Oktober-Bullet Journal met tips en ideeën

Oktober-Bullet Journal met tips en ideeën

De afgelopen tijd heb ik meerder planners voor het nieuwe jaar mogen reviewen en dat houd in dat ik mijn Bullet Journal in het nieuwe jaar even apart leg. Ik ga natuurlijk wel door met plannen, maar in een andere agenda. Maar nu eerst de maand oktober in mijn Bullet Journal.

Oktober in mijn Bullet Journal.

Mijn Bullet journal van oktober is qua kleur donkerder geworden dan ik eigenlijk van mezelf gewend ben, maar ik vind het wel heel leuk. Ik ben ook een beetje mijn stickers en washitape aan het opmaken, omdat ik zo ontzettend veel van alles heb. Deze keer gebruikte ik Pinterest helemaal niet meer. Normaal pakte ik van Pinterest vaak ideeën op, maar deze keer ging ik gewoon op mijn eigen ideeën af. Ik pak mij box met spullen erbij en kijk eerst welke kleuren ik leuk vind bij deze maand en begin dan met de eerste bladzijde. Ik maak geen maand planning meer, daar ben ik mee gestopt. Ik deed hier toch niets mee. Ik heb twee pagina’s, waar ik lijstjes kwijt kan of doelen. Vervolgens ga ik verder met de maanden.

Verandering in het nieuwe jaar

De laatste maanden mocht ik twee planners reviewen. De Purpuz Planner en de My Journal, van de My Journal komt later nog een review van op mijn blog. Twee jaar maak ik nu mijn eigen planning in mijn Bullet Journal en dit doe ik met veel plezier. Echter er gaat hier wel heel veel tijd in zitten. Hierom heb ik besloten het komende jaar weer eens te kiezen voor een planner die deels al ingevuld is. Ik blijf mijn Bullet Journal gewoon gebruiken hoor, ik schrijf hier nog steeds van alles in.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. zegt:

    Mooi! Heerlijk rustig. Ik was mijn journal ook ooit begonnen als planner, maar ben daar net als jij (al heel snel) mee gestopt omdat het veel tijd kostte. Ik gebruik dus weer een bestaande planner en mijn journal is voor creativiteit. Bevalt mij prima.

    1. zegt:

      Dat ga ik in het nieuwe jaar ook doen, mijn bullet journal gebruik ik dan ook gewoon voor mijn creativiteit, en een planner, die ook wat handzamer is en zo makkelijk mee kan in mijn tas als agenda.

  2. Mooi minimalistisch en duidelijke bullet journal voor oktober. Ik heb ook heel veel stickers, omdat ik ze nooit gebruik. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept