Hoe kan je hulp krijgen als je vast zit in je werk

Hulp krijgen als je vast zit in je werk door coachingsgesprekken.

Hulp vragen, we vinden het vaak lastig, maar waarom eigenlijk. Waarom zou je begeleiding afslaan of coaching negeren als het niet meer gaat. Vooral praten over het werk, jouw functioneren of de werksfeer, vinden we vaak lastig. Hierin kan je begeleiding krijgen. Hoe kan je hulp krijgen als je vast zit in je werk? Je leest het hier.

Het gaat niet zo lekker

Heb jij problemen in de privé-sfeer dan kan je hier vaak wel over praten met familie of vrienden, maar heb je problemen op het werk, dan vinden mensen het vaak lastig om dit te bespreken. Logisch ook want waar kan je met je problemen heen. Vaak snapt je omgeving jouw troubles niet, ze kennen jouw werksituatie niet en weten niet wat er speelt.

Hulp krijgen als je vast zit in je werk

Hoe ga jij om met lastige collega’s of gedoe op je werk? Hoe kan jij je zelfvertrouwen opkrikken en misschien wel een hele andere richting op gaan qua loopbaan. Wie kan jou hier bij helpen? Hulp krijgen als je vast zit in je werk en je woont in de buurt van Rotterdam dan is Eigen Kracht Coaching, voor coaching Rotterdam en omstreken de plek waar jij hulp kan zoeken. Een coach die haar Rotterdamse nuchterheid gebruikt om jou te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke begeleiding

Hulp krijgen als je vast zit in je werk, coaching onzekerheid, werken aan zelfvertrouwen. Dit kan met 1-op 1 persoonlijke coaching. Leer om je werk los te laten, zelfvertrouwen op te bouwen of voor je zelf op te komen. Maar ook kan je hulp vragen als je problemen hebt met directe collega’s of je persoonlijke effectiviteit op de werkvloer. Praat hier over met een coach en leer om te gaan met gevoelens, of leer handelen in situaties.

Hulp met jouw team

Maar coaching kan natuurlijk ook voor een team gelden. Heb jij als werkgever het idee dat jouw werknemers niet samen kunnen werken, elkaar dwars zitten, niet altijd doen wat er van ze gevraagd wordt, dan kan teamcoaching helpen bij het productiever worden. Tenslotte is werken in een fijne sfeer beter en zal dit de samenwerking tussen werknemers onderling en de werkgever verbeteren.

Wat als ik een vertrouwenspersoon in wil huren

De sfeer op een afdeling of werkvloer hoort veilig en open te zijn. Toch is dit niet altijd het geval en voelt niet iedereen zich altijd veilig. Bij Eigen Kracht Coaching kan je een vertrouwenspersoon inhuren in Rotterdam. Deze vertrouwenspersoon is er om te ondersteun en bij te dragen aan een en werkplek waar jouw mensen zich prettig en veilig kunnen voelen.

Waarom vinden we hulp vragen zo lastig

Het is zoals de mens is, we vragen niet snel hulp. Helemaal niet als het werk gerelateerd is. Hebben we het persoonlijk zwaar, dan al is het moeilijk om hier over te praten, maar vaak kunnen we dit wel. Gaat het over je werk, dan blijven we vaak lopen met dat ongelukkige gevoel. We hebben het nu eenmaal niet graag over ons zelfvertrouwen, over of we ons goed voelen op de werkplek. Terwijl hier coaching voor is. Eigen Kracht Coaching is een praktijk in Rotterdam waar je op een nuchtere, Rotterdamse manier ( dus to the point) gecoacht wordt. Zou jij wel hulp willen hebben in het werk, individueel of als team, kijk dan eens waar jij terecht kan en blijf hier niet alleen mee rondlopen.

Lees ook: Zal ik het ooit leren om eerder hulp te vragen?

foto gratis afbeelding cottonbro studio Pexels


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept