gefeliciteerd Bertine jij hebt de koptelefoon gewonnen, je hebt mail gehad.

kinderhoofdtelefoon JVC HA-KD9BT

Ik ben trouwens ook fan van mijn eigen koptelefoon.  Hier lees je daar alles over

foto’s lodiblogt/ disclaimer
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

37 reacties

 1. Bertine zegt:

  Beste Lodi! Wat goed dat je dit mocht testen! Ik zou er heel graag 1 voor mijn 8 jarige dochter Merel willen winnen. Zij heeft elke dag even behoefte aan een ‘afzonder-momentje’ op de iPad maar heeft vaak last van haar luidruchtige 2 jarige broertje. Alleen ben ik altijd huiverige geweest voor gehoorschade en hebben we geen koptelefoon. Deze winactie zou dus perfect zijn voor haar! Hartelijke groet, Bertine

 2. Wat goed dat dit bestaat! Voor je het weet heb je gehoorschade.

 3. zegt:

  Wat ideaal! Zoonlief is graag op de ipad filmpjes aan het kijken… Peppa pig, Masha en de beer… Zooo irritant! Een koptelefoon zou wel wat zijn, dan hoef ik het niet aan te horen en kan hij lekker kijken. (Ik kijk natuurlijk wel op het scherm wat hij uitspookt.) Heel fijn dat er een begrenzer op zit, scheelt gehoorschade.

 4. zegt:

  Zo handig om controle over het volume te behouden. Man man wat hebben wij hier soms ruzie gehad hierover. Maar als je het zo kunt instellen dat ie niet harder kan dan is het prima zo haha.

 5. zegt:

  Wel Fijn dat je zo wat controle heb over de geluid.

 6. Lotte van Breukelen zegt:

  Wat een leuke actie!! Volgens mij alleen maar voordelen! Aangezien papa vroeger tijdens zijn party periode gehoorbeschadiging op heeft gelopen zijn we altijd wat huiverig met koptelefoons. In een huis met e kids die allemaal een liedje willen luisteren, sprookjes of hun huiswerk moeten maken komt dit wel héél erg goed van pas!!

 7. Dit lijkt me een superhandig product. Vooral vanwege de mogelijkheid van het begrensde volume.

 8. zegt:

  Wat goed dat dit gemaakt is! Het is natuurlijk altijd ‘cool’ om lekker hard muziek te luisteren. Maar oh zo slecht voor de oortjes.

 9. Marijke horjus zegt:

  Wat een leuke winactie zeg! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva dit lijkt mij ook zo ideaal voor onze vakantie dit jaar, voor in de auto! We hebben een lange reis maken naar Kroatië nu duimen

 10. Begrensd volume lijkt mij zo fijn! Heel handig dat geluid niet te hard kan, want die piep is echt vreselijk in de oren.

 11. zegt:

  Een hele leuke winactie waar je ongetwijfeld iemand heel erg blij mee gaat maken! Wij hebben geen kinderen, maar er zullen vast bloggers zijn die dit graag willen winnen voor hun dochter.

 12. zegt:

  Wat goed dat dit bestaat hè, het voorkomt zoveel mogelijke oorproblemen die kunnen ontstaan door te hard volume op apparaten. Mijn neefje van 3 heeft iets vergelijkbaars, super handig!

 13. Lotte van Breukelen zegt:

  Wat een fijne actie! Ik vind dat toch altijd maar een beetje spannend zo’n koptelefoon. Je hebt geen idee hoe hard hij staat en voor je het weet heeft de kleine gehoorschade! Daarom ben ik erg gecharmeerd van deze variant met de mogelijkheid het volume te begrenzen!! Helemaal leuk dat de kids hem zelf kunnen versieren met stickers!!

 14. Ideaal, wat een uitkomst, kids draaien het inderdaad steeds harder en harder, Niet bepaald ideaal

 15. Aline Bouma zegt:

  Hallo Lodi,

  Interessant om jouw blog te lezen. Ik ben altijd pro-gehoorbescherming geweest en dit klinkt mij dan ook als muziek in de oren. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen het gehoor van je kind te sparen. Ik zou graag meedoen voor mijn zoon Gijs!

  1. Aline Bouma zegt:

   Goed gelezen, ik dacht voor een jongen. Gelukkig er ook een dame in huis; mijn dochter Ariënne

 16. Wat goed dat dictee is! Jammer dat ze geen kleinere hebben. Mijn zoontje van bijna 2 is gek op muziek en ik weet dan ook zeker dat hij dit super leuk zou vinden! Ik overigens ook want ik kan vader Jacob niet meer aanhoren . Ik doe dan toch ook een poging om te winnen! Roze is helemaal niet erg, dat vind hij namelijk een hele mooie kleur en dan kan zijn zusje hem straks ook gebruiken als ze wat groter is.

 17. Natalie zegt:

  Ideaal! Zo kan mijn dochter haar ding doen, maar wij ook zonder dat we “last” hebben van elkaar

 18. Ingrid zegt:

  Wat leuk om te geven,
  Aan mijn meisje van bijna 7
  Ze luistert graag muziekjes elke dag,
  Dus ik hoop dat zijn winnen mag.
  Kan zijn met haar koptelefoon heerlijk genieten en het goed horen,
  Zonder dat het slecht is voor haar oren.
  Draadloos hoe handig is dat kan ze er ook nog bij dansen en springen,
  En natuurlijk gezellig meezingen!

 19. De prijs valt me ook nog heel erg mee trouwens! Ik had een hoger bedrag verwacht, dus dat is een fijne verrassing.

 20. Katrien van den Heuvel zegt:

  Hier worden we blij van! Vooral met 3 kids die allemaal wel huiswerk willen ( lees moeten) maken, sprookjes en liedjes willen luisteren! Wij doen mee!!

 21. Patricia lubbertje zegt:

  Wat een geweldige oplossing zeg. Ik zou deze graag willen winnen voor onze dochter Ninthe. Ze heeft er ook een handje van om het geluid veel te hard te zetten.

 22. trotsema fati zegt:

  ik loot heel graag mee voor mijn zoontje!

 23. Heidie van der Steeg zegt:

  Wat een fijne koptelefoon. Mijn dochter van 6 kreeg met de feestdagen een kindertablet. Een koptelefoon voor daarbij zou wel erg fijn zijn voor haar maar ook voor mij. Want ik hoef niet constant die spelletjes of liedjes te horen wat mij betreft…

 24. Ingrid Van Halderen Haker zegt:

  Wat een leuke en vooral handige winactie! Mijn meiden zitten ook graag op de bank een filmpje te kijken op de tablet, maar soms gaat dat dan lekker door elkaar heen. Niet handig dus! De roze koptelefoon vinden ze beiden supermooi! Dat wordt duimen dus!

 25. Bodil zegt:

  Wow, gaaf! Mijn dochter Alyssa zou hier ongetwijfeld heel blij van worden!

 26. zegt:

  Wat een slimme winactie. Ik vind het altijd fijn als ze een hoofdtelefoon op doen want al die filmpjes hoef ik dan niet mee te luisteren. Begrenzing is erg fijn voor de kinderoren zodat ze geen schade oplopen. Waarom niet; ik doe mee, leuk! Voor mijn kleine lieverd Jip die nog geen heeft maar wel al een hele fijne KidiCom.

 27. Manon Laurier zegt:

  Wat een super gaaf cadeau! Mijn oudste dochter is nu ruim 4 en wanneer zij af en toe achter de tablet mag roept ze altijd heel hard dat wij stil moeten zijn omdat ze anders niks hoort. Dit zou dus echt helemaal geweldig zijn voor haar!

 28. Marian B zegt:

  Mijn dochter heeft nu ook een eigen tablet maar nog niet zo’n handige koptelefoon. Zij blij, wij blij een echte win-win situatie zou het zijn!

 29. zegt:

  Die begrensde koptelefoon zijn zo fijn. Op die manier vind ik het niet erg dat ons kind een koptelefoon draagt. Toevallig heeft hij er eentje met Sinterklaas gekregen. Super handig!

  Ik zou graag mee doen voor onze jongste.

 30. Iris zegt:

  Leuke actie! Ik zou dit graag cadeau doen aan het dochtertje van mijn schoonzus in India.

 31. Corinne de Graaf zegt:

  Voor mijn dochter van 11 jaar doe ik mee.

 32. Marcia Kan zegt:

  Wat een goed ding zeg! Ik waag een kansje voor dochter Hannah. Ze is bijna jarig (8) en ieder meisje droomt toch weg bij deze roze koptelefoon? De mijne in ieder geval wel, zou een leuk cadeau zijn!

 33. Goele H zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Thijn. Hij is gek op roze en houdt erg van muziek en luisterboeken. Hij zou het wel erg gaaf vinden een eigen koptelefoon te hebben .

 34. Chantal zegt:

  Mijn nichtje is een pechvogel en van de week weer hard gevallen haar knie bont en blauw,
  Graag verras ik haar hiermee omdat ik heel veel van haar hou!
  Dit vindt zij echt vel cool en maakt haar blij,
  De liefste pechvogel dat is zij!

 35. Claudia Diependaal zegt:

  Wauw ik doe dan ook heel erg graag mee! Onze jongste kleindochter van 1.5 krijgt hoorapparaatjes. Dus dat van die andere wil ik graag zolang mogelijk beschermen. Dat van haar is uiteraard aangeboren en niet door een gehoorbeschadiging.

 36. zegt:

  Een ideale koptelefoon. We zagen ze toevallig liggen bij de mediamarkt dit weekend en mijn dochter was op slag verliefd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept