Ken je dat, wil je even het raam open zetten om frisse lucht in huis te krijgen, waait de wind het raam steeds dicht. Of kinderen die de voordeur even hard open doen en meteen de afdruk van de klink in de wc deur staat. Laat de wind geen speelbal maken van je raam of deur. Geen vingers meer tussen de deuren omdat de deur dicht klapt. Stoppy fixeert ieder raam en iedere deur. Voor €5,95 haal je Stoppy deurstopper in huis en ben je gelijk de trotse eigenaar van een design object.

De ideale, rubberen deurstopper.

Stoppy deurstopper is gemaakt van onschadelijk materiaal, namelijk Thermoplastisch Elastomeer (TPE) wat ook erg duurzaam en weersbestendig is. Dit materiaal is sterk, maar ook flexibel en buigzaam en glijdt niet weg, waardoor ramen en deuren perfect kunnen worden geblokkeerd, zonder te beschadigen. Dit maakt Stoppy de ultieme deurstopper, waarmee een hoogte van 9 cm kan worden overbrugd. Zo houdt je zowel binnen als buiten elke deur open of dicht!

Yin en Yang

Het is designer Frank Mayer gelukt om eenvoudig simpel en veelzijdig te verenigen in een heel gestileerd hebbeding: Stoppy. Deze grote ‘komma’ past in je hand, past als Yin en Yang in een andere Stoppy deurstopper en kan op tig verschillende manieren ieder raam en iedere deur stoppen. Op de grond, bij de scharnieren, in de spooning. Stoppy is geschrikt voor iedere ondergrond en fixeert raam of deur.

Stoppy deurstopper

Je kan je eigen favoriete kleur kiezen van de Stoppy deurstopper. On opvallend of jusit heel opvallend. De deurstoppers zijn te koop in verschillende kleuren. Roze, voor in de prinsessen kamer? Of hou je meer van aardetinten dan zijn er zwarte of bruine stoppers. Lime kleur kan ook of transparant, rood, paars, donkerblauw, oranje, mint, geel en azuurblauw. In totaal zijn er 13 verschillende kleuren.

 Details van deze Stoppy®

  • Deze moderne deurstoppers zijn Online te bestellen via www.stoppy.nl voor €5,95
  • Duurzaam en weersbestendig
  • Stoppy® past altijd en overal, zowel bij draai- of tuimelramen met kunststof, aluminium of houten kozijnen. Kan gebruikt worden bij elk type ondergrond, zoals tegels, vloerbedekking, linoleum, parket, natuursteen, laminaat of pvc.

stoppy deurstopper

Nooit meer een vinger tussen de deur met een Stoppy deurstopper #tips #ideas

Hoe wij de kamer van de kinderen veranderde lees je hier.

foto’s en tekst Persbericht 

 

5 Comments on Nooit meer een vinger tussen de deur met een Stoppy deurstopper

  1. Handig! Ik heb zo een deurstopper bij de voordeur gedaan maar dan tegen de muur. De deur kletterde steeds tegen de verwarming.. En een bij de tuindeur zodat mijn katten weer naar binnen kunnen… wel heel koud, wij mogen geen kattenluik plaatsen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *