De maand juli in mijn Bullet Journal. Vakantie pret en meer

Het is alweer juli en zoals jullie misschien wel weten werk ik altijd graag wat vooruit in mijn Bullet Journal. Ik ben echt een planner en vind het fijn als ik alles alvast in kan plannen. En vandaag geef ik jullie hier een kijkje in.

Het is alweer juli

Ik weet het, het klink ontzettend cliché maar wat gaat de tijd toch snel. het is alweer juli.Het schooljaar zit er alweer op. Vandaag begint de vakantie hier ook. Zes heerlijke lange weken vakantie.

Een thema in mijn Bullet Journal

Sinds een paar maanden werk ik met thema’s in mijn Bullet Journal. Niet alleen vind ik dit heel leuk, het werkt ook allemaal wat sneller. Voor ik begin pak ik mijn kratten met stickers, papier en washitape en kijk wat qua kleur leuk bij elkaar staat en begin. Daar waar ik voorheen veel ideeën op deed op Pinterest deed ik dat voor de maand juli eigenlijk helemaal niet meer( afgezien van het voorblad). Ik begin en er rolt vanzelf een leuke planning uit.

Wat doen we deze vakantie maand

Met mijn verjaardag kreeg ik het een en ander aan stickers en had ook een vel met stickers van Parijs. Ik besloot dat juli al een beetje een vakantie maand is, aangezien de jongens vakantie krijgen dit als thema te gebruiken voor deze maand. Naast de stickers gebruikte ik craft papier met het thema Parijs.

juli
juli
juli

Inspiratie voor juli

Ik hoop jullie weer inspiratie te hebben gegeven voor de juli maand, maar deze lay out kan natuurlijk ook prima voor andere maanden. Vorig jaar waren we daadwerkelijk in Parijs, eigenlijk had ik daar deze stickers moeten gebruiken, maar ja toen had ik ze nog niet. Veel inspiratie plezier maar weer voor deze maand.

hier vind je de andere maanden, vol inspiratie:

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    Mooi! Ik houd wel van jouw rustige en toch gezellige stijl. Prachtige tekening ook op het voorblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept