Vasco Translator V4- een vertaalapparaat voor zaken en op reis

Vasco Translator V4 voor zaken en op reis

Ga je op vakantie maar spreek je de taal niet zo goed, of werk jij veel met mensen uit verschillende landen en vind je het lastig notulen te lezen en gesprekken te voeren? Dan is de Vasco Translator V4 echt iets voor jou! Met dit vertaalapparaat spreek jij elke taal!

Neem de Vasco Translator V4 mee

Of je nu voor zaken of vakantie in het buitenland bent, het is zo lastig wanneer je de taal niet spreekt. Met de Vasco Translator V4 communiceer jij voortaan zonde problemen met de mensen in het land waar je bent. En dit is niet alleen voor tijdens een vakantie. De Vasco Translator V4 is ook heel makkelijk te gebruiken tijdens een zakenreis naar het buitenland of bij een internationale call. Vanaf nu geen ruis of miscommunicatie meer. Wat de gesprekken worden in real-time vertaald.

Nooit meer verkeerd bestellen

Nooit meer op vakantie de weg kwijt raken omdat je de borden niet kan lezen of een verkeerde maaltijd bestellen omdat de menukaart abracadabra is. Met de afbeeldingvertaler in de Vasco V4 translator, vertaal je gemakkelijk buitenlandse menukaarten, wegaanduidingen of routebeschrijvingen. Het is nu heel makkelijk om nieuwe mensen te leren kennen of een praatje te maken.

Zit mijn taal er ook tussen

De Vasco V4 vertaald meer dan 108 talen, dus dat de taal die jij zoekt er tussen zit is vrij groot. Het is 96% nauwkeurig en heeft levenslang gratis internet. Daarnaast heeft de V4 in 2022 de New York Product Design Award gewonnen want het is ook nog eens een lust voor het oog.

Innovatie en design

Vasco Electronics is toonaangevend op het gebied van innovatie van vertaalapparatuur. Deze vertalers creëren paden tussen meer dan 50 talen en dekken daarmee 90% van de talen die er wereldwijd gesproken worden. Vasco vertaald meer dan 96% nauwkeurig en zorgt ervoor dat jou woorden ook exact zo over komen zoals jij ze bedoeld. Vanaf nu geen ruis of miscommunicatie meer. 

Dus al mijn gesprekken worden vertaald

Gesprekken worden real-time vertaald, en door de handige meegeleverde Vasco simkaart heb je levenslang gratis internet. Waar je ook bent, jouw vertalingen zijn dus altijd gratis, dit voorkomt vervelende verassingen met jouw telefoonrekening achteraf. Klinkt toch als muziek in je oren.

Een vertaalapparaat, makkelijk voor op vakantie

Een vertaalapparaat die afbeeldingen kan vertalen

De Vasco Translator V4 vertaal apparaat wordt geleverd met een breed scala aan functies. Het biedt veel meer dan alleen gesproken vertalingen. Je kan ook een afbeelding vertalen door een foto te maken van een zakelijk contract, de notulen van een meeting of een ander document, de V4 vertaald deze foto en jij kan het in jouw gekozen taal aflezen van het scherm.

Wat kan dit apparaat allemaal

 De handige pocket Vasco Translator V4 kan 108 talen vertalen vanuit een afbeelding, 76talen vanuit spraak en 90 talen vanuit tekst. Met de functie MultiTalk kan je met tot wel 100 mensen tegelijk in een groepschat praten. Ideaal dus voor een call. Eenieder spreekt of typt in zijn eigen taal, jouw Vasco V4 doet de rest.

  • 108 Talen begrijpen
  • Geniet levenslang gratisinternet voor vertalingen
  • Vertaald binnen 0,5 sec
  • Lees duidelijk vanaf een 5-inch scherm
  • Vertrouw op krachtige luidsprekers (99 dB) 
V4 in verschillende kleuren

De Vasco Translator V4 koop je o.a bij Bol.com

Doe zaken over de hele wereld

Of je nu vakantie gaat vieren of zaken gaat doen. Met de Vasco Translater V4 maak je eenvoudig contact met het overgrote deel van de wereldbevolking en spreek je jouw eigen taal waar je ook gaat. Welk merk je ook kiest, stem vertalers zijn altijd afhankelijk van internettoegang. Alleen Vasco vertaalapparaten worden geleverd met een SIM-kaart die levenslang gratis en onbeperkt internet biedt. Spreek de taal alsof u er zelf woont in wel 200 landen, altijd zonder extra kosten, zelfs wanneer u bijvoorbeeld naar Australië of China reist

foto’s beeldbank Vasco/ The Image Factory

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept