Lifestyle

Hippe Snuffelzakjes voor de kat

Sinds maart hebben we een kat in huis. Pas geleden leerde ik Sylvia kennen. Zij is kattenoppas. En zij is zo met haar (oppas) katten begaan dat ze een knuffelzakje ontwierp en deze nu verkoopt in haar eigen webshop Hippe Snuffelzakjes. Snuffelzakjes waar je kat gegarandeerd dol op zal zijn.

Graag een huisdier

Kiezen voor een huisdier is niet even een beslissing die je zo maar maakt. Naast je eigen thuis situatie is het ook verstandig om te kijken, waar je huisdier heen kan gaan als je zelf weg bent. Of wie er kan oppassen op jouw huisdier. Zelf hebben wij een kattenoppas waar onze kat heen gaat, zijn wij een paar dagen weg.

Katten houden van spelen

Naast veel slapen is een kat natuurlijk dol op spelen. Ons huis ligt vol met stoffen muisjes en balletjes, maar hij wilt natuurlijk altijd meer. Onlangs zag ik een oproep van Sylvia. Zij is kattenoppas in Zwanenburg. Ze vind het erg belangrijk om de oppasperiode naar wens van het baasje en de kat te doen. Ook vind ze het erg leuk om haar oppaskatten te verrassen. Zo had ze een paar keer snuffelzakjes (speelzakjes voor katten met daarin catnip of valeriaan) voor haar oppaskatten laten maken. Dit bleek een groot succes! Zo is haar eigen lijn Hippe Snuffelzakjes ontstaan.

Hippe snuffelzakjes katten

Hippe snuffelzakjes

Ik ontving twee van deze snuffelzakjes  en het moment dat ik ze aan de kat gaf, was magisch. Hij begon er in eerste instantie echt mee te knuffelen. Hij sloeg zijn pootjes er omheen en liet niet meer los. Vervolgens beet hij er in en speelde er mee. Hij hield ze bij zich alsof het iets heel kostbaars was en was duidelijk in zijn sas. De zakjes zijn heel stevig, het bijten heeft geen effect op de verpakking.

Hippe snuffelzakjes katten

Na het spelen stop je de Hippe snuffelzakjes (als ze weer droog zijn) terug in het hersluitbare hoesje. Na een paar dagen biedt je de snuffelzakjes weer aan. Zo blijven de snuffelzakjes langer goed en tevens blijven ze interessant voor katten. Onze kat speelt nu een paar weken met de snuffelzakjes en blijft ontzettend enthousiast er over. Het is leuk om te zien, hoe hij er echt mee aan het knuffelen is.

3 voordelen om je kat een hip snuffelzakje te geven:

1. Kat wordt er blij van
2. Kat wordt er actief van
3. Kat gaat heerlijk slapen na het spelen.

Je koopt deze snuffelzakjes per twee voor € 9,95 op de site van HippeSnuffelzakjes. Er zijn ook speciale verjaardag snuffelzakjes voor €13,95

Je kan Hippesnuffelzakjes ook volgen op Facebook

Heb jij huisdieren en verwen je die ook zo af en toe met iets extra’s?

foto’s lodiblogt/ Disclaimer

Meer artikelen over  huisdieren op lodiblogt

23 thoughts on “Hippe Snuffelzakjes voor de kat”

  1. Valeriaan doet het inderdaad heel goed bij de katten! Wij hadden thee met valeriaan.. In zakjes. En de kat had dus de thee gevonden… Ik hoef je niet uit te leggen hoe onze woonkamer eruit zag…

  2. Wat een leuke zakjes! Die van ons zou dit ook te gek vinden. Probleem is alleen dat de hond ze waarschijnlijk te pakken zou krijgen, en dan zijn ze geen lang leven beschoren.

  3. haha geweldig zo’n eigen lijn met knuffelzakjes. Onze kat werd helemaal debiel wanneer ie catnip rook. Hij deed er niet vaak wat mee. Maar als ie er mee aan de haal ging dan moest ik zo hard lachen.

  4. Wat schattig hoe de kat er echt mee knuffelt haha! Wij hebben geen katten, onze hond is een paar weken geleden overleden, dus we hebben nu alleen nog maar tamme ratjes. Die overigens wel heel erg verwend worden haha

  5. Wat leuk zeg en wat een schattige foto’s. Wij hebben 2 honden en 1 kat (ja, dat gaat samen, omdat de kat de baas is hahaha…) Onze kat speelt vooral met prooi uit de tuin 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.