Stoppy deurstopper- voorkom ongelukjes in huis

Stoppy deurstopper- voorkom ongelukken

W je het raam open zetten om frisse lucht in huis te krijgen, waait de wind het raam steeds dicht. Laat de wind geen speelbal maken van je raam of deur.  Voor €5,95 haal je Stoppy deurstopper in huis en ben je gelijk de trotse eigenaar van een design object!

 Ideaal deze rubberen Stoppy deurstopper.

Stoppy deurstopper is gemaakt van onschadelijk materiaal, namelijk Thermoplastisch Elastomeer (TPE) wat ook erg duurzaam en weersbestendig is. Dit materiaal is sterk, maar ook flexibel en buigzaam en glijdt niet weg, waardoor ramen en deuren perfect kunnen worden geblokkeerd, zonder te beschadigen. Dit maakt Stoppy de ultieme deurstopper, waarmee een hoogte van 9 cm kan worden overbrugd. Zo houdt je zowel binnen als buiten elke deur open of dicht!

Ramen en deuren 

Het is designer Frank Mayer gelukt om eenvoudig simpel en veelzijdig te verenigen in een heel gestileerd hebbeding: Stoppy. Deze grote ‘komma’ past in je hand, past als Yin en Yang in een andere Stoppy deurstopper en kan op tig verschillende manieren ieder raam en iedere deur stoppen. Op de grond, bij de scharnieren, in de spooning. Stoppy is geschrikt voor iedere ondergrond en fixeert raam of deur. En past in elke woonkamer of slaapkamer.

Lees ook: Een kinderkamer verbouwen, wat komt er allemaal bij kijken?

Veiligheid in huis

Je kan je eigen favoriete kleur kiezen van de Stoppy deurstopper. On opvallend of jusit heel opvallend. De deurstoppers zijn te koop in verschillende kleuren. Roze, voor in de prinsessen kamer? Of hou je meer van aardetinten dan zijn er zwarte of bruine stoppers. Lime kleur kan ook of transparant, rood, paars, donkerblauw, oranje, mint, geel en azuurblauw. In totaal zijn er 13 verschillende kleuren.

Benieuwd naar alle kleuren? Kijk hier voor het product

De details

 • Deze moderne deurstoppers zijn Online te bestellen via www.stoppy.nl voor €5,95
 • Duurzaam en weersbestendig
 • Stoppy® deurstopper past altijd en overal, zowel bij draai- of tuimelramen met kunststof, aluminium of houten kozijnen. Kan gebruikt worden bij elk type ondergrond, zoals tegels, vloerbedekking, linoleum, parket, natuursteen, laminaat of pvc.
stoppy deurstopper voorkomt dat vingers tussen de deur kunnen komen
foto’s lodiblogt/ beeldbank
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

5 reacties

 1. Ik roep juist de hele dag: ‘Deur in de klink!!!!’ dus ik laat deze aan mij voorbij gaan : )

  1. haha, heel verstandig!

 2. zegt:

  Handig! Ik heb zo een deurstopper bij de voordeur gedaan maar dan tegen de muur. De deur kletterde steeds tegen de verwarming.. En een bij de tuindeur zodat mijn katten weer naar binnen kunnen… wel heel koud, wij mogen geen kattenluik plaatsen..

  1. Handig! Wij hebben hem hier ook bij de voordeur, de jongens sloegen de deur zo hard open dat de wc deur allemaal deuken vertoonde.

 3. Oh die is gewoon super mooi!

  Vooral voor de zomer dan, want met dit weer doe ik lekker alles dicht! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept