Mijn Bullet journal en inspiratie voor de maand augustus

Het is al weer augustus en dus laat ik mijn Bullet Journal zien. Niet aan het begin van de maand want we waren op vakantie, maar even iets later. Kijk je mee met mijn planner van deze maand?

Augustus, vakantie maand

De jongens hebben sinds half juli vakantie en de eerste week waren we thuis, maar in augustus gingen we drie weken weg. Een artikel hierover lezen jullie een deze dagen natuurlijk nog wel. Maar nu eerst mijn Bullet Journal omdat mijn planning deze maand natuurlijk gewoon door gaat

Vakantie is vakantie

Sinds vorig jaar vier ik gedurende mijn vakantie ook echt vakantie en komen er die drie weken dat we weg zijn geen artikelen online. Ook gedurende de weken dat de jongens vrij zijn, blog ik minder. Vakantie is echt vakantie voor mij en in mijn Bullet Journal wilde ik dit ook terug laten komen en augustus mocht wel een beetje vrolijk zijn op papier.

Bloemen in mijn Bullet Journal

Omdat augustus een vrolijke, vakantie maand is besloot ik deze keer als thema ‘bloemen’ te nemen. Als omslag voor de maand augustus koos ik een voorbeeld van Pinterest. Ik vind het erg leuk om alleen met potlood te tekenen en dan deze niet in te kleuren met potlood of stift. Vaak vind ik mijn tekening mooi, maar zodra ik deze dan ik kleur, gaat het effect weg. Ik koos voor deze omslag omdat het me als vakantie aan voelde. Rustig ergens op een bankje kunnen zitten en naar de omgeving kijken.

Augustus zijn lichte kleuren

Van de jongens had ik met mijn verjaardag stickers gekregen en die gebruikte ik nu in de maand augustus. Veel lichte zomerse kleuren en washitape maakte de pagina’s af.

augustus
augustus
augustus
augustus
augustus

Lees hier de andere maanden in mijn Bullet Journal:

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    Het is weer prachtig. Vooral je tekening bij het begin van de maand. Zó mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept