Suède sandalen combineren met de bohemian style

How to Wear: Suède sandalen combineren met de bohemian style

Zomerse dagen vragen om sandalen. Maar zijn sandalen dan niet ouderwets? Absoluut niet, de sandaal is helemaal terug. En hoe! Daarom laat ik zien hoe je suède sandalen kan combineren met de bohemian style. Ze zijn niet alleen mooi, ze lopen ook perfect. Ik zeg: allemaal aan de sandalen!

Sandalen, wie draagt die nog

Hadden sandalen vroeger een wat suffig en stoffig imago, is dat beeld met de sandalen van tegenwoordig helemaal verdwenen. Kijk maar naar de sandalen van merken als Bibi-Lou of de collectie van Shabbies. Sandalen zijn heerlijke schoenen om mee te lopen in de zomer. En naast dat ze leuk staan, hebben ze een ontzettend groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld slippers of pumps. Ze dragen zo comfortabel dat je er de hele dag op kan lopen.

Suède sandalen combineren

Zelf draag ik mijn sandalen graag met zwierige rokken of maxi jurken en koos bij Omoda voor suède sandalen die perfect zijn te combineren met de bohemian style. Suède sandalen van NOTRE-V. De elegante Italiaanse ontwerpen van het merk NOTRE-V zijn er voor de vrouw die er chic uit wil zien. De sandalen zijn gemaakt van luxe materialen met subtiele accenten. NOTRE-V heeft veel meer mooie sandalen in verschillende kleuren en stijlen.

How to Wear: Suède sandalen combineren met de bohemian style

How to wear

De bohemian leefstijl past mij als een jas. Ik hou van het artistieke, het vrolijke, het kleurrijke. Ben dol op avontuur en natuur en leef mijn eigen leven. Ik probeer te zijn en uit te stralen wie ik ben en daar horen bohemian kleding bij. Net als zo velen, draag ik het liefst elke dag mijn favoriete schoenen. Daar komen deze suède sandalen meteen om de hoek kijken, want ze kunnen ook elke dag, bij elke combinatie. Nu heb ik al lang geen sandalen meer gehad en zocht naar zomerschoenen die chic zijn, perfect passen in combinatie met de bohemian style, maar ook schoenen die comfortabel zitten zodat ik er de hele dag op kan lopen.

De hele dag op stap zonder pijnlijke voeten.

Deze suède sandalen koos ik als eerst natuurlijk voor de look. Het is een mooie cognac kleurige sandaal, uitgevoerd met smalle, gevlochten bandjes van suède. De sandalen hebben een goudkleurige ritssluiting op het dichte achterpand en een ronde neus. Ik heb deze sandaal ook ook gekozen voor de comfortabele hakhoogte van 6 centimeter. Hierdoor is deze sandaal geschikt voor alle dag. Deze schoenen combineer je met zowel een mooi jurkje of jeans. Maar past ook helemaal bij de bij mij zo geliefde bohemian style.

Maar hoe combineer je ze dan:

Combineer deze mooie suède sandalen met een vrolijke maxi rok of jurk. Door de cognac kleur van de schoenen passen ze bij elke kleur, ook wanneer je -net als ik- voor veel kleuren en prints kiest.

How to Wear: Suède sandalen combineren met de bohemian style
How to Wear: Suède sandalen combineren met de bohemian style
How to Wear: Suède sandalen combineren met de bohemian style

Deze schoenen staan ook heel chic bij een broek.

Of jeans

Schoenen voor elke dag

Dat ik blij en tevreden ben met mijn nieuwe schoenen is duidelijk. Het voordeel van deze suède sandalen is dat ze door de lichte cognac kleur bij elke kledingstuk in mijn kast passen. Ik ben dol op het model. Deze is chic en speels. De brede hak en de hoogte van de hak zorgen dat de sandalen comfortabel zitten en ik hier de hele dag op kan blijven lopen. Ik draag bijna niet anders meer en dat is wat een schoen voor mij een goede schoen maakt. Ben jij al aan de sandalen?

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Copywriter, schrijver, reiziger en modeliefhebber. Ik deel tips, ervaringen en laatste trends. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

All you need is love and a boho outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept